Skip to content
20 reacties
2371 weergaves

Vinden meiden naakte jongens leuk strand

Hallo allemaal ik had een vraag voor de meiden vinden jullie het leuk om te zien als een jongen zich naakt omkleed op het strand en dat je dan wanneer die z’n zwembroek zoekt z’n lul ook nog ff stijf word. Ik vraag dit omdat ik me eigenlijk alrijd pas omkleed op het strand en dan best snel een stijve jongeheer krijg als ik me daar zo naakt sta om te kleden (ik doe dit uiteraard niet te lang want eig mag je op een normaal strand niet naakt zijn )

16 jaar
1 maand geleden

20 Reacties

  • Ik ga altijd naar het naakt strand dan heb je altijd een mooi uitzicht.

    20 jaar
    26 dagen geleden
  • Ik zie ze liever langer naakt dus lekker naakt gaan zwemmen en met bevroren piemel(tje)weer terug komen. Helaas op het naaktstrand alleen maar oude lullen. Er zijn wel rustige stukjes strand waar jongens van mijn leeftijd naakt gaan.

    16 jaar
    26 dagen geleden
  • J18, één jongen kan zichzelf niet achterna zitten met een natte handdoek toch?

    21 jaar
    27 dagen geleden
  • Maar meiden ik snap dat het best leuk kan zijn dat 1 jongen zich zo omkleed, maar is het niet overdreven als een hele groep jongens uit de kleren gaat?

    18 jaar
    28 dagen geleden
  • Leuke reacties meiden 17 en 20. Ik denk ook dat de meeste jongens dat alleen met postieve bedoelingen doen. Het is voor ons makkelijker en we voelen ons er vrijer door. En jullie hebben iets te zien of je dat nu grappig of spannend en opwindend vindt.
    Natuurlijk zouden we het graag zien dat meer van jullie het ook doen.

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Ik vind het echt fantastisch om op het strand naar mooie jongens te kijken. Tegen al deze jongens zou ik willen zeggen, je bent voor je ontspanning op het strand, neem je tijd bij het omkleden en niks geen haastig gedoe. Jullie doen veel meiden, in ieder geval mij, daar een groot plezier mee.

    17 jaar
    1 maand geleden
  • Ik ben misschien wel wat jong hiertussen maar ik kleed me ook op m’n gemak me om op het strand

    12 jaar
    1 maand geleden
  • Ook alle meiden zin daarin verschillend@J19. Een vriendin van me probeert wel jongens opgewonden te krijgen. Het is leuk als ze weet dat dat gelukt is. Helemaal niet erg juist eerlijk, maar daarna even handdoek erover of op je buik gaan liggen.
    Goed zoals jij het doet. Wij hopen dat morgen nog mooi wordt en dat we naar het strand kunnen. Inmiddels heeft mijn vriend zij eerste zwemslip, die wordt dan uitgeprobeerd. Laat die bobbel maar zien. Wij hebben er twee ( kleintjes) dus hij hoeft bij jullie ook niet weggestopt te worden.

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Aan alle jongens. Neem vooral lekker de tijd en spoor elkaar ook aan om in jullie blootje te gaan. Weg met die onhandige handdoeken. Jullie hebben allemaal piemels en billen, groot en klein, besneden en onbesneden, behaard en geschoren, stijf en slap. Juist de variatie daarin maakt het zo mooi. En natuurlijk kijken wij meiden dan graag naar jullie naakte lichamen, maar echt niet om jullie omlaag te halen ofzo. Wij genieten gewoon van hoe uniek ieder van jullie is.

    17 jaar
    1 maand geleden
  • Ik doe het ook en de meeste meiden reageren positief. Nu jullie nog, dat maak ik te weinig mee. Een enkele keer als wij dat doen, doet een groepje meiden het ook. Maar heel onwennig. Dat moet ook gewoonte worden. En ja wij moeten daar maar tegen kunnen. Een paal als je daar niet raar mee doet is toch geen schande. is mij vorige zomer een keertje gebeurd en toen deden die meiden het er om. Dat gaven ze ook toe. Ik heb hen de lol gegeven en ben toen netjes op mijn buik gaan liggen.

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Het zijn ook altijd de leukste en grappigste jongens die dat doen. Ik mag het hier wel zeggen maar ik ben een keer nat geworden door eentje die dat langzaam deed. Als het waait zie je hun piemel met de wind mee gaan en dan zeggen we tegen elkaar dat hij maar aan een kant vast zit en als hij wegwaait we hem opvangen,,gauw in ons broekje stoppen en niets zeggen.

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Het zijn ook altijd de leukste en grappigste jongens die dat doen. Ik mag het hier wel zeggen maar ik ben een keer nat geworden door eentje die dat langzaam deed. Als het waait zie je hun piemel met de wind mee gaan en dan zeggen we tegen elkaar dat hij maar aan een kant vast zit en als hij wegwaait we hem opvangen,,gauw in ons broekje stoppen en niets zeggen.

    21 jaar
    1 maand geleden
  • J22 dollende jongens zijn we helemaal gek op. Heerlijk om te zien hoe jullie elkaar een voor een in jullie blootje zetten. Als meiden kijken we dan graag toe met een drankje erbij hoe jullie bloot achter elkaar aan rennen. Mijn dag kan dan niet meer stuk. Helaas zijn zulke dagen zeldzaam :(

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Sinds vorig jaar doen we het zonder handdoek. Ook rustig opdrogen. Meestal geen of leuke reacties. Een keer negatief door groepje jonge meiden. Toen 2 oudere vrouwen die daarop weer reageerden en het demonstratief ook deden. Schaamde me toen wel kapot dat ik een paal kreeg van een vrouw van bijna 40. Ik kwam op een haartje na, wat had ik het moeilijk.

    17 jaar
    1 maand geleden
  • Hahaha, mijn fwb zit ook enthousiast van ja te knikken. Maar het moet idd spontaan gebeuren, zegt ze. Daarnaast is ze ook dol op 'ongelukjes' met zwembroeken zoals jongens die hem half kwijt zijn na een duiksprong of dollende jongens die mekaar per ongeluk in hun blootje zetten. Dan kan haar dag niet meer stuk.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Dat is wel HEEL MOOI als ik dat mag zien.

    17 jaar
    1 maand geleden
  • Mijn vriendin zit driftig ja te knikken.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Ja vooral als het zo lekker nonchalant gebeurt. Dus niet zo kijk mij is en er vooral niet aan trekken of hem stijf showen. Wat ik wel weer schattig vind is dat veel jongens er eerst even in hun broek wat aan trekken dat hij beter toont.vooral blijven doen hoor. Het geeft mij het gevoel van vrijheid blijheid. Mijn vriend doet het ook, nu zelfs ook als mijn vriendinnen mee zijn. Ik zelf ook. Verder alles goed met je plasser? Ik bedoel jongeheer is net zo lullig.

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Ik kijk daar graag naar. We doen wel eens duimpjes naar zulke jongens. Of we doen hetzelfde terug. Een van mijn vriendinnen doet wel eens vingeren onder haar broekje door om ze een stijve te laten krijgen. Er komen ook wel eens opmerkingen. Zo goed als jullie het durven als je net uit de kouwe zee komt. Dan schreeuwen we dat we zien dat het koud was, maar ook dat ze toffe gosers zijn. Stoer hoor daar durven staan met een bevroren pikkie. Zou dan bijna willen helpen om het weer in orde te krijgen. Bijna hoor.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Ik vind dat echt wel stoer en lekker

    21 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten