Skip to content
1 reacties
53 weergaves

Gepest

Ik wordt nu al bijna me hele leven gepest, uitgescholden met me achternaam. Zit op me 3e basisschool. Ik wordt vaak gepest met: Mainstreet is Kut/Gay, je bent dik/lelijk, je bent dom, niemand mag je, iedereen haat je, ik wordt ook uitscholden door vrienden van me beste vriend als slet. Ik kan mezelf vaak kwijt bij internetvrienden. Ik heb vaak geprobeerd op mezelf te snijden, maar durfde het niet. Ik ben heel onzeker over mezelf, ik heb veel meegemaakt. Ik ben bang dat dingen wat ik heb meegemaakt nog een keer gebeuren... Als een vriendin iets liefs op me instagram zet, wordt er gelijk weer op gereageerd op school. Dat ze dom is, steeds lopen ze langs en zeggen ze dan bijvoorbeeld 'Als Mainstreet er niet was, zou ik jou niet kennen..' Het raakt me heel erg, ik voel me niet meer op me gemak op mijn school, elke dag verlang ik naar mijn mobiel op weer te praten met mijn internetvriendinnen. Veel van mijn vriendinnen snijden zichzelf, en daar wordt ik ook niet altijd vrolijk van. En dat zien ze dan weer op school, en als ze het weten gaan ze me weer pesten... xx E..

12 jaar
10 jaren geleden

1 Reacties

  • Hey, Geweldig dat je je verhaal durft te delen want niet veel mensen durven dit. Ik wil even 1 ding kwijt. 'SNIJDEN IS NOOIT DE OPLOSSING' en ik kan het weten. Ik ben vroeger heel erg depressief geweest en heb gesneden, het voelde goed totdat ik wist wat voor consequenties eraan zaten. Praat erover alsjeblieft ik weet het voelt niet fijn maar het is beste wat je kunt doen. Alsjeblieft stay strong. Het leven is hard maar je doel bereiken lukt echt wel. Laat andere je niet gek maken je bent geweldig zoals je bent en zet je dromen om in doelen en bereiken i believe in you. Ik ken je niet maar dat hoeft ook niet. Iedereen is goed op zijn/haar eigen manier. Never give up! Mensen lachen je misschien uit omdat je anders bent maar vergeet niet dat hun allemaal hetzelfde zijn, wees jezelf dan kom je er wel

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten