Skip to content
15 reacties
484 weergaves

1) hoe gebruik je een tampon? 2) moet je je schaamhaar scheren om te vingeren?

 

14 jaar
12 jaren geleden

15 Reacties

  • Een tampon indoen is heel simpel, je maakt hem open zorg dat de touwtje niet meegaat in je kut. En dan druk je die tampon gewoon in je vagina.   En natuurlijk niet. Met schaamhaar kun je jezelf ook prima vingeren.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is totaal niet moeilijk om een tampon in te brengen! Je duwt hem gwn naar binnen tot die er helemaal in zit! Ps, je hebt ook mini tampons, die zal ik eerst gebruiken!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • tAmpons zijn handig, niet duur en wegwerpbaar. Je hoeft echt niet bang te zijn dat hij erin blijft zitten hoor.

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Als je een tampon inbrengen eng vind, probeer jezelf eerst gerust te stellen dat er niks ergs gebeurd door je vinger eerst eens naar binnen te doen. Dan merk je wel, dat is niet eng. Dan neem je je tampon, en als je beneden een beetje droog bent maak je hem met een klein beetje speeksel of glijmiddel ofzo vochtig. Dan gaat ie er zo in. Als het niet goed past of vervelend zit, sta dan op en duw hem er dan nog eens goed in. Je voelt er meestal helemaal niks van daarna. En je maagdenvlies kan lichtelijk uitgerekt worden, maar jongens die daar een probleem van zouden maken zijn jouw tijd niet waard. En je kunt je gewoon vingeren, met of zonder schaamhaar.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vinger ook je hoeft het ni te scheren alleen kietelt het wel een beetje

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Meisje 14, een tampon inbrengen is niet heel moeilijk je haalt de wikkel er af en als het touwtje afgewikkeld is geef je er een klein tukje aan on te controleren dat hij goed vast zit, als dat zo is doe je hem in je vagina en probeer je hem met je vinger zo ver mogelijk er in te drukken en op een gegeven moment haal je hem er weer uit. Suc6 :)

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat nou te persoonlijk, hier op deze anonieme site? En wat meisje 18 zegt klopt, met een tampon gaat je maagdelijkheid niet verloren. Soms scheurt wel het maagdenvlies, maar kom op zeg, je néukt immers niet.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Beste meid van 14.
    Ik begrijp je probleem wel van het zomerkamp. Met het gebruiken van een tampon beschadig je je maagdelijkheid niet. Als je twijfelt kun je inderdaad medicatie krijgen voor het onthouden van een bloeding. Je kunt hiervoor naar je huisarts. Die schrijft het medicijn voor, je hoeft hiervoor niet uit de kleren en hij/zij heeft zwijgplicht. Niemand komt er achter.
    Succes ermee!

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja sorry deze redenen zij té persoonlijk maar het komt er dus op meer dat deze dingen echt geen mogelijkheid zijn, misschien nog andere tips? 😁💜

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Een tampon is met zwemmen echt wel handig. Wat zijn jouw redenen om die niet te gebruiken, of is het alleen dat je het eng vindt? Want dán raad ik je aan het gewoon toch te proberen.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Help s! Ik durf echt geeeeeeen tampon in te brengen, en dat ga ik ook niet doen, wat jullie ook zeggen, wegens redenen. Maar er is dus een probleem, ik ga op kamp en dan ben ik waarschijnlijk ongesteld.,. :( maar daar heb je een groot vies meer(geen zwembad met gloor ofzo), em soms zegt de leiding hup ga daar maar in! En dan moet iedereen er heen rennen en er in springen maar ik ben dan ongesteld-,-
    Oh en ik weet dat er pilletjes bestaan, maar daar ga ik geen gebruik van maken en de anticonseptie pil is voor mij ook geen mogelijkheidg.
    Dankjewel❤️

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • .

    okeej dank jullie wel

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • -

    1. Ja, daar kan je vast op internet wel wat over vinden. Gewoon zoeken. 2. Meisje 13, Je hoeft voor vingeren niet eens perse je vagina in, hoor. Maar meisje14, nee het hoeft niet.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • ?

    1) bestaan er daar filmpjes van? 2) okeej dank je wel

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • .

     1) Ik weet het zelf ook niet zo goed ik heb het nog nooit gedaan maar kijk op internet voor filmpjes ofzo 2) Nee je hebt er geen last van je gaat in je vagina en daar zit geen schaamhaar

    13 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten