Skip to content
19 reacties
4007 weergaves

stijve gezien

Ik heb bij mijn tweelingbroer gezien dat zijn penis stijf werd. We zien elkaar soms bloot maar dit had ik nog niet gezien. Is het raar dat ik het nog een keer wil zien?

12 jaar
22 dagen geleden

19 Reacties

  • Spelen moet je zien als, stijf maken, aftrekken of masturberen. Dat zijn dingen die hij niet in jou bijzijn moet doen. Jij gaat toch ook niet met je v spelen als hij dat kan zien? Dat zijn privédingen.

    16 jaar
    2 dagen geleden
  • @m12 jaar : ermee spelen wil in deze context zeggen als de jongen zich zou bevredigen in het bijzijn van zijn zus, dat het niet gepast zou zijn ( zijn stijve piemel aftrekken of zich masturberen)

    21 jaar
    2 dagen geleden
  • Wat is spelen ermee?

    12 jaar
    2 dagen geleden
  • Zo lang dat hij er niet mee speelt als je er bij bent is het niet erg als de dat ziet

    15 jaar
    5 dagen geleden
  • Jullie zijn een tweeling dus jullie zien elkaar makkelijk bloot en jullie zijn 12 dus het is gewoon dat hij daar last van krijgt dat hebben jongens op die leeftijd.

    15 jaar
    8 dagen geleden
  • Hij deed het niet expres en heeft dat gewoon en het in de badkamer en onze ouders hebben dat niet gezien

    12 jaar
    11 dagen geleden
  • Op zich niet, je komt op de leeftijd dat je zulke dingen wel interessant gaat vinden.

    16 jaar
    20 dagen geleden
  • Het zijn rare dingen die piemels omdat ze ook zomaar stijf worden. Maar je broer zal dat niet altijd leuk of prettig vinden. Zeker als hij in een zwembroek loopt of wanneer zijn stijve verkeerd in zijn broek zit.
    Hij moet hem, stijf, ook niet steeds aan jou laten zien.

    16 jaar
    21 dagen geleden
  • Ik vind het niet erg als hij mij bloot ziet want ik zie hem ook bloot. En hij zei dat het vaker gebeurde dat hij zomaar een stijve krijgt.

    12 jaar
    21 dagen geleden
  • Wat bedoel je met 'raar' voelen? Jongens kunnen er meestal niks aan doen dat zij een stijve hebben. Opwinding bij meisjes, misschien weet jij dit van jezelf wel, zie je vaak niet. Dat hij jou beginnende borsten ziet is niks anders dan dat hij ook jou vagina ziet. En ook de veranderingen, schaamhaar en andere vormen die je lichaam laat zien zijn vreemd voor de ander.
    Wil jij voortaan meer privacy, dan moet jij dat tegen hem zeggen. En het is ook niet raar als jullie elkaar bloot blijven zien. Tweelingen hebben meestal een bijzondere band met elkaar en kunnen alles met elkaar delen.

    16 jaar
    22 dagen geleden
  • Ik heb er over gepraat met mijn broer (hij is maar 6 minuten eerder geboren) en hij vind het niet erg dat ik dat gezien heb. Hij heeft ook gezien dat ik al borsten heb.
    Ik voel me raar nu

    12 jaar
    22 dagen geleden
  • Nee hoor, maar wil je broer het dan ook?
    Het gebeurt nu eenmaal bij jongens en hij kan daar ook niet altijd wat aan doen. Misschien kan het wel door jou. Jullie kunnen elkaar ook minder bloot zien.

    16 jaar
    22 dagen geleden
  • Nee dat is niet raar dat hoort erbij toch en als jullie elkaar vaker naakt zien hoef je er denk ik niet om te vragen, maar gaat het bij hem wel vaker gebeuren. Hij komt misschien nu in de puberteit en dan gebeurt dat gewoon sneller zonder dat een jongen daar iets aan kan doen.

    19 jaar
    22 dagen geleden
  • Neen is niet raar dat je dit op jou leeftijd graag wil zien is heel normaal.

    14 jaar
    22 dagen geleden
  • Het is mooi om te zien hoe een penis stijf wordt. Ook al is het bij je broer. Maar doe er niks mee want het is je broer.

    15 jaar
    22 dagen geleden
  • Nee, helemaal niet. Je bent 12 en nieuwsgierig naar jongens. Heel normaal! Maar zoek verder geen sexueel (getint) contact. Het is tenslotte jouw (tweeling)broer!

    14 jaar
    22 dagen geleden
  • Dat je het nog een keer wil zien is niet raar maar willen je broer(tjes) dat wel. En hoe oud zijn die

    12 jaar
    22 dagen geleden
  • Nee hoor

    14 jaar
    22 dagen geleden
  • Ik was een keer op m'n slaapkamer m'n ouders waren een dag uit en zouden savonds terug komen m'n buurvrouw zou zo nu en dan eens kijken of het goed ging ik had gedoest stond op m'n slaapkamer en trok me af voor de spiegel staat plotseling m'n buurvrouw in de slaapkamer zij schrok ik schrok dat mens is al ruim in de 60 ze heeft het nooit tegen me ouders gezegd en ik ontwijk haar als ze op visite komt pffff

    14 jaar
    22 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten