Skip to content
48 reacties
6459 weergaves

slipje

Hoi, zijn er nog meer meisjes die een string haten? Echt ik vind ze zooo vreselijk zitten en bovendien vind ik ze afschuwelijk lelijk. Zijn er nog meer meisjes die ook gewone slipjes dragen. Ik draag geen grote oma onderbroeken, maar strakke en echt lieve slipjes in allerlij kleurtjes en motiefjes. Doei doei

17 jaar
12 jaren geleden

48 Reacties

  • He meisje 13, je hebt ook open strings en slipjes. Dan hoef je ook niks uit te doen als je wil plassen en je vriendje kan zo je kutje voelen. Ook voor jongens zij er heel kleine strings en ook pouches. Die hebben geen touwtje tussen je billen en je hebt ze met 'kijkgat' voor waar je je piemel uit kan laten als die stijf wordt of je moet plassen, of je vriendin wil hem vasthouden. Zitten trouwens heerlijk!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ik draag ook slipjes en zeker in de zomer ik ga vaak wandelen in de bossen als het warm is draag ik soms enkel een rokje en geen slipje als ik dan moet plassen doe ik het in de bosjes rokje omhoog en plassen maar

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • ik draag gewoon een onderbroek kan mijn vriend beter uit trekken en kan hij beter met zijn hand in mijn onderbroek mijn vriend draagt trouwens ook onderbroek kan ik ook beter met mijn hand in

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind een goed bijgehouden bosje schaamhaar (hoezo 'schaam' trouwens) heel mooi en erg geil, vooral zo'n 'toefje' boven d'r string uit. Ik heb er bij het denken eraan alweer een stijve!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb beide, meestal string maar ook nog slipjes

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 21, ik heb er geen enkel probleem mee als er wat schaamhaar aan de zijkanten te zien is. Ik vind het wel geil.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • En jongen van 23, wordt jij nooit geil van die krulletjes boven of onder haar string uit?! Het kan mij behoorlijk opwinden, maar ieder zijn ding natuurlijk.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vriendin heeft ook veel schaamhaar maar draagt soms wel strings. Die bedekken dan niet alles, aan beide kanten is er dan toch wel minstens een centimeter schaamhaar te zien. Maar meestal draagt ze hipsters of shorts en soms ook gewone slipjes, die bedekken wel alles.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind strings meestal heel sexy en dat heeft dan weer gevolgen bij mij. Zelf draag ik ook vaak een string en hoe smaller die reetveter hoe lekkerder het zit. Mijn vriendin vindt dat heel spannend en kan vaak niet van me afblijven. Teveel schaamhaar kan mooi bijgeschoren worden, hoewel wat haartjes er boven- of onderuit best geil is.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik draag ook nooit strings, maar vooral omdat ik er teveel schaamhaar voor heb. Ik draag altijd hipsters, van die boxershortjes voor vrouwen. Verder niks tegen strings, maar niet voor mij dus.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Draag beide. Strings vaak wanneer ik rok of jurk draag en slipjes bij dragen van broek of jeans en bij ongesteldheid. Heb alleen maar goeie ervaringen met strings. Draagt makkelijk en vind het lekker zitten bij m'n kutje, vaak lekkerder dan slipje, maar is persoonlijk

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik mag ze niet van mijn moeder maar ze zitten toch rot denk ik.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • heb dat ook

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ik draag steeds strings, vind dit zeer sexy

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik draag zowel slipjes als strings. Als een string slecht zit, is de maat meestal niet goed. Vind strings trouwens wel mooi, maar ligt er natuurlijk aan wat voor iets dat is. Voor mij geen katoenen ondergoed, geef mij maar satijnen of kanten lingerie.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik vind het ook mooier als meisje slipjes of hipsters dragen

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Slipje

    Draag nooit strings...heb er 1 maar vind het verschrikkelijk. Heb van die lieve slipjes en vind ik ook mooier dan een string. Vind niet erg als iemand randjes ziet van mijn slipje door broek of jurkje

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • meestal helemaal niets aan!

    Ik heb meestal helemaal niets aan! Natuurlijk kan dit niet altijd... maar het zit super!   Voor de rest draag ik strings en hipsters  

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • @jonge 17jaar,

     omdat et lekker vrij is. de wind onder je rokje, en spannend op een terrasje natuurlijk. vraag je je toch af of mensen het zien.

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • @geen strings

    waarom vind je zonder slipje onder je rokje lekker in de zomer?
    kun je dat uitleggen misschie ?
    verder niks miss mee, klinkt wel uitdagend ook

    xo'

    17 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten