Skip to content
10 reacties
1167 weergaves

maillot en ballet pakje bij een jongen

 hoi ik ben een jongen en ik ben geen homo maar ik draag een maillot en een ballet pakje er over oke eigenlijk valt het wel mee dat die kleding is niet alleen voor meidjes zijn want op het kaartje van het ballet pakje staat gympakje maar het is het zelfde als een ballet pakje en op de verpakking van de maillot staat kindermaillot dus geen meidjesmaillot  maar ja al die kleren woorden bijna alleen gedragen door meisje   ik draag die kleding zelf als pyjama en in de winter onder mijn kleren[behalven met gym, ten zij..... ander jongens dat wel doen maar daar reken ik niet op]   maar wat vinde jullie er van als je vriendje deze kleding draagt? en om op de bank tv tekijken of zo maar dan alleen in die keding keding? een wel oke en de ander niet oke of bijde wel of bijde niet deze antwoorden kan je bij bijde vragen gebruiken en laat ook achter waar om je dat vint al vast bedankt   p.s. bij dat ballet pakje draag het alleen dat pakje geen jurk, ruk of tutu dus alleen het pakje als je niet goed weet hoe dat er uit ziet een soort badpak alleen die van mij heeft mouwen 

13 jaar
12 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik zou het juist cool vinden als ik een vriendje zou hebben die zich er niet voor schaamt. Het is toch juist beter als je lekker in je kleren zit en samen hangt in plaats van iets wat oncomfortabel zit en dan de hele tijd friemelen?

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik draag heel soms ook een ballet/turn pakje onder me kleren, maar alleen omdat ik dat wel leuk vind zitten heel anders dan alle andere jongens kleding. en van de maillot is heel erg te begrijpen zit wel lekker en is warm maar draag die zelf niet.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Nou ja ik vind het wel een beetje appart als mijn vriendje in een balletpakje tachtig ding naast mij zit... Een maillot kan wel maar misschien kan je beter iets vinden wat wel even lekker zit maar dan bijvoorbeeld gewoon een sweater en een trainingsbroek maar een maillot tachtig ding kan opzichte wel. Maar het pakje zou ikwel vervangen door iets anders...
    Ik hoop dat je er wat aan hebt! Succes greetz me

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Hallo,

    Het klinkt wel vreemd van het turnpakje/balletpakje/gympakje what ever. Een maillot heb ik ook wel is aan als het koud is. Het is ideaal in de winter, maar meestal heb ik dan een thermolegging aan. Iets wat ik zelf persoonlijk fijner vind.

    Verder heb ik 1x een turnpakje aangehad van mijn vriendin. Ze was benieuwd hoe het mij zou staan en dus heb ik dat een keer voor de lol geprobeerd. Ik kan niet zeggen van wauw dat zit super comfortabel ofzo. Maarja meningen kunnen verschillen, ik vind dat je zelf moet weten wat je fijn vind zitten, je moet doen waar je je fijn bij voelt.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • maillot

    Hoi, vind persoonlijk een ballet pakje beetje vreemd. Maar een maillot vind ik bij een jongen eigenlijk wel kunnen. Waarom niet. Mijn broer draagt ook maillots onder zijn broek en loopt er thuis met alleen een maillot aan ook mee rond. Hij heeft een witte en een rode maillot.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • Ballletpakje en maillot

    Ik draag ook ballet/turn pakjes en maillots/leggings

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • maillot

    Word je er opgewonden van? of vind je het gewoon fijn zitten? Maillot kan ik wel begrijpen, die vind ik zelf ook erg fijn zitten. Maar dat pakje snap ik niet. Mijn broer van 23 draagt ook vaak een maillot in de winter onder zijn broek op zn werk en ook als pyjama broek in de winter. Zelf doe ik dat ook wel eens als het heel erg koud is als pyjama broekje. Dus maillots vind ik niet persee meisjes achtig maar dat pakje snap ik niet. X

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • nee

    ik zit niet op ballet

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • ?

     Zit je op ballet of niet?

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • Dyslexie

     het kan zijn dat er spelling fouten in staan maar ik kan er niet veel aan doen want ik ben dyslexie  

    13 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten