Skip to content
5 reacties
1026 weergaves

Spannende fantasieën, maar geen seks.

Ik weet niet of ik daarin apart ben, maar ik heb dus allerlei fantasieën die wel sexy en spannend zijn maar die niet direct om seks draaien. Hebben jullie dat ook en zo ja, doen jullie er iets mee? Ik zal zelf alvast wat vertellen. Van sommige van die fantasieën bekijk ik of ze in het echt zouden kunnen en dan probeer ik ze ook uit te voeren. Zo ben ik een paar keer in lingerie op een feestje geweest en heb ik naakt door het bos en de weilanden gelopen. Van andere komt waarschijnlijk nooit iets. Zo fantaseer ik dat ik vastgebonden en met blote borsten achterin een auto moet zitten en word rondgereden. Nooit doen, want wat als je wordt aangehouden. Maar wel een leuke fantasie. Zo hoor ik ook graag jullie verhalen en hoewel het bij meidenvragen staat mogen jongens natuurlijk ook reageren.

22 jaar
30 dagen geleden

5 Reacties

  • J18, het lijkt mij toch hoogst onwaarschijnlijk dat een leraar zoiets zou doen. Aan de andere kant is de werkelijkheid weleens zo dat je het niet bij elkaar had kunnen fantaseren. Zo waren ik en een ander meisje nog niet zo lang geleden gevraagd om een beetje als show naast een dj te dansen op een besloten dansfeest. Was wel een beetje een droom van me, zeker toen bleek dat we wel sexy moesten. We hadden dus een glitterbikini en overknee laarzen aan en er was nog de afspraak dat als de stemming er goed in zou zitten laat op de avond onze topjes uit zouden gaan en we nog even topless zouden dansen. Daarvoor zouden we wel wat extra krijgen. We dachten dat we daarvoor een seintje zouden krijgen maar ineens staat de dj achter me, maakt mijn topje los en neemt het af. Daarna ook bij het andere meisje. Nu heb ik geen problemen met topless maar het is toch wel heel wat als je op een podium door een man met je borsten bloot wordt gezet.

    22 jaar
    28 dagen geleden
  • Ik lees weleens wat van fetisj meisjes en jongens,dan gaat het over een satijn pyama,zo fantaseer ik dat ik over straat loop met een satijnen jongen/heren pyama aan en nog meer van dit soort kleding.


    17 jaar
    29 dagen geleden
  • Wat jij als fantasie hebt M17 naakt op een podium staan voor een zaal vol mensen.
    Dat heb ik echt een keer gedaan en het was ook nog eens op school.
    We hadden een schoolfeest in de aula de hele school was er en ook alle leerkrachten.
    Met een paar jongens had ik een weddenschap. Als ik naakt het podium op zou springen dan zou ik 100 euro krijgen.
    Dus ik had me in de wc helemaal uitgekleed en ik rende de aula in en sprong op het podium. Ik zou ff een paar keer naakt heen en weer springen op het podium en dan weer weg rennen. De jongens zouden dan mijn kleren bij zich hebben zodat ik me snel weer kon aankleden.
    Maar toen ik naakt op het podium aan het springen was werd ik door een leraar van achter aan mijn armen gepakt en vast gehouden.
    Ik kon niet meer weg en ook niet mijn piemel bedekken.
    Hij zei als jij zo graag wilt dat iedereen je naakt ziet dan blijf je maar een tijdje staan.
    Hij hield me een paar minuten vast en de hele school stond naar me te kijken.
    Ik kreeg ook nog een stijve piemel en heel veel mensen maakte foto's van me.
    Op dat moment schaamde ik me kapot maar achteraf vind het een ontzettend geil idee dat ik daar zo naakt stond voor de hele school.

    18 jaar
    29 dagen geleden
  • Ik heb een fantasie dat ik helemaal naakt op een podium moet staan voor een zaal vol mensen.

    En ook dat ik voor straf naakt in school moet zijn.
    Dat dan iedereen naar me kijkt en soms ook aan me zit.

    17 jaar
    29 dagen geleden
  • Ik ben op heel veel plekken al naakt geweest maar nog nooit in een rijdende auto. Maar dan wel helemaal zonder kleren en ook zonder vastbinden. Misschien deze zomer een vriend(innet)je zoeken met een cabrio? En dan in de file terechtkomen o_O of dat ze zomaar een drukke stad in rijden. Wow. Dat wil ik wel.

    21 jaar
    29 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten