Skip to content
18 reacties
1432 weergaves

Zijn bikini strings in?

hoiiiiii, op instagram zie ik eigk vrijwel iedereen bikini strings dragen. Ik ben nog niet naar het strand geweest dit jaar dus ik heb niet gezien hoe in ze weer zijn, duss weet iemand dat? Zijn ze weer in en dragen jullie ze?

16 jaar
22 dagen geleden

18 Reacties

  • Ik wel. Heen kleine stringetjes. Zitten perfect en mooie bruine billen

    19 jaar
    8 dagen geleden
  • Jongen 18 jaar. Draag je zelf strings op het strand?

    23 jaar
    9 dagen geleden
  • Nog niet op het strand geweest dit jaar (met mooi weer), dus mijn billen zijn nog niet bruin, maar mijn vriendin zei dat er weer genoeg strings te zien waren laatst. Meiden en dames dan, een andere man in string heeft ze niet gezien dit keer.

    18 jaar
    9 dagen geleden
  • Bikini strings zijn zeker in. Vandaag genoeg gezien in Kreta. Zelf als jongen draag ik ook al enkele jaren strings op,het strand. Alleen zie je dit nog niet zoveel.

    23 jaar
    10 dagen geleden
  • Eerlijk gezegd is dat typisch gewoon een social media ding, en in het echt komt het nauwelijks voor: vrouwen worden geobjectificeerd voor meer aandacht op social media, vervolgens wordt het gepresenteerd als feministisch, want alles dat naakter is is bevrijding van de ‘seksuele moraal’. Terwijl het precies andersom is: het is seksualisering veroorzaakt door vooral mannen, en het zet je lichaam neer als een object. Hetzelfde geldt voor pornografie.

    Zelf vraag ik me eerder af: waarom wil je dat dragen? Wat is de (on)bewuste reden dat je een geseksualiseerd deel van je lichaam wil laten zien? Wil je je ‘sexy’ voelen, en zo ja waarom?

    23 jaar
    18 dagen geleden
  • HAhahahaha dat valt toch wel mee ;-) zo erg is dat ook weer niet

    21 jaar
    19 dagen geleden
  • Je ziet ze inderdaad meer bij meisjes en vrouwen. Als jongen draag ik ook enkel strings aan het strand. Meestal wel,als enigen. Je wordt er mooi bruin van en geeft een vrij gevoel met het wandelen.

    23 jaar
    19 dagen geleden
  • Of dit nu mode is of niet is niet zo belangrijk. Het is gewoon goed dat wie een string wil dragen dit ook gewoon vrij en zorgeloos kan doen, zowel als ondergoed of zwembroekje.Als de mode hier iets kan aan bijdragen is dit goed. En dat er op het strand ofzo geen kinderachtige of ronduit foute reacties komen figuren die zichzelf een hele man vinden, maar eigenlijk wat zielige puberale jongetjes zijn. Laat iedereen gewoon zichzelf zijn en zich hierbij goed voelen.

    22 jaar
    19 dagen geleden
  • Volgens mij komen ze meer in de mode
    Ik heb er vorige week 1 gekocht en gisteren voor het eerst op het strand aan gehad
    Ik moest er wel aan wennen.met je kont bloot te lopen

    13 jaar
    20 dagen geleden
  • ja in mijn stad iig wel en ik draag het sinds vorige zomer. Maar volgens mij verschilt het een beetje per waar je woont

    15 jaar
    20 dagen geleden
  • Jahoor. Draag ze nu teee jaar en was ook vanmiddag zeker niet de enige.

    18 jaar
    21 dagen geleden
  • Ik heb er ook twee en draag ze in nederland op het strand maar ook in spanje . Je zie er steeds meer

    17 jaar
    21 dagen geleden
  • Geen idee wat de mode zegt . Ik draag dikwijls strings onder mijn kledij maar op het strand en in het zwembad hou ik het bij een gewoon bikinibroekje .

    16 jaar
    21 dagen geleden
  • Gisteren en vandaag aan zee. Je ziet inderdaad steeds vaker wat kleinere bikinibroekjes en string-bikini´s, maar toch nog de minderheid. Voor jongens blijft de boxer veruit het populairste.

    22 jaar
    21 dagen geleden
  • Wat bedoel je met bikini string ?
    Een broekje waar de zijkanten met riempjes of touwtjes bijeengehouden worden of een broekje waar er een veter door je reet gaat ?
    Het eerste model zie ik dikwijls aan het strand en in zwembad, tweede model nog nooit in het echt gezien.

    16 jaar
    21 dagen geleden
  • Zijn in doordat op insta en tiktok veel te zien zijn want meer billen is meer clicks

    19 jaar
    21 dagen geleden
  • Hoi, zijn zeker in. Begon vorige jaar echt op te komen en dit jaar kun je ze al op meerderen plekken kopen. Zelf doe ik het al een aantal jaartjes.

    21 jaar
    21 dagen geleden
  • Ik draag ze wel ja sinds vorige zomer en je ziet het steeds meer . Was eerst een taboe maar in zuid Europese landen en zuid Amerika is het normaal

    15 jaar
    21 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten