Skip to content
7 reacties
2085 weergaves

Jongen die in je klaarkomt

Even 4 vragen aan dames. Hoe voelt het voor jullie aan als een jongen in je klaarkomt? En hoe merk je dat hij begint te komen? Maakt hij meestal geluid als hij klaarkomt of vaak niet? En waar laat je het sperma?

21 jaar
30 dagen geleden

7 Reacties

  • Mijn vriend begint langzamer en dieper in me te stoten en ik voel zijn paal kloppen als hij zijn zaad in me spuit.
    Als hij komt dan kreunt hij en ik trouwens ook.
    Wij neuken altijd met condoom. Ik vind het zoiezo mooi om te zien dat hij dat om doet en zijn zaad komt niet overal terecht.
    Meestal loopt hij dan na het neuken naar de badkamer en doet hem daar af en gooit hem weg en wast dan meteen zijn piemel.

    21 jaar
    25 dagen geleden
  • Ik voel zijn piemel beter in mijn, zijn eikel is dikker. Hij begint dieper in míjn te stoten als hij op mijn ligt, zit ik bovenop dan voel ik dat hij mee gaat dóen en het tempo verhogen. Als hij dan in míjn komt en ik zit bovenop dan laat ik öok vaak zijn bonus rustig op zijn lichaam er uitlopen en daarna naar de wc om schoon te maken. Persoonlijk vind ik het niks om zijn zaadjes in míjn slipje te hebben als we het ergens snel hebben gedaan.

    21 jaar
    28 dagen geleden
  • mijn vriend gaat harder stoten en roept mijn naam en op een gegeven moment voel ik een warme gloed in me . IK lig een handdoek in bed en voel het uit me lekken . En daarna gelijk naar badkamer om te plassen en me te wassen down under .

    17 jaar
    29 dagen geleden
  • Harder stotten zwaarder ademhalen. Zijn penis wordt dikker en gaat bewegen.

    15 jaar
    29 dagen geleden
  • Hoe voelt het voor jullie aan als een jongen in je klaarkomt? Echt voelen dat hij spuit, nee, dat voel ik niet. En hoe merk je dat hij begint te komen? Hij ademt heftiger, hijgend, en hij duwt dieper, meer stotend in me. Maakt hij meestal geluid als hij klaarkomt of vaak niet? Zeker, hij kreunt en gromt. En waar laat je het sperma? Voor de veiligheid, om het bed schoon te houden, een driedubbele handdoek onder me, en als hij uit me is rustig naar toilet. Even rechtop zitten, binnen tien minuten voel ik zijn sperma bijna ineens in een golfje uit me lekken. Niet fijn als ik alweer aangekleed ben en dan ineens mijn slip volloopt met zijn kliedertroep. Maar, het blijft mooi als hij in me klaarkomt hoor. Alleen, daarna is het vaak wel klaar voor hem, dus wil ik klaarkomen voor hem. Me laten beffen is daarvoor zalig.

    22 jaar
    29 dagen geleden
  • Ik vind het supergeil wanneer ik zijn harde pik nog harder voel worden en wanneer die ritmisch begint te kloppen wanneer hij zijn zaad in me spuit. Er zijn meiden die het spuiten ook voelen, maar ik voel dat niet.
    Wanneer hij bijna klaar komt begint hij zwaarder te ademen en harder en sneller in me te stoten. Wanneer ik bovenop zit vraagt hij me sneller op en neer te gaan of hij begint mee te stoten.
    Wanneer hij of ik komen, kreunen we allebei. Niet echt hard, maar we horen wel.van elkaar dat het zover is.
    Ik leg er meestal een handdoek onder zodat, wanneer hij zijn pik uit me haalt, het zaad op de handdoek druipt.
    Wanneer ik op hem zit en hij is gekomen, dan laat ik zijn zaad op zijn buik druppen en veeg ik de rest met een handdoek af.
    Ook haalt hij vaak zijn pik, voordat hij komt, uit me en trek hem af zodat hij op mijn buik klaarkomt. Niks zo geil als na een flinke beurt zijn zaad uit zijn pik te zien spuiten.

    18 jaar
    29 dagen geleden
  • Hij hijgt sneller beweegt sneller en dieper. Je voelt hoe zijn penis dikker wordt en anders beweegt. Maar we gebruiken een condoom 1 keer zonder gedaan niks anders gevoelt behalve dat je uit je het voelt lopen

    15 jaar
    29 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten