Skip to content
9 reacties
1002 weergaves

Eerlijk over tongen?

Ik heb gisteravond voor het eerst getongd met een jongen en dat was heel lekker. Hij is ook 17, dus we zijn nogal laat. Het was al snel heel opwindend en dat was bij hem heel duidelijk maar niet bij mij. Hij is daar nog steeds verlegen over en dat hoeft natuurlijk niet. Wat doen jullie, eerlijk zeggen wat er bij je gebeurt, of ook alleen zeggen dat het heel lekker voelde.? We willen vandaag weer.

17 jaar
2 maanden geleden

9 Reacties

  • Overdrijven we nou niet een beetje? Toestemming vragen om zijn paal te mogen voelen? Dat doet toch geen enkele meid? Althans ik heb het nog nooit meegemaakt. Ofwel gelijk er naar toe ofwel via een omweg. Het hoort gewoon bij het knuffelen en vrijen. Waar je als jongen wel toestemming voor moet vragen is voor het echte neuken. De penetratie dus. Daarvan moet 200 procent duidelijk zijn dat het meisje het echt wil. Nooit mag je naar binnen zonder uitdrukkelijke uitnodiging, zeg maar. Maakt niet uit hoe opgewonden je allebei bent. Maar al het andere hoort gewoon bij het vrijen en daar hoef je niet voor elk nieuw stapje toestemming te vragen. Stel je voor : dan wordt vrijen eigenlijk een bureaucratie.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • @J19, sorry maar is dat niet wat snel?
    Na 1 dag tongzoenen al meteen naakt op bed?
    Ik zou zelf eerst eens rustig op " londerzoek" uitgaan en kijken hoe serieus het is.
    Plus, als hij vandaag voor het eerst haar ouders ziet en daarna meteen op haar kamer uit de kleren gaat. Wat zullen haar ouders dan denken of doen?
    En wat denk je wanneer ze allebei naakt zijn? Dat het dan bij kijken of voelen blijft?
    Mijn ouders weten dat wij seks hebben, maar ik kende mijn huidige vriend een maand of 2 voordat hij in me kwam.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Bedankt j19 en m18. Dat heb ik gelukkig niet gedaan. Ik twijfelde al. Dat ik het wel lekker vond als hij het zou doen betekent nog niet het omgekeerde. Beter zeker weten dat we er allebei achter staan. We hebben wel weer getongd, wij vinden dat heerlijk en nu mijn buik tegen de zijne dus zijn stijve piemel. Hij moest stoppen vanwege explosiegevaar, zo noemde hij dat.
    Van mij mocht hij komen maar dat wilde hij niet. Daardoor hebben we er wel over gepraat. Thuis gaan zoenen tongen en elkaar voelen is een heel goed idee. Geeft ook minder vlekken bij hem. Ik was ook zeiknat, maar dat is alleen slipje. Hij komt straks hier en vraagt zich af wat mijn ouders denken. Ik kan hem moeilijk geruststellen. Dat zullen ze wel denken. Moeten we ook doorheen.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik denk dat hij er op staat te wachten dat jouw hand naar zijn knots gaat, maar officieel moet je voor alles toestemming hebben. Wat je ook kunt doen is zijn hand op je borsten of je poesje leggen. Of in je broek. Als hij dan wat doet mag je het ook. Maar waarom moeilijk neem hem lekker mee naar huis op je bank of je bed en begin daar met zoenen en tongen en kleed je uit. Als hij zo gauw opgewonden is en je gaat er aan zitten komt hij in zijn broek. Is hij daar weer verlegen over. Allemaal makkelijker zonder kleren en liggend. Jullie zijn daar toch aan toe.

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • @M17, je bedoelt met jouw hand zijn stijve voelen?
    Dat zou ik wel vragen. Jouw vriend zal er waarschijnlijk geen moeite mee hebben, maar dan kun je ook verwachten dat hij misschien aan jouw borsten of aan jouw vagina wil zitten.
    Als je daar geen moeite mee hebt, maar met vragen weet je zeker dat je niks verpest of te ver gaat. Voor hem EN voor jezelf.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Is tongen echt lekker? Ik weet dat mijn zus dat doet.

    13 jaar
    2 maanden geleden
  • Dat duurde bij mij wat langer, maar ik werd ook nat. Ik ga het hem igg dan eerlijk zeggen. Bedankt ook voor de tip. Hoe opwindender hoe beter, hij zal dat ook wel lekker vinden. Even met mijn hand ook, of moet ik eerst dat vragen ?

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Onervaren en 17, dat gaat heel vlug bij jongens. Soms is hun gedachte er aan al genoeg. Als je hem maar duidelijk hebt gemaakt dat hij niet verlegen hoeft te zijn om een stijve of wat dan ook. Ook niet om geile gedachtes. Ik zou het voortaan maar zeggen als je nat wordt, daar wordt hij nog harder door en ook wel zo eerlijk. Hij heeft de keuze niet om er vaag over te doen.
    Druk ook voortaan je buik tegen hem aan, dan voel je hem stijf worden. Is maar een tip.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik weet nog goed de eerste keer toen ik 14 was.
    Mijn toenmalige vriendje kreeg een stijve en dat kon ik goed voelen toen ik me stevig tegen hem aandrukte.
    Bij mij duurde het wel wat langer maar ik werd op de duur drijfnat. Zeker ook omdat ik een harde piemel tegen me aanvoelde.
    Nu heb ik dat trouwens nog steeds. Wanneer we zoenen wordt ik nat.

    18 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten