Skip to content
28 reacties
5581 weergaves

Ervaring meerdere mensen

Mijn ultieme geheime fantasie is dus een gangbang of groepsseks met een paar goeie vrienden. Maar ik zou dat dus echt nooit zomaar durven vragen, dus ik denk dat het voor mij een fantasie blijft. Maar ik vroeg me dus af of anderen dit wel durfden te doen. Hoe heb je dit gevraagd? Stond iedereen er gelijk open voor? en hoe ver ben je daarna gegaan met de seks?

16 jaar
2 maanden geleden

28 Reacties

  • @M17. Ja, we doen het zo nu en dan nog met elkaar en dat geeft nog steeds een andere dimensie aan onze relatie.

    23 jaar
    5 uren geleden
  • @m23; hebben jullie het daarna nog vaker met dat stel gedaan of is het bij 1 keer gebleven?

    17 jaar
    2 dagen geleden
  • Mijn vriend en ik zijn afgelopen jaar samen met een ander stel op vakantie geweest. Van tevoren hadden we ons al voorgesteld om naakt op het strand te zijn. Mijn vriendin heeft vrij grote borsten en maakte zich zorgen dat mijn vriend daar iets mee zou hebben. Eerst lagen we gekleed op het strand en zij had een bikini aan. Ik weet nog goed dat ze haar topje uit deed. Toen heb ik dat ook gedaan. Later zijn we naar een rustig strand gegaan en hebben we onze kleding uitgetrokken. Wij stonden in de branding en gaven onze bikini's aan hen. Zij keken elkaar aan of ze ook naakt durven. Uiteindelijk trok mijn vriend ook zijn zwembroek uit en kwam naar me toe. Hij kon zich niet beheersen en kreeg een stijve. Uiteindelijk hebben we met zijn vieren sexy gehad op het strand. Het was mega geil. We waren 20 en ik zie het als een levensveranderende ervaring die ik niet had willen missen

    23 jaar
    6 dagen geleden
  • Vorig jaar een keer met een vriendin en drie vrienden doen durven waarheid gedaan wat uitliep op ons allemaal in ons ondergoed/deels bloot en opdrachten als lapdance 'probeer die in 1 minuut zo geil mogelijk te maken', trek die persoon af voor 30 sec, laat zien hoe je je vingert. Was een interessante avond zeg maar.

    17 jaar
    7 dagen geleden
  • J19
    Daar staat het hele forum vol mee, maar het is niet te voorkomen.

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Veel fantasie verhalen hier

    19 jaar
    1 maand geleden
  • ik ben ook wel eens door een groep geneukt tijdens een schoolfeest. Ik kende er een paar uit me klas en de andere deden mee. Die hadden nog nooit.een aziatische gedaan.

    15 jaar
    1 maand geleden
  • @m15 heb je tot klaarkomen gepijpt? En nog wat bij de andere twee gedaan?

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Op vakantie met een bevriend koppel vertelden ze me bij een lekker glas wijn dat dit al langer een fantasie van hun was. Die vakantie hebben we het vaak met zijn drieën gedaan en dit was een heel fijne en ook wel opwindende ervaring. We waren die vakantie sowieso heel vaak naakt samen en er was totaal geen gêne. Sindsdien lijkt groepseks me ook wel een opwindende gedachte, maar met gekenden toch niet makkelijk om deze fantasie uit te voeren. In een sexclub trekt ons niet zo aan. De gemiddelde leeftijd zal hier beduidend hoger liggen - vermoeden we toch - en er moet toch een zekere aantrekking en/of chemie zijn, toch? En ook veiligheid blijft een belangrijke.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • @M16 BIj mij was het op een avond dat we hadden afgesproken met 3 jongens en 2 meisjes (waaronder ik) om truth or dare te spelen. We dronken ook wel maar het was vooral mega opwindend. Vooral ook dat anderen toekeken.

    15 jaar
    1 maand geleden
  • @ meisje 16: bij mij ontstond het op een feestje bij mijn fwb waar zijn vrienden ook waren. Totaal 6. Kende hun best goed en nu ken ik hun heel goed.

    16 jaar
    1 maand geleden
  • @m15 en m16 maar hoe ontstaat zoiets zomaar? En met hoeveel mensen was je? En kende je die mensen goed?

    16 jaar
    1 maand geleden
  • @m15, dat heb ik ook gedaan, alleen wilde toen andere jongens ook

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Misschien geen echte seks, maar ik heb weleens gepijpt en ben wel eens gevingerd waar anderen bij aanwezig waren. Ik vond dat mega opwindend.

    15 jaar
    1 maand geleden
  • ik droom er ook van maar ja wie vraag je en is het niet in de vrienden groep waar vind je dan een meisje of stel wat er voor open staat en is het betrouwbaar

    19 jaar
    1 maand geleden
  • @M 21, de jongens waar ik mee doe doen zonder condoom ofzo, maar ik ben wel aan de pil. Eerst vond ik het beswel raar om na elkaar zonder te doen, maar nu niet meer.

    16 jaar
    1 maand geleden
  • @m19, komen daar niet alleen maar ouwe/onaantrekkelijke mannen? En was je vriend ook 1 van de drie?

    16 jaar
    1 maand geleden
  • M19, waar ik dan nieuwsgierig naar ben doe je het dan wel met condoom? Of andere anti conceptie

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Samen met mijn vriend keer naar een sex bios geweest. Erg leuk. Was een naakt dag, dus je moest naakt. Hadden al tijdje ook anaal geoefend, zodat dat wat makkelijker ging. En daar heb ik met 3 mannen tegelijk geneukt. 1 pijpen, en twee neuken. En mijn vriend heeft ook erg genoten. Binnenkort weer.

    19 jaar
    1 maand geleden
  • @J15 doe sinds tijdje bijna elke week. en afspraken zeg maar, dat er geen foto's of filmpjes worden gemaakt en een stopwoordje als ik iets niet leuk vind of niet wil. En dat niemand het aan anderen vertelt.

    16 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten