Skip to content
17 reacties
1621 weergaves

Goede vriendin

Ik heb dus een goede vriendin, en we gingen zwemmen. Het was heel druk, en er was nog 1 hokje over. We zijn toen samen in 1 hokje gegaan, en de andere keken ons een beetje raar aan maar goed. Sindsdien doet ze toch anders tegen mij, en ik vind haar stiekem wel leuk. Maar durf dat niet zo te zeggen. Ze gaf me ook nooit knuffels, en nu best wel veel. Dit vind ik best wel leuk, en ik denk dat dit ook in normale vriendschap gewoon moet kunnen. Ook gaf ze me gisteren een kus op m’n wang. Nu zeggen de anderen dat wij een stelletje zijn, maar dat is niet zo. Ik zou het wel graag willen, maar moet ik dit dat gewoon vragen? Ik ben bang dat dat onze vriendschap een beetje verpest.

Welk advies geven jullie?

14 jaar
2 maanden geleden

17 Reacties

  • Hoi, ik vind het heel raar dat dit zo is gegaan. Is toch bijzonder dat je sowieso met elkaar in een kleedhokje gaat?

    11 jaar
    1 dag geleden
  • Heyy, ik ben weer terug! Heb het gewoon gevraagd en toen werd ze helemaal rood. Ze zei dat ze er even over na ging denken. En toen na een paar minuten zei ze: Ja! Later zei ze ook dat ze het eigenlijk al eerder wou vragen, maar dat ze dat niet durfde en dat ze ook niet meteen ja wou zeggen.

    Dus het komt er op neer dat ik nu een hele leuke vriendin heb ????. Bedankt voor jullie reacties, want zonder jullie had ik dit nooit gedaan.

    14 jaar
    14 dagen geleden
  • Ik snap dat je het spannend vindt, maar waarschijnlijk vindt ze het ook. Vergeet niet ons te vertellen hoe het is gegaan

    18 jaar
    16 dagen geleden
  • Ik snap dat je het spannend vindt, maar als ze ook op jou is dan vindt ze het waarschijnlijk ook. Vergeet alleen niet om ons in te lichten over hoe het is gegaan

    19 jaar
    16 dagen geleden
  • Veel succes!!!

    17 jaar
    16 dagen geleden
  • Bedankt voor je reactie! Ik ga morgen naar haar toe, dus dan ga ik het misschien gewoon vragen inderdaad. Vind t alleen wel spannend

    14 jaar
    17 dagen geleden
  • Als je verliefd op haar bent, dan vraag je gewoon verkering. Dan heb je meteen kans dat ze ja zegt, ook omdat jullie zo goed met elkaar overweg kunnen

    19 jaar
    18 dagen geleden
  • Gisteren was ik bij haar, en we hebben toen ook doen of de waarheid gedaan! Toen ze waarheid koos, vroeg ik wie haar crush was. Ze zei dat ze er geen had, maar begon heel erg te blozen.

    Toen ik waarheid koos, vroeg ze wie mijn crush is. Mijn hart ging helemaal tekeer. En uit paniek zei ik niemand. Maar ging wel blozen ook. Waar een grote glimlach van haar achteraan kwam.

    Hebben jullie wellicht ideeën wat ik moet doen? Gewoon vragen of ze gevoelens voor mij heeft? Of beter van niet.

    14 jaar
    21 dagen geleden
  • Bedankt voor jullie reactie! Binnenkort vraag ik misschien een keer of ze weer zin heeft om af te spreken.

    14 jaar
    25 dagen geleden
  • Mischien moet je als je alleen bent met haar gewoon vragen naar de reden van al dat knuffelen, vragen of ze verliefd is of gewoon als vrienden wil knuffelen.

    17 jaar
    26 dagen geleden
  • Probeer haar crush te ontdekken, speel doen of de waarheid en als ze de waarheid kiest vraag je wie haar crush is. Het liefst doe je dat als jullie aleen zitten, want dan voelt ze zich meer op haar gemak

    16 jaar
    26 dagen geleden
  • Hallooo! Vandaag hadden we afgesproken bij haar thuis. We gingen eigenlijk meteen door naar haar kamer en ze vertelde dat ze me eigenlijk wel wilt knuffelen enzo, maar dat ze dat op school niet meer doet.

    Ze vertelde ook dat een vriendin opmerkingen maakt over dat ze een crush op mij heeft enzo. Daar werd ze zelfs een beetje emotioneel van. Heb haar toen een dikke knuffel gegeven, toen kreeg ze meteen een grote glimlach op d’r gezicht haha.

    Toen hebben we eigenlijk gewoon huiswerk gemaakt, en toen ben ik weer naar huis gegaan. Ze gaf me voordat ik weg ging een dikke knuffel en een kus op m’n wang.. Vind ik wel weer schattig ofzo.

    Ik weet niet zo goed of ze nou echt gevoelens voor me heeft, of dit gewoon uit vriendschap doet. Hebben jullie een idee?

    14 jaar
    27 dagen geleden
  • De andere zijn jaloers zo te horen als je knuffelen.

    15 jaar
    27 dagen geleden
  • Okeej fijn dat je ons op de hoogte brengt want ik hou er eg nie van om op iemand te reageren die dan vervolgens niet terug reageert.

    GROEEEEEEEEEEEETJES B.
    Ps. Ik ben echt dol op dreamersforum. heb hier nog geen negatieve reacties gezien. :-)

    10 jaar
    27 dagen geleden
  • Op school geeft ze me geen knuffels etc meer. Ze zei tegen mij dat ze dat eigenlijk wel wou doen maar dat ze die reacties niet zo leuk vond.
    Ze heeft me wel gevraagd of ik het leuk zou vinden om eens bij haar thuis gewoon te chillen. Ik vind dat wel leuk, en heb ja gezegd. Morgen uit school gaan we meteen naar haar huis. Ik laat jullie weten hoe dat ging.

    14 jaar
    28 dagen geleden
  • En hoe is het afgelopen? Waarschijnlijk is zij gewoon toe aan meer met jou

    15 jaar
    28 dagen geleden
  • Ik ken dat. Ik ga vaker met 3 jongens van 12 en 13 zwemmen en we gaan altijd in een kleedhok. We zijn goede vrienden, maar ben niet verlieft op hun. Oke 1 vind ik wel echt heel knap, maar wil onze vriendschap ook niet verpesten.

    Mijn moeder zegt ook dat die jongen het wel merkt als ik graag bij hem in buurt ben elke keer en dan kan het toch misschien nog liefde worden.

    Maar mijn moeder vind ook fijn,dat ik nooit alleen in kleedkamer hoef en hun mij zo ook beschermen beetje. En ik schaam me ook niet. Ken ze al vanaf kleuterschool

    12 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten