Skip to content
8 reacties
1084 weergaves

'ondergoedrandjes'

Kan iemand mij vertellen waarom veel vrouwen er alles aan doen om onder een strake broek geen onderbroekrandjes te laten zien en dat je tegelijkertijd bij het strakke truitje alle aftekeningen van de beha ziet?

Ikzelf zie daarom ook geen reden om een string te dragen.

16 jaar
1 maand geleden

8 Reacties

  • @m22 ja heb ik ook hoor! Ben ook lesbisch. Heb ook vaak strakkere shirtjes aan dus dan zie je ook wat bh zitten. Vind dat ook super aantrekkelijk bij andere meiden.

    16 jaar
    1 maand geleden
  • M'n zus draagt altijd strings, maar ze zorgt er bij strakke shirtjes ook voor dat dr bh niet zichtbaar is

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Ik draag ook strakke broeken en daaronder strings anders loop ik met 4 billen dat vind ik lelijk en ik heb bh's die je ook zowat niet ziet en draag ik andere broeken die minder strak zijn dan gewoon hipsters . En onder mn sportleggings draag ik vaak niks gewoon omdat ik dat prettig vind met sporten en je heel vaak ook de lijnen van strings nog in je legging ziet

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Ik vind het juist ongelooflijk sexy als ik bij andere meisjes die randjes van hun onderbroek en kruisje door hun jeans of legging zie schijnen. Bij jongens niet. Ik ben lesbisch, dus ik kijk naar en kick op meisjes. :-)

    Dat heeft iets intiems en charmant. Inderdaad een beetje zoals een bh waarvan je de randjes ziet, of waar je via hun mouw inkijk op hebt.

    Ik snap ook niet waarom ze die schoonheid willen verbergen? Je moet juist fier zijn.

    Op die manier gekleed zijn, is soms veel mooier dan naakt zijn, vind ik. Bij helemaal naakt struikel je over de pukkels, vlekken, haartjes, adertjes,... Bij gekleed-met-inkijk of bij iets doorschijnend, zie je al die defectjes niet. Je ziet alleen hun mooie silhouet en vormen. En het prikkelt je fantasie. Alle opwinding begint tenslotte in je hoofd, in je fantasie.

    Maar ja, ieder zijn smaak; en al die afwisseling is ook wel mooi. Als iedereen dezelfde eenheidsworst zou dragen, zou het ook snel gaan vervelen.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Onder een jeans met ruige stof zal je dit wsl niet zien, bij een broek met dunne stof en een legging wel.
    Mijn zussen dragen dan naadloze slipjes van Dim, Sloggy of uit de Hema.

    Maar eigenlijk dragen ze soms een dunne half doorschijnende legging met een slipje van een zeer opvallende kleur eronder. Speciaal om op te vallen zodat er naar hen gekeken wordt!

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Ik heb zelf totaal geen problemen met zichtbare randjes van mn ondergoed. Draag al jaren geen string meer. Ben sportief en draag vaak leggings en ja dan zie je de randjes van mn slip erdoorheen. Maakt me niet uit dat het zichtbaar is en stiekem vind ik het ook wel juist sexy

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Ik draag vaak een string of helemaal niks onder strakke broeken en ook geen BH onder strakke shirts e.d. Mijn vrouwelijkheid komt dan perfect uit en die randjes vind ik gewoon lelijk, zeker als het van die grote onderbroeken zijn met ook nog zo'n dik kruisje, brrr....

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Ik doe dat niet

    15 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten