Skip to content
15 reacties
2732 weergaves

Topless voor mijn vriend

Ik ben bang dat dit een heel verhaal wordt. Ik heb nu ruim anderhalf jaar een vriend. Afgelopen zomer zag hij dus dat als ik ga zonnen of zwemmen ik topless ben. Hij werd daar erg blij van. (Welke jongen niet?) Maar aan de zomer komt een einde en dus was ik niet meer topless te bewonderen. Een paar weken later kwam hij met zijn vraag. Of ik, in de weekenden dat ik bij hem ben en we niets te doen hebben, ook met mijn borsten bloot zou willen zijn. Ik heb dat toen gelaten voor wat het was, maar hij bleef het vragen en uiteindelijk heb ik hem begin dit jaar een keer zijn zin gegeven. Ik dacht zelf leuk voor eventjes, maar zondagavond zat ik dus nog met mijn borsten bloot en kwam al het verzoek of ik het de volgende keer weer wilde doen. Zo heb ik nu al een aantal weekenden topless doorgebracht en ben ik alleen volledig gekleed als we ergens naar toe gaan. Hij wil graag dat dat voorlopig zo blijft en zelfs nog wat verder gaan. Dat ook als we bezoek krijgen mijn borsten bloot blijven en soms zelfs als we ergens zijn. Als ik vraag waarom is het antwoord dat ik dan zo mooi ben. Nu heb ik geen moeite met topless maar vooral als ik daar zelf zin in heb en niet altijd. Andere meiden die zoiets, of wat anders, hebben en wat hebben jullie er mee gedaan?

22 jaar
15 dagen geleden

15 Reacties

  • J22, natuurlijk heb je gelijk. Maar ik dacht even het de eerste paar keer niet te doen om hem te laten zien dat het me menens is. Dus dan ook niet als ik er zelf wel zin in zou hebben. Ik verwacht wel dat hij me erin zal respecteren maar misschien wil ik dat ook wel een beetje uitproberen.

    22 jaar
    3 dagen geleden
  • Ik zou het niet zo moeilijk maken. Als hij het vraagt en jij hebt zoiets van "ik zou het ook wel willen" dan kan je topless. Als hij het vraagt en je ziet het niet zo zitten dan zeg je gewoon nee. Als het goed is respecteert hij dat.

    22 jaar
    4 dagen geleden
  • Even een update. Gisteravond direct maar het gesprek aangegaan en best wel gevorderd. Er spelen wel een aantal dingen waarin ik zelf ook wel een rol heb. Zo vind ik het leuk als hij af en toe een beetje de baas over me speelt. Hij vindt mij topless laten zijn daarvoor een leuke manier. Daarnaast zegt hij dat ook andere mensen mijn borsten zien. Dat klopt, het hoort bij het baantje dat ik naast mijn studie heb. Wat hij ook nog zegt is dat als mijn borsten eenmaal bloot zijn ik dat doorgaans niet erg vind, ook niet als ik daar eigenlijk geen zin in had. Ook dat is eigenlijk waar. Ik heb daar wel het een en ander tegenin gebracht. Dat ik zeker niet altijd in een onderdanige rol wil, dat wat ik met mijn werk doe niet perse is wat ik thuis ook wil en dat ik het heel vervelend vind als hij maar blijft aandringen. Ook dat ik niet wil dat het onze andere activiteiten verstoort alleen maar omdat ik dan met mijn borsten bloot kan blijven. Hij heeft wel begrip en zegt dat hij niet meer zo door zal drammen als ik duidelijk aangeef niet te willen. Maar hij zou het ook jammer vinden als ik niet meer met mijn borsten bloot zou gaan voor hem. We zijn dus nog niet uitgepraat, want hoe ga ik daar de komende tijd mee om?

    22 jaar
    4 dagen geleden
  • Als jij zelf topless wil zijn is dit uiteraard ok. Als je dit vrijwillig en zonder aandringen van jouw vriend voor hem doet of wil doen is dit ook nog ok. Maar als jouw vriend je dit wil opleggen vind ik dit niet meer ok. Zeker niet als hij hier blijft over doordrammen, een kleffe uitleg voor verzint of van jouw verwacht dat je dit ook voor hem doet met anderen erbij. Tenzij dit tussen jullie een spel is van opdrachten uitvoeren en eventuele tegenprestaties zou ik dit niet meer op zijn verzoek voor hem doen. Het lijkt hier sterk op dat hij jou en jouw gevoelens hierin niet respecteert. Je doet dit enkel als jij dit wil en jij je hier helemaal ok bij voelt, lijkt me.

    22 jaar
    7 dagen geleden
  • J22, wat jij beschrijft is anders. Een inleiding tot meer. In dat geval vind ik het ook helemaal niet erg, dan gaat er bij beiden toch steeds meer uit. Mijn vriend verwacht min of meer dat zodra ik aankom behalve mijn jas ook alle andere kleding boven de navel uit gaat. Doe ik dat niet uit mezelf dan stelt hij alles in het werk om me te overreden zodat alsnog mijn borsten bloot gaan. Dat wint hij eigenlijk altijd. Hij vindt het zo mooi als ik zo ben en vindt ook dat het past bij wie ik ben. Wel een beetje mijn eigen schuld, ik ben er, ook in het openbaar, best makkelijk in. Maar dat hoeft toch niet te betekenen dat het normaal is dat ik altijd maar topless ben?

    22 jaar
    8 dagen geleden
  • vriendin gaat eigenlijk bijna telkens als we samen zijn, na een tijdje gezellige dingen te doen, gaat het verder...strelen over haar borststreek waarna stilaan de bh afgaat....ook wel graag gewoon topless dus....zij vind het eigenlijk heel fijn, temeer dat ze later mijn broek open mag maken, en dan lekker ook haar ding kan doen....

    22 jaar
    8 dagen geleden
  • J22, het is niet zo dat ik altijd graag topless ben. Ik heb er geen moeite mee en als ik het doe vind ik het dus meestal ook wel lekker. Maar ik heb er zeker niet altijd zin in. Mijn vriend moet dus gaan begrijpen dat het niet vanzelfsprekend is dat als ik bij hem ben mijn borsten bloot zijn. Dat hij het best mag vragen maar dat als ik geen zin heb het ook niet gebeurt. In plaats van dat hij dan zo aan gaat dringen dat ik me zo ongeveer verplicht voel om toch weer topless te gaan. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig, tenminste dit weekend niet en dat ligt ook aan mezelf. Het was natuurlijk Koningsdag dus we zijn wel weg geweest maar toen we zaterdag tegen de avond thuis kwamen liet ik me toch weer overhalen en was ik de rest van het weekend weer met mijn borsten bloot. Daarmee werd het gesprek erover een stuk lastiger. Volgende week maar opnieuw proberen. Dan zijn we bij mij thuis. Vanwege mijn studie woon ik nog bij mijn ouders en daar ben ik niet topless maar zijn er dan wel weer oren die mee kunnen luisteren.

    22 jaar
    9 dagen geleden
  • Mijn vriendin was ook graag naakt of bijna naakt. Ikzelf ook, maar toch wat minder fanatiek. Als haar beste vriendin of haar zus bij ons was maakte ze er niets uit of ze naakt was of bijv enkel een string aan had. Die vriendin wist dit en had hier geen probleem mee. Met ander bezoek niet. Het was ook niet de bedoeling aanstoot te geven of hen een ongemakkelijk gevoel te bezorgen.

    22 jaar
    13 dagen geleden
  • Lijkt me als bezoek echt niet te doen... dat een mooie meid in huis rondloopt met haar tieten bloot. Ik weet niet of ik naar iets anders zou kunnen kijken en als ik dan naar haar zou kijken, zou ik me weer generen haha. Wel fijn dat je niet preuts bent met jouw lichaam.

    22 jaar
    13 dagen geleden
  • J22, dat gesprek komt er zeker. Het moet wel duidelijk worden dat ik in het bijzijn van anderen niet zomaar met mijn borsten bloot ga of blijf. Daar moet een goede reden voor zijn en dat hij het graag wil is daarvoor niet voldoende. Dat mijn borsten niet geheim zijn omdat iedereen aan het strand ze kan zien ook niet. Daar is het er niet op gericht en doe ik het uit vrije wil. Dat ik in het verleden nog wel eens de randjes opzocht wat betreft het niet dragen van kleding ook niet. Toen was ik jonger, nog op zoektocht, minder volwassen en mijn vriend nog niet in beeld. Af en toe eens gek doen is nog steeds leuk, maar wel als ik daar zelf ook voor in de stemming ben. Maar het is niet alleen gedoe, ik vind het zelf vaak ook best lekker om met mijn borsten bloot te zijn, maar dan inderdaad zoals jij zegt een gedeelte van de tijd. Ik heb ook mooie kleren waarin ik er goed uitzie die ik wil dragen en dan niet altijd alleen het rokje. Of eens in mooie lingerie zijn voor hem. En als er dan tijd voor over blijft wil ik ook nog best een poosje topless.

    22 jaar
    14 dagen geleden
  • Dan wordt het tijd voor een gesprek. De behoeftes liggen duidelijk een stukje uit elkaar waarbij hij wil dat je een beetje onderdanig bent en hij dominant is. Uit je tekst maak ik op dat onderdanig niet een term is die bij je past. Ik snap helemaal dat je uit wilt gaan en leuke dingen wilt doen. Daar is een relatie voor. Een beetje bloot is leuk maar is niet de essentie van een relatie. Thuisblijven alleen maar omdat jij dan topless rond kan lopen is niet de bedoeling.

    Je kan uiteraard wel een tussenweg proberen. Iets waarbij jullie samen wat leuks gaan doen wat jij graag wilt, en een ander deel van de dag waarbij je hem visueel aan zijn trekken laat komen.

    Succes!

    22 jaar
    14 dagen geleden
  • Ts voor j22. Eerlijk gezegd is het voor mij wel een beetje dubbel hoor. Ik schreef al dat ik geen moeite heb met topless. Daar heb ik soms zin in en dat is niet alleen aan het strand. Dat was ook de reden dat ik hem de eerste keer zijn zin heb gegeven. Wat nu gebeurt is dat hij er inmiddels vast op rekent. Als ik dan geen zin heb stribbel ik wel tegen maar ik vind het ook wel fijn als hij af en toe een beetje de baas over me speelt dus wint hij eigenlijk altijd en gaan mijn borsten toch weer bloot. Wat ook gebeurt is dat sinds ik topless bij hem ben we naar mijn idee minder vaak leuke dingen doen. Hij stelt best vaak voor om maar lekker thuis te blijven met volgens mij als enige reden dat dan mijn borsten bloot kunnen blijven. Maar ik wil ook uitgaan, uit eten, wandelen, fietsen enzovoort. Als we dat doen wil ik ook best een keer op zondag topless. Bovendien wil ik hem niet kwijt. Het is ook een geweldige vriend die veel voor me over heeft en heel veel van me houdt.

    22 jaar
    15 dagen geleden
  • Dit klinkt niet helemaal lekker... vooral niet omdat hij het ook graag wil bij anderen. Ik snap dat je de tieten van je vriendin helemaal te gek kunt vinden (dat heb ik ook namelijk), maar topless rondlopen moet alleen door de vriendin besloten worden. Ga niet bij anderen topless of (straks?) naakt... dat geeft verkeerde signalen en jij wordt er op aangekeken. Hou je borsten voor jouw vriend en jij beslist, niet hij.

    22 jaar
    15 dagen geleden
  • Niets doen wat je niet wil. En denk goed na of je wil dat hij jou aan zin vrienden showt alsof je zijn nieuwe auto bent? Beetje respect voor jezelf hebben.

    21 jaar
    15 dagen geleden
  • Ik had een vriendin die voor mij een vriendje had die graag wilde dat ze bloot door het huis liep. Ik snapte dat wel want ze zag er goed uit. De toon van de opmerking gaf aan dat ze er niet zo blij mee was, net als jij.

    Mijn antwoord is in dat geval heel simpel: als ze zelf bloot/half bloot door het huis wilt lopen dan ga ik haar niet tegenhouden. Ik ben van mening dat ze zich prettig moest voelen in huis en in mijn nabijheid dus ik ga er niet expliciet om vragen. Dat is een vorm van respect.

    Dus in jouw geval zou ik je vriendje lekker laten wachten tot het topless weer wordt, en verder kleed je je zoals je zelf wilt.

    22 jaar
    15 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten