Skip to content
12 reacties
1747 weergaves

Zwembroek aan op strand kan dit anno 2024 nog ?

Zomer komt er binnenkort weer aan en dat betekent ook zwemmen op het strand. Nou wissel ik als jongen m’n zwembroek om met m’n onderbroek op t strand dus ik doe m’n zwembroek pas daar aan en dan ben je even (voor echt 10 seconden ofz ff naakt en kan iedereen je lul zien ) nou was mijn vraag voornamelijk aan de dames.
Kan dit nog anno 2024? Of vinden jullie dit niet erg

16 jaar
2 maanden geleden

12 Reacties

  • Ja tuurlijk ik kleed me ook gewoon schaamteloos om op het strand zo zie je maar dat Nederlanders wel erg preuts zijn tegenwoordig

    12 jaar
    1 maand geleden
  • Tuurlijk kun je gewoon wisselen, als je het maar netjes doet zoals je zelf zegt. Ik draag zelf vaak een zwemslip, dus daar is toch al wel een bobbel te zien

    22 jaar
    1 maand geleden
  • M13 haha je bent mij er eentje

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Ik geef je helemaal gelijk hoor laatste jongen van 18 Ik ben de jongen die het niet doet op het drukke strand. Is aanpassen. Je zit daar erg op elkaar en daar zijn ook geen topless vrouwen. Die gaan net als wij een stuk verder. Daar is ruimte en kun je ook spelletjes en sporten. Wat een meisje hierboven al zegt Ze laat die jongen kijken. Ziet hij hoe een vrouw er uit ziet. Bij mij een man, heel anders dan in de porno, dus normaal.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik doe het zelfde op strand uitkleden en zwemmen maar niemand die er moeite mee heeft enkel preutse toeristen die naakt met seks associëren.

    14 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik kleed me ook om op het strand. Als ik merk dat jongens of soms mannen kijken, dan doe ik extra langzaam en lander bloot. Mijn moeder moet dan altijd lachen als ik express langer doe.

    13 jaar
    2 maanden geleden
  • Eens met je ts en dus ook met de anderen. Ik vind het zelfs leuk als er even naar me gekeken wordt. Wel normaal en geen staren. Kijk zelf ook altijd en lach vriendelijk. Verder geen bedoelingen. Ik weet al hoe een man er uit ziet, hoewel allemaal toch een beetje verschillend. Blijft interessant. Ik krijg er ook wel geile gedachten van maar daar blijft het bij.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik zou niet weten wat hier mis mee is. Laten we vooral een beetje normaal doen met zijn allen. Ik lees hierboven ook weer zo'n opmerking 'ik doe het niet op een strand met veel kinderen'... Hoezo niet? Kinderen gaan echt niet dood van het zien van een bloot mens hoor. Dat je ze niet bloot wil stellen aan openbare seks, prima, maar bloot is niet gelijk aan seks. Vind ik.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Natuurlijk kan het, alleen weinig doen het nog... heeft denk ik ook te maken dat tegenwoordig zo snel even een foto gemaakt is. Ik wil daar ook gewoon schijt aan hebben en niet zo preuts doen. Maar hoe dichter bij huis hoe lastiger ik dat vind.

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik vind dat het nog gewoon kan. Ik vind dat preutse gedoe maar niks. Je hoeft er niet in het openbaar mee te koop te lopen maar je snel omkleden moet kunnen. Ik zie het vaker bij het strandje waar ik veel zwem. Als ik mijn bikini uit doe ben ik ook even naakt, de meeste kijken daar niet van op. Soms een jonge jongen die kijkt maar laat hem, kan hij zien hoe een vrouw er uitziet.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik doe het de laatste jaren weer. Alleen niet op drukke stranden met veel kleine kinderen, maar daar gaan we liever toch niet. Als het goed stil is zelfs zonder zwembroek snel even de zee in.
    Vrienden ook, maar die zijn wel wat preutser dan ik. Nog nooit een echt negatieve opmerking gehad. Wel positieve, terwijl ik daar niets bizonders heb (wel seksie billen volgens sommigen). Meiden die plagen dat hij klein is tel ik mee als positief. Leuk doen en lachen is altijd positief.
    Er zijn wel meiden die het ook doen, maar meestal toch wat ouder dan mijn vrienden en ik.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Ja dat vind ik heel erg en dat doe ik dan ook terug. Dan weet je ook hoe erg dat is. Nee joh daar genieten we van. En als je uit de koude zee komt dan ook die zwembroek weer uit. Dan is je piemel gekrompen maar dat staat ook weer stoer als een jongen dat durft. Toont ook je goede karakter van niet moeilijk doen.
    Mijn vriend doet dat ook en mijn beste vriendin en haar vriend ook. De rest wisselt. Er moet er eentje het goede voorbeeld heven.

    20 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten