Skip to content
9 reacties
1595 weergaves

Sportlegging

Heyy! Voor het sporten lijkt mij het dragen van een sportlegging best wel fijn, maar nu ben ik eigenlijk wel benieuwd, wat jullie meiden vinden van jongens/mannen die sportleggings/tights dragen ;)

20 jaar
2 maanden geleden

9 Reacties

  • Mijn broer draagt een hardloop broek die gewoon een legging is, van decathlon. Je ziet zijn pik gewoon helemaal er doorheen. Mijn bestie vind dat heel interessant. Hij zelf vind het hopelijk niet geil? Ik geef hem altijd een tik met een lineaal ofzoiets als ik dat zie. Maar ga hardlopen is de tip.

    15 jaar
    15 dagen geleden
  • Hij draagt Nike legging of soms een legging van mij

    22 jaar
    25 dagen geleden
  • Hey m22 wat tof dat je daar zo over denkt! Dat lijkt mij inderdaad ook nice, om gewoon te chillen in een sportlegging! Wat voor type heeft hij? En zijn er eigenlijk meer die dit doen?

    22 jaar
    29 dagen geleden
  • Mijn vriend draagt thuis wel eens een sportlegging als lounge broek. Vind wel leuk en mooi staan. Je ziet alles qua vormen ja maar dat vind ik juist sexy. Ik draag ook veel leggings dus snap wel dat hij het of jongens het fijn zouden vinden

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Hey ben zelf een sportieve student en draag altijd strakke kleding met sporten. Ik zit zelf op een studentenwielrenvereniging waar we wielrennen en mountainbike. Tijdens het trainen draag ik altijd strakke fietskleding. Krijg tijdens de pauze wel bekijks van de andere meiden van de vereniging. Als ik ga hardlopen draag ik meestal een strakke lange of korte tight met een strak shirt. Kan je zeker aanraden om het te doen!

    23 jaar
    1 maand geleden
  • Heyy ts hier, zijn er ook meiden die het juist leuk vinden om te zien, en wat vinden jullie van bijvoorbeeld fietsbroeken bij mannen?

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Ik ben geen meid, maar vind dat je dat als jongen ook gewoon moet kunnen dragen. Als mensen last hebben van m'n bobbel (slap is ie ook al best goed zichtbaar namelijk) kijken ze maar ergens andrrs heen

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb vroeger gevoetbald en daar dragen de jongens in het team geen leggings. Kan me wel voorstellen dat er sporten zijn waar een legging makkelijker zit dan andere kleding. Bij fietsen of hardlopen enzo. Iedere sport heeft kleding die bij de sport hoort en dan is het raarder als je geen legging aan trekt terwijl dat dan wel bij de sport hoort.
    Mijn broer en ik doen samen aan dansen en dan heeft hij soms ook strakkere kleding aan omdat dat bij het dansen hoort.

    11 jaar
    2 maanden geleden
  • iemand?

    20 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten