Skip to content
6 reacties
375 weergaves

mannelijke dokter

ik heb een mannelijke dokter als huisarts ik vindt dit heel onprettig en ik loop achter in mijn pubertijd ik heb welis problemen die ik liever door een vrouw laat nakijken maar doordat ik in een mini dorpje woon is het niet mogelijk een vrouw te krijgen ook heeft mijn huisarts een asistent en dan heb ik hem liever als huisarts maar ik weet niet of het kan en hoe ik het kan regelen ik heb liever dat als ik een onderzoek moet waarbij het nogal genant is ik een jonge dokter heb 24 ofzo of een vrouw hoe kan ik het regelen ik schaam me nogal ik heb nu pijn in mijn borsten enzo maar denk tja laat maar zitten die man hoeft daar niet aan te komen ik ben zo bang voor mannen die aan je zitten (komt ook door vorig jaar niet echt leuke dingen gebeurt) help

14 jaar
12 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik had ook zo iets omdat me borstel te hard groeien maar het is een huisarts hij komt dagelijks deze dingen tegen je kan ook met je huisarts er over praten dat je het niet fijn vind misschien stuur hij je door

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • @topicstarter2

    ben het eens met de voorganger van mij. vraag es rond, desnoods aan je mentor, zonder meteen alles over jezelf te vertellen. als verpleegkundige weet ik en is mijn ervaring als een vrouw een vrouwelijke arts wil zij die ook krijgt. miss gewoon je huisarts vragen! of zijn assistente. suc6. 

    21 jaar
    11 jaren geleden
  • @topicstarter

    Je zit waarschijnlijk wel op het voortgezet onderwijs. Je kunt op de website of in de schoolgids opzoeken wie de schoolarts is of wanneer die persoon spreekuur heeft. Loop daar een keer binnen, die kan je echt wel naar een vrouwlijkearts sturen als je jezelf daar prettig bij voelt.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • begin met je gevoel woorden te geven

    Het zal allemaal wel waar zijn, dat die huisarts van je van alles gewend is. Maar, het gaat om jouw gevoel. Natuurlijk moet je dit gevoel niet teveel gaan uitvergroten, maar toch. Toch zou ik je gevoel woorden geven. Durf je het je ma te vertellen misschien? Of, enger wellicht, maar als je jouw gevoel aan je huisarts zou vertellen, of aan zijn assistent? Wat zou het ergste zijn wat er kan gebeuren? Het is niet raar dat je je niet zomaar op je gemak voelt als je 'alles' moet laten zien aan een man die je niet echt vertrouwt. Het zou zomaar kunnen zijn dat je wordt doorgestuurd, naar wie weet een gynaecoloog. Eh, of dat dan een vrouw zal zijn, pff, dat is natuurlijk niet zeker. Bedenk je vooraf even wat jij zelf zou voelen als aan jou, als je inj zijn schoenen zou staan, iets vergelijkbaars wordt verteld, door een patiënt die zich niet op zijn/haar gemak zou voelen als jij de arts zou zijn, en het onderzoek zou doen. Kort gezegd, laat je nioet doen wat je niet wilt, en zeg vooral wat je wél zou willen. Succes

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • gewend

     ach ja die dokter is wel meer gewend dan een paar tieten. of als jej je poes moet llaten zie.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Vraag aan je ouders?

     Je kunt vragen aan je ouders of ze misschien ergens anders binnen je gemeenten een andere huisarts voor je kunnen zoeken. Zorg wel dat je het eerlijk verteld aan je ouders waarom je dat niet prettig vind.

    15 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten