Skip to content
7 reacties
948 weergaves

Streeploos bruin en precies op jezelf

Hoihoi. Wij, mijn zus (17), zusje (13) en ik (ben dus de middelste) zijn zomers vaak bloot in de tuin als er niemand anders is dan alleen wij met onze ouders. Wij wonen buiten de stad en hebben een grote tuin met zwembad. We hebben dus geen buren of andere mensen die zo in onze tuin kunnen kijken. Als het niet zomers warm is hebben we gewoon kleren aan maar in de badkamer zie ik mijn zussen wel bloot en zij mij ook. Ik vind het gewoon niets dat de rest van je lichaam bruin wordt maar dat de vorm van je bikini zichtbaar is. En heb verschillende, dus dan doe je een andere aan en dan zie weer een wit stukje of strepen. In de winter lig ik lekker onder de zonnebank. Zijn er meer meiden die dit doen?

En anderen vinden dat ik te precies op mezelf ben. Door de voorouders van mijn vader hebben we zwart haar. Zij kwamen uit Spanje en Marokko. Ik had niet veel schaamhaar maar wat er zat was pikzwart en viel best wel op. Mijn zus en ik hebben het laten laseren. Mijn zusje heeft bijna nog niets maar zij gaat het ook doen als er meer komt. Heb het eerst geschoren maar dan zie je allemaal zwarte puntjes en kreeg bultjes. Nu is het zo goed als glad. Op school noemen ze mij de koningin omdat ik wel modellenwerk doe voor kleding en ben vaak model voor een vriendin die de opleiding doet voor kapster. Maar zo kak ben ik niet, ik ben vrij sportief en zit bij een jeugdvereniging. Wij doen ieder jaar mee aan een survivalrun en ik loop ook gewoon door de sloten en kruip door de blubber. Maar als ik dan weer schoon ben, wil ik er ook leuk uitzien en ik heb niets met spijkerbroeken. Wel jurkjes en rokjes. Ik mag toch zijn zoals ik wil zijn?

15 jaar
1 maand geleden

7 Reacties

  • Ik ben ook altijd streeploos bruin

    12 jaar
    1 maand geleden
  • J19, de cabrio is natuurlijk de hobby auto. Er wordt meer uren aan gewerkt dan dat hij rijdt. Soms mag ik er ook een toerrit mee rijden. Nu breng je me op het idee de topless auto topless te gaan besturen. Dan winnen we vast de publieksprijs. Haha. Sorry voor off-topic. Ik had trouwens, althans in dit topic, nog niet verteld dat ik ook af en toe model ben voor kleding en lingerie. Zowel voor de foto als een show lopen. Zelfs al eens naakt geposeerd voor een schilderclub. Ik geniet daarvan en het interesseert me niet wat een ander daarvan vindt. Dus prima m15, wees lekker jezelf. Ik zou willen dat meer mensen dat durfden.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • @m15 ts: goed dat je gewoon doet wat je zelf wilt. alle negatieve reactie zijn gewoon van jaloerse mensen. niks van aantrekken!
    2j22: Wat heeft die er nou weer mee te maken?
    @m22: dus jij ben topless aan het strand en je pa rijdt in een topless auto lol

    19 jaar
    1 maand geleden
  • M15, ik kan je alleen maar complimenteren. Jij doet je dingen zoals jij ze zelf graag wilt in plaats van dat je je door anderen laat beïnvloeden hoe je het zou moeten doen. Ik doe dat ook. Toen ik op mijn 14e topless ging kreeg ik ook commentaar, maar heb me nooit laten overhalen om weer een topje te gaan dragen. Vind het ook belangrijk om er goed uit te zien en dat ik bijna altijd rokjes of jurkjes draag levert ook nog steeds opmerkingen op. En daarnaast kan je best zoals ik in een overall onder de oude cabrio van mijn vader liggen sleutelen. Dus wees en blijf vooral jezelf en laat anderen maar praten.
    J22, in mijn ogen was Sinterklaas altijd veel ouder?

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Niets mis mee, doe zo voort. Zolang je constructieve en goede dingen doet, moet je je niet laten neerdrukken door negatieve commentaren. Je kan ze aanhoren en overwegen, om te zien of je inderdaad fouten maakt, dus zelfreflectie. Maar laat je niet teneerdrukken.

    Wat anderen zeggen, is wat door hun hoofd spookt. Dat heeft niet noodzakelijk iets vandoen met de realiteit. Hun woorden zijn een echo van hun hersengolven, en hun mond is een luidspreker van die hersengolven, bij wijze van spreken. Meer is het niet.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • En ik ben Sinterklaas

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Meid, het enige wat ik hieruit lees is dat jij hardstikke veel jaloerse mensen op je hebt zitten. Ik weet als geen ander hoe het is om je eigen ding te doen, wat ook goed voelt, en er voor gehaat te worden. Je mag zeker zijn zoals je wilt zijn. Want dat is waar jongeren bang voor zijn. iemand die doet wat ze zelf wilt. laat je niet omlaag halen:)

    17 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten