Skip to content
13 reacties
664 weergaves

Gezichthaar laten staan?

Ik heb een klein snorretje met haar dat niet lang wordt maar wel duidelijk te zien is, een beetje kleurloos haar op mijn kin en wangen, sommige mensen in mijn klas laten dit staan, ik vind het er wel volwassen uitzien, maar heb me altijd geschoren, laten jullie je gezicht haar staan?

16 jaar
21 dagen geleden

13 Reacties

  • @j16, nice. Ik heb ook wel zo'n gevoel dat blond gezichtshaar minder snel aangroeit. Maar kan ook zijn dat je het gwn minder ziet. Ik moet het echt wel elke week scheren, en ook dan zie je het makkelijk

    16 jaar
    7 dagen geleden
  • Ik scheer me zo om de twee weken. Heb weinig gezichtshaar en het is blond.

    16 jaar
    8 dagen geleden
  • Het enige wat bij mij geschoren wordt is mijn hoofd. Lekker kaal rondom op de Marokkaanse manier. Als jongen met Griekse roots zie ik er wel Marokkaans uit.

    20 jaar
    8 dagen geleden
  • #15. Mooi hoor. Ook ik scheer nergens. Ik laat het lekker staan omdat ik donkere lichaamsbeharing mooi vind. Een volle baard op je 15e is super vet!. Mooi dat jij half Marokkaans/Tunesisch ben.

    20 jaar
    8 dagen geleden
  • #15. Hoe zie jij er verder uit? Kleding, kapsel, school etc.

    20 jaar
    8 dagen geleden
  • J20 ik ben half Marokkaans en half Tunesisch. Vanaf mijn 9e begon ik echt behaard te worden ik heb overal op mijn lichaam haar en ik scheer het nooit weg ofz ik vind het fijn als ik overal een bos haar heb maar in de winter laat ik mijn baard altijd wel staan vind ik wel leul ofz

    15 jaar
    9 dagen geleden
  • Mooi jongen 15. Ik vind puberjongens erg aantrekkelijk als ze al jong zwaar behaard zijn. Zelf ben ik ook Mediterraans en had op mijn 15e een mooie donkere baard. Ook mijn benen, armen, borst en van onderen veel haar. Ben jij Marokkaans of Turks? Ik heb Griekse roots.

    20 jaar
    12 dagen geleden
  • Ik heb echt veel haargroei overal en sinds m’n 12/13e heb ik ook baardgroei maar ik scheer het altijd weg ik laat wel mijn snor altijd staan en haar op mijn kin ook. Voor de rest ben ik overal kpt erg behaard maar dat komt denk ik doordat ik mediterraans ben

    15 jaar
    12 dagen geleden
  • Ik kan een snorretje en bakkebaarden groeien, maar ik scheer het er elke week wel af, muv de vakantie waar me het geen zak kan schelen. Maar je moet doen wat jij goed vind staan, maar persoonlijk vind ik een snorretje echt heel lelijk, ziet er zo vies uit

    16 jaar
    14 dagen geleden
  • Mijn vriendin (18) vindt gezichtshaar voor jongens heel mooi. Ik heb een baardje en een snor. Bij mij begon dat al te groeien toen ik 12 was, waardoor ik er ook ouder uitzie. Ik zat al heel vroeg in de puberteit, ik was amper 11 jaar, begon dat al. Mijn vriendin, met wie ik nu 1 jaar en relatie heb, dacht eerst ook dat ik ouder was. Ik heb eerst niet over mijn leeftijd gepraat, maar later wel. Maar toen hadden we al een relatie. Nu vindt zij een jongere jongen wel leuk.

    15 jaar
    14 dagen geleden
  • @J16 Hoe waren de reacties op school op je snor?

    16 jaar
    17 dagen geleden
  • Ik begin steeds meer haar overal te krijgen. Ik krijg ook een baardje en snorretje. Van me ouders heb ik een scheerapparaat gekregen, dus scheer ik me altijd glad. in deze mei vakantie ben ik wat gaan experimenteren om te laten staan. Steeds meer maten doen dat ook, Ik heb dus een snor van twee weken lang. Ik vind het wel stoer. Morgen voor het eerst met snor naar school, ben best zenuwachtig voor de reacties.

    16 jaar
    20 dagen geleden
  • Ja. Ik ben Mediterraans en kreeg op mijn 13e al veel lichaamsbeharing dus ook in mijn gezicht. Op mijn 15e had ik al een redelijk volle baard die ik liet staan en heel kort scheerde. Ik zag wel uit als 25 maar dat had veel voordelen..........!

    20 jaar
    20 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten