Skip to content
5 reacties
136 weergaves

Reageer alsjeblieft!

 Hoi. Ik be een meisje van 14, bijna 15  en ik ben nog niet ongesteld. Is dat ergg? En ik heb ook bijna geen tieten, vinden (jongens) dat heel erg als je geen tieten hebt? x

14 jaar
12 jaren geleden

5 Reacties

  • Onzekerheid voorstelbaar

    De reacties hierboven kloppen, je bent waarschijnlijk gewoon laat met de vrouwelijke lichaamsontwikkeling. Zit je er erg mee, leg het gewoon eens voor aan je huisdokter, zou ik zeggen, al verwacht ik dat die je ook vraagt geduld te hebben. En, laat ik eerlijk zijn, jongens vallen op een vrouwelijk lijf, met tieten dus. maar, dat is alleen de eerste blik, waarmee ze hun geile gedachten raken. Wees gerust, jongens 'gaan' uiteindelijk voor een leuke meid, waar mee valt te lachen, en ja, waar ze samen mee kunnen ontdekken. ook qua seks ja, want reken maar dat 'wij' net zo onzeker zijn als jij jezelf beschrijft. Is m'n pik wel groot genoeg, m'n voorhuid niet te lang, dat soort dingen. Wat je borsten betreft, mét het uiteindelijk ongesteld worden zullen misschien je borsten zichtbaar worden (dat gun ik je zeker toe), maar eigenlijk veel belangrijker is dat je tepels ook groter, én gevoeliger, worden. En dát maakt het leuk om daarmee te spelen, of te laten spelen. Blijf niet hangen in je onzekerheid, durf te denken dat niet ongesteld worden eigenlijk best gemakkelijk is ook. Áls je het eenmaal bent zul je er niet altijd blij mee zijn, maar prettig is wel dat meiden die laat ongesteld worden veelal snel ook weer stoppen met ongesteld raken. Maar dat is pas over járen, daar heb je nu weinig aan, ik weet het. Enne, als je wilt dat jongens op je vallen, weet dan dat een tikkie ongeremd, en spontaan, reageren, erg gewaardeerd wordt.

    20 jaar
    12 jaren geleden
  • komt vanzelf

    helemaal niet erg! het komt vanzelf nog wel, heel veel van mij vriendinnen werden ook pas op hun 14e ongesteld. en ook met die borsten komt het vast wel goed, je ontwikkeld je gewoon iets minder snel dan anderen, niks ergs aan. en het is sws leuker als een jongen op je valt vanwege je innerlijk en niet vanwege je borsten toch?

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Niet erg

    het komt bij iedereen op een ander moment, bij de een vroeg & bij de ander laat. En dat je kleinere borsten hebt is precies hetzelfde bij de een vroeg & bij de ander laat.   (en daarbij sommige jongens vinden kleine borsten juist mooier)

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • Hee

     Nee dat is echt niet raar! en jongens houden van innerlijk denk ik.. x

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • meisje 14

    alles op ze tijd. en jongens moeten je accepteren zoals je bent. met of zonder borsten. en daarbij begint het bij jou zeer waarschijnlijk pas later te ontwikkelen. dus nee dat is niet erg.   gr

    20 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten