Skip to content
26 reacties
3292 weergaves

Scheren

Vanaf welk leeftijd zijn jullie begonnen om je schaamhaar te scheren. Ik hield het kort tot 14 jaar was want toen kreeg ik vriend en toen scheerde ik alles weg.

15 jaar
1 maand geleden

26 Reacties

  • Ik kreeg mijn eerste haartjes rond 11 en heb toen alles geschoren. Ben altijd glad en kaal. Sinds een jaartje wax ik ook tussen mijn billen, doe ik gewoon zelf. Maar voor waxen moeten je haartjes al best lang zijn en mijn spleetje wil ik helemaal glad houden dus die scheer ik om de dag onder de douche.

    15 jaar
    15 dagen geleden
  • Ik scheer me sinds m'n 15e. Eerst af en toe, nu eigenlijk altijd kaal. Het voelt schoner en staat ook mooi

    23 jaar
    17 dagen geleden
  • Heb geen problemen met schaamhaar. Vind het totaal niet vies. Ben erg schoon van me zelf. Sinds mn 18e schaamhaar laten groeien en staan. Mn vriend vind het ook sexy en heerlijk om doorheen te woelen. Als ik klaarkom trek ik altijd beetje aan mn schaamhaar en dan kom ik nog heftiger op 1 vdr manier.

    22 jaar
    18 dagen geleden
  • Ik van zodra ik haartjes kreeg. Ik vind schaamhaar vies, het doet mij altijd denken aan het dikke vieze haar op de rug van een strontvlieg. Het ziet er ook belachelijk uit en verstoort de mooie golvende lijn van buik en dijen.

    Ik heb ook epileren geprobeerd: dat gaat goed en doet niet teveel pijn zolang je het heel regelmatig blijft doen. Zo verslappen de haarwortels en zitten ze niet erg vast. Maar als je een keer te lang wacht, dan zitten de haartjes veel vaster en doet het veel meer pijn; en ze breken eerder af dan ze loskomen.

    En nee, een volwassen kutje lijkt helemaal niet op dat van kinderen. Op misschien een uitzondering na. De vorm is heel anders; en de vorm van je buik en dijen ook. Kinderen hebben eerder een vormeloos kachelpijp figuur met bolle buik en platte billen. Wij hebben meer een zandloperfiguur met duidelijke heupbotjes, zichtbare buikspieren, rondere billen, en veel meer artistieke golvingen. Gemiddeld toch, niet iedereen natuurlijk.

    22 jaar
    21 dagen geleden
  • Helemaal mee eens M16. Ik vind zelf schaamhaar het mooiste staan bij vrouwen, maar als het kaal is ziet het er niet kinderlijk uit. Mijn vriendin heeft ook jarenlang geschoren, maar ik heb nooit gedacht dat het kinderlijk was. Een meid die schaamhaar krijgt, krijgt ook borsten en bredere heupen, in ieder geval verandert er genoeg aan het lichaam om te kunnen zien dat ze ouder wordt.

    23 jaar
    23 dagen geleden
  • J21
    Ik was ook op die leeftijd. Zoals ik hierboven al schreef, heb ik het nooit laten groeien. Gelijk alles kaal gehouden. Dat sommige het op een kinderk***e vinden lijken vind ik onzin. Ik vind het mooi staan.

    16 jaar
    23 dagen geleden
  • Meisje 12@ scheer je alles kaal? Op zo een jonge leeftijd al?

    21 jaar
    23 dagen geleden
  • Vind ik ook m12
    Ik heb nooit schaamhaar laten staan, gelijk alles weggehaald. Al mijn vriendinnen zijn ook kaal.
    Weet jij dat ook van jou vriendinnen of andere meisjes?

    16 jaar
    24 dagen geleden
  • ik scheer vanaf mijn 13e ...en nog steeds mooi kaal en glad ...zal het ook blijven doen en af en toe een ipl behandeling voor de zomer ...

    19 jaar
    24 dagen geleden
  • Hoi ik ben 12 en kreeg op mn 11de schaamhaar en na paar maanden al direct begonnen met scheren . Vind kaal beter gewoon

    12 jaar
    24 dagen geleden
  • scheer sinds ik 13 ben, heerlijk glad en schoon.

    17 jaar
    25 dagen geleden
  • Ik scheerde eerder eerst vanaf mn 13 tot mn 18e alles kaal. nu al ruim 4 jaar al mijn schaamhaar laten groeien en staan. Ik vind het best en fijner om er niets aan te doen. Ik ben heel schoon van me zelf en hou alles proper.

    22 jaar
    25 dagen geleden
  • Ik laat alles laseren. Wil van al mijn schaamhaar af

    19 jaar
    27 dagen geleden
  • Ik scheer vanaf het begon te groeien. Persoonlijk veel handiger en bij een jonge vind ik het ook heel mooi als hij compleet geschoren is.

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Ik scheerde me vanaf mn 13e tot aan mn 18e nu al ruim 4 jaar niets meer geschoren. Vind het wel best zo. Scheelt me veel gedoe en irritatie en jeuk. Persoonlijk vind ik het ook mooier zo met mn schaamhaar.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Mijn vriend heeft bijna geen haar op zijn ballen. En je kan ze zien bewegen hij vind dat zelf vervelend wel leuk om te zien en te voelen.

    15 jaar
    1 maand geleden
  • Daar ga ik wel van uit. Ik mis iets, maar ik heb mijn handen nog ;)
    Mijn ex vriend was ook geschoren. Zijn ballen kaal en erboven getrimd.

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Oh dat is jammer je komt zeker wel weer een andere leuke vriend tegen

    15 jaar
    1 maand geleden
  • Op dit moment heb ik geen vriend meer. Wel gehad.

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Heb jezelf al partner? Of nog niet het geluk de juiste te vinden.

    15 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten