Skip to content
9 reacties
1494 weergaves

nog niet ontgroent

Is het raar als je 15 bent en nog niet ontgroent bent? 

15 jaar
12 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik heb veel jongens ontmoet, sommige zeiden tegen vrienden dat ze me wouden zoenen en shit. Alleen is het wel grappig want toen we samen waren, verkering, heeft hij amper mn hand vast gehouden, ik ben ook nog niet ontgroend.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is niet erg als je niet ontgroend bent wtf als je het niet wilt doe het. Niet en je kan makkelijk ontgroend worden en ik ben dat niet ik wil noooit zoenen pas als ik 15 ben maar bro ben je niet ontmaagd of ontgroend ik vind dat juist beter het is onzin doe het met je msn later inplaats van die zielige aandachtloze jongens xxx Y

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • nooit gezoend

    Ik ben zelf bijna 16, en heb ook nog nooit gezoend, puur omdat ik op dit moment geen jongen daar leuk genoeg voor vind. Natuurlijk, als je een gesprek met iemand hebt en diegene vraagt of jij wel eens gezoend hebt is het vervelend om toe te geven van niet, maar ik zou er niet over liegen, daar wordt het niet beter van. ;) Als laatste advies; laat je er niet onzeker door worden, eigenlijk is het namelijk niet erg belangerijk en heb je nog lang genoeg de tijd :)

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • wait for the right moment

     ik heb voor het eerst gezoen op mijn 14e, maar heb er later veel spijt van gekregen, en het voelde niet goed, dus als je vind dat het speciaal moet zijn zord dan dat het niet 'zomaar' iets is, maar daar tegenover staat dat je nog een tijdje moet wachten, maar leeftijd maakt toch niet zoveel uit?  xx

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • no worries

    Maak je geen zorgen, komt vanzelf wel. Het is gwn een kwestie van een nieuwe leuke jongen ontmoeten en wachten tot de vonk overslaat...gebeurt dat niet dan moet je ff geduld hebben :) xx

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • RE: Ontgroent?

     Hey, ontgroenen is geen seks hoor. Het is je allereerste kus.
    Maar maak je geen zorgen, ik heb me 1e kus ook nog niet gehad, dat komt allemaal wel ;) (behalve als je ineens onder een bus terecht komt) 

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • Ontgroent?

    Hihi, ontmaagd ken ik als term. Ontgroend ook, maar dan in andere zin, bij studenten in de dop. Maarre, als je vraag is of het raar is dat je op je 15e nog niet geneukt hebt, dan is dat helemaal niet raar. Het is gewoon een teken dat je er nog niet aan toe bent, en waarom dat dan is kan van alles zijn. geloof, niet de juiste vriend, te spannend, denken dat je niet mooi genoeg bent, noem maar op. Blijf bij jezelf, bij je gevoel. Heb je twijfels úit die dan, en laat je niet overhalen om seks te hebben als je je er niet goed bij voelt. En dan nóg kan het je gebeuren dat die eerste keer niet zomaar leuk, lekker of prettig was. Maar je staat er dan in elk geval wél voor open, en het zal met de keer leuker worden.

    20 jaar
    12 jaren geleden
  • Nee

     Ik ben bijna zestien en ben net ontgrownt door een jongen die ik uiteindelijk niet leuk vind... Ik zeg:wachten. Ontgroenen is iets moois en moet je delen met die speciale persoon die jij binnekort tegen gaat komen. Ik heb ook van meisjes van 17 of 18 gehoord dat ze nog niet ontgroent zijn dus er is helemaal niets mis mee!  Suc6 xx

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • Tja

    Kan altijd gebeuren, soms krijg je er de kans gewoon niet voor. Opzich is het niet erg, maak je hier geen zorgen om, dit komt vaak zat voor. Alleen zulllen veel mensen die niet eerlijk durven zeggen omdat het anders niet ''stoer'' is.

    18 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten