Skip to content
52 reacties
1657 weergaves

vraag van een jongen over: een slip

holla  meiden   Ik draag het het liefst een slip als onderbroek en een zwemslip [speedo] als zwembroek. Omdat ik een slip fijner vint als een boxer en een zwemslip vint ik lekkerder zetten dan een zwemshort.Maar nu mijn vraag wat vinde jullie  van jongens in een slip?  

13 jaar
12 jaren geleden

52 Reacties

  • HOI!!

    Vroeger droeg ik ook altijd boxershorts, maar toen zei mijn vriendin een keer "Doe een keer een slip aan dat staat je leuk" Toen heb ik een slip aangedaan en sindsdien ben ik ze blijven dragen. Het zit veel en veel meer lekkerder dan boxershorts. Ik heb dat meer jongens dit gaan doen.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Wij jongens dragen liever Eem boxer meisjes drage . Steeds bikinis en er zitten dan wel van die gijle meiden tussen en in een slipje zit je steeds vast iedereen ziet je stijve en in een boxer minder in mijn geval ik heb met bijden pech :-(
    Zelf vind ik meiden in bikini ook mooier als Eem badpak met een badpak ben je zo ingepakt en bikini ben je eerder vrij .
    Groetjes N.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Een lang verhaal
    Hoe ik me vrienden in een zwemslip kreeg

    mijn vriendje had ooit tegen mij gezegd dat hij liever een slip draagt zowel als onderbroek als zwembroek omdat hij het gewoon fijn vind zitten. Alleen hij durft er niet voor uit te komen. Dus slips droeg hij als onderbroek als hij geen gym of voetbal had. En een zwemslip droeg hij alleen onder zijn short. Ik vond dat hij zich niet hoefde te schamen. Want zo erg is het niet. Maar hij stond nog niet sterk genoeg in zijn schoenen. Dus ik vond dat hij een duw in de rug nodig had. En die zou ik hem geven wat ik zag dat hij heel graag alleen slips wou gebruiken.
    Paar weken later gingen we op een zondag zwemmen. Hij kwam in de nacht van zaterdag op zondag bij mij logeren. Ik dacht dit is mij kans toen hij na de wc ging ik haalde de short uit de tas van hem. En ik had de short verstopt. Zo zou hij de volgende dag in alleen de zwemslip zwemmen en merken dat niemand echt negatief zou reageren. Nou ja dat hoopte ik want onze vrienden groep ging mee. Maar ik ken ze en ze zouden hem nooit pesten. De dag brak aan wij gingen met zen tweeën in het familie hok(dat deden we namelijk altijd ) de de rest ging apart. Hij zij tegen mij dat hij zijn short was vergeten ( hij kreeg een rode kop) ik zei tegen hem maakt niet uit. Nu kun je kijken hoe hun reageren op de zwemslip?zeg gewoon dat je hem fijn vindt. Hij zei daarop nee straks lachen ze me uit. Ik zei anders zeg je niks en kijk je hoe hun reageren. En als ze negatief reageren zeg je dat je je short bent vergeten. Hij ging akkoord. Toen we het zwembad in gingen gebeurden er eigenlijk niks bijzonders we gingen gewoon zwemmen iedereen deed zo als gewoon. Het leek zelf dat het niemand was opgevallen. Tot dat er een vriendin tegen mij zij boft wel met zoon vriendje. Ik wou dat mijn vriendje zoon zwembroek draagt. Ze zei ook dat ze haar vriendje ging overtuigen om een zwemslip te dragen. En later hoorde ik haar vriendje met mij vriendje over zwembroeken praten. Wat precies vertelt is in het gesprek weet ik niet maar ff later had hij op de wc zijn short uit getrokken en ging hij verder in zijn zwemboxer er was nog een andere jongen mee en hij deed ook zijn short uit (volgens mij puur om er bij te horen ) maar het beviel ze wel. Ik stond verstelt.

    Een maand later want wij gaan elke maand zwemmen hadden ze alle 3 een zwemslip aan. Ik vindt het hartstikke stoer. En een einde die ik zeker niet had gedacht. Ook zijde de jongens dat ze het leuk zouden vinden als wij een zwempak aan zouden. Omdat we dan alle 6 sportieve bad kleding aan hebben. Wij stonden daar niet echt op te kijken maar omdat we het stuur vinden dat hun een zwemslip durven te dragen. En we dat stiekem best wel leuk vinden. Gaan we het toch doen.
    Lang verhaal hoe ik de jongens uit onze vrienden groep in een zwemslip kreeg

    Ik heb later de short terug gegeven. En gezegt wat ik had gedaan en het begin wist hij niet hoe hij moest reageren maar gaf hij mij een knuffel en bedankte me.

    Deze actie van mij was misschien niet zo respect vol. En het had een risico voor hem om gepest te worden. Maar omdat ik weet dat onze vrienden altijd voor elkaar klaar staan wist ik wel dat het goed zou komen. Er werd tot mijn verbazing wel heel goed gereageerd beter als ik verwachte. Ik vindt gewoon dat iedereen mag dragen waar hij of zij zich prettig in voelt. En de goede vrienden steunen en helpen elkaar hier mee

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Misschien moet ik dan maar speedos aan doen aangezien mijn pik al groot is
    Mischien krijg ik dan een vriendin

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Je moet dragen wat je zelf het lekkerst vind zitten en je niets aantrekken van anderen wat jij loopt er de hele dag in en mee. Zelf zie ik op school bij de gym dat er een aantal meisjes altijd een string dragen en ik moet er niet aan denken om zo'n veter tussen mijn kont te hebben. En of mijn vriendje nu een boxer of een slip aan heeft maakt mij ook niets uit.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik draag altijd slips vind ik ook fijner zitten
    Dan boxers en mensen die een boxer dragen
    Probeer eens een slips
    Dus mijn besluit is:slips zijn fijn dus joepi voor 🎈slips🎈

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • echt geil als een jongen een speedo aan heeft dan zie ik of hij al een echte pik heeft of nog een piemeltje en je kan ook goed zien hoeveel schaamhaar hij al heeft.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Sexy al helemaal alsje een bult ziet?? Jongens draag lekker een slip staat sexy xxx

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Omg vind een slip zoo schattig staan bij jongen. Beter dan boxer. Juist om die bult ook te kunnen zien is een enorme pluspunt. Ben eigenlijk helemaal klaar met flubber shorts/boxers. Hoop dat meer jongens terug gaan naar een slip. Ook echt met zwemmen een zwemslip.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • wil heel graag zwemluiers en strings dragen en als onderbroek aleen maar slips

    11 jaar
    10 jaren geleden
  • naakt / slip

    Ik zou graag met mensen willen afspreken diw een slip cool vinden als je interessen hebt  Maar ik vind eeb slip moou maar moet nog een kopen maar zwem nu nog in zwem boxer is ook fijn maar wil wel naakt zwemmen lijkt me lekker :)

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • slipje

    Vind een slip beter dan boxer bij jongens. Staat veel mannelijker en stoerder. Hoop dat meer jongens slips en met zwemmen slip/speedo model gaan dragen

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • naakt

    ik zwem het liefst naakt. ik vind fijn aan voelen

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • slip

    hey jongen 19 bedankt voor de super hulp ik ga een slip kopen licht blauw en mag ik vrageb als je homo bent ?

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • durf niet

    durf niet een speedo aan want dan zien ze mijn ding zitten en daar schaam ik me dan voor omdat mijn ding al flink groot is voor mijn leeftijd.

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • zwemslip

    ik zou graag willen zeggen tegen de jongen van 13 jaar dat hij het aller beste een zwemslip kan dragen en je moet je nergens voor schamen ik zwem zelf ook bijna alleen in een zwemslip wees er trots op dat jij dat doet ik vind dat cool en stoer PS. wat is je favoriete kleur zwemslip graag hoop ik snel een reactie terug te hebben

    19 jaar
    11 jaren geleden
  • slip

    Ieder jongen draagt een boxer. Maar ik zelf vind een slip mooier bij een jongen. Kom jongens durf gewoon je slip te dragen, als je dat lekker en fijn vind zitten. Ikzelf draag ook slips en geen strings of boxers. Ik hoop dat mijn toekomstige vriend dat niet erg vind en hoop stiekem dat hij ook graag slips draagt of wil gaan dragen. Heerlijk een strakke slip met een bobbel bij een jongen.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • wedgie

    Ik draag zelf ook slips maar ik draag ze niet als ik gym heb op school want dan geven ze je een wedgie.

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • zwemslip

    Ik draag altijd een slip en bij het zwemmen een zwemslip zit gewoon veel fijner. En de meiden kijken dan naar mijn bobel en dat vindt ik ook wel geil. Krijg dan ook weleens een stijfe piemel. Zik denk dat jongens die een zwemshort dragen gewoon niet zoveel te laten zien hebben.

    21 jaar
    11 jaren geleden
  • Sorry

    Je moet aan doen wat je zelf fijn vind en waar je jezelf fijn in voelt maar ik vind een boxer stoerder bij een jonge sorry maar je moet zelf doen wat je fijn vind

    12 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten