Skip to content
18 reacties
4125 weergaves

Sperma doorslikken

Ik heb een vriendengroep van 2 meiden en 3 jongens. Wij zijn al vrienden vanaf de basisschool. Natuurlijk hadden we de jongens wel eens bloot gezien en zij ons ook. We hebben nu 4 maanden iets met hun. We neuken nog niet maar hebben hun wel gepijpt. Voor ze klaarkomen stoppen we en de rest doen we met de handen. Zijn er meiden die het doorslikken? We zijn allebei wel benieuwd maar het is ook een beetje eng om het te doen.... Hoe ging dat bij jullie de eerste keer?

15 jaar
2 maanden geleden

18 Reacties

  • Ik heb eergister voor het eerst doorgeslikt echt heel lekker is het niet maar ook niet goor en je hebt geen nasmaak erna ofzo gewoon slikken en weg is het

    13 jaar
    8 dagen geleden
  • Ik vond dit veel lekkerder komen dan bij mezelf aftrekken. Ik het begin stopte ik tijdig, maar oraal komen bleek veel intenser. Aanvankelijk vond ik het inderdaad wel wat raar om me in de mond te nemen en zo te komen, maar het gevoel van het intense orgasme won het toch telkens van de reserves die ik hier - in het begin - bij had.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • J22 Was je zo lening dat jezelf kon zuigen? Hoe voelde het als je in eigen mond klaarkwam?

    21 jaar
    1 maand geleden
  • In mijn puberjaren kon ik me makkelijk zelf oraal bevredigen en deed dus vaak. Al snel bleek in de mond komen en slikken niet enkel erg opwindend, maar ook de makkelijkste manier. Tijdens het experimenteren had ik ook geen probleem met sperma. Nu samen met mijn vriendin is dit voor ons ook geen issue. Sperma in de mond krijgen en eventueel inslikken blijft erg intiem en is niet iets wat iedereen wil, fijn en of lekker vindt en als je partner dit niet wil doen moet je dit uiteraard ook wel respecteren.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Slikken is zeker geen must, maar wel leuk als het gedaan wordt. Ik heb zelf niet zo'n moeite met m'n eigen spul. Ik lik m'n vriendin ook nog wel eens nadat ik in de v gekomen ben

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Zo strikt is dit bij ons niet, maar ik vind het wel volkomen terecht dat sperma in de mond ontvangen en eventueel slikken geen één-richting mag zijn binnen een relatie. Wij zoenen beide graag en ook na orale bevrediging. Soms kom ik bijv ook klaar op de buik en borsten van mijn vriendin en mag ik die zuiver likken en dan slik ik ook. Ik heb geen probleem om dit te doen als mijn vriendin me dit voorstelt.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • @15. Groot gelijk dat je pas slikt nadat hij zijn in jouw mond gespoten sperma heeft geproefd door jou te zoenen, tongen zul je bedoelen. Nog beter wordt het als je je vriend jou eerst tot een spetterend orgasme beft, nog voor jij hem tot klaarkomen pijpt en in mond laat klaarkomen.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Ik slik alleen als mn vriendje nadat hij in mn mond heeft gesloten me eerst zoent.
    Samen uit samen thuis zeg maar en tot nu toe gaat dat prima

    15 jaar
    1 maand geleden
  • Begrijp ik best. Waarom zou je na een pijpbeurt sperma in de mond moeten nemen en eventueel slikken als je vriend zelf vies zou zijn van zijn eigen sperma. Mijn vriendin bevredigd me ook oraal. Nadien zoenen we uitgebreid en soms ben ik dan diegene die mag slikken.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb geen moeite met slikken, zolang m'n vriend maar wel gewoon blijgt zoenen daarna. Anders stop ik ook met slikkem

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Helemaal met je eens J23. Het is inderdaad aan degene die pijpt of die wil slikken. Tenzij de gene die gepijpt wordt niet in de mond wil komen. Zelf vind ik het wel opwindend om in m'n vriendins mond te komen en zij vindt het ook leuk om te slikken. Ik heb er zelf totaal geen moeite mee om haar te zoenen als er nog wat in haar mond zit. Het smaakt niet vies en het is ergens ook best leuk om te ervaren. Ik raad het aan om dat als jongen gewoon te doen

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Terrecht vraag M18. Ik vermoed dat die drang deels komt door de pornoficatie van onze maatschappij. In filmpjes lijkt het in de mond te komen en slikken de norm is. Ik vind dat diegene die pijpt beslist of zij ( of hij) dit wil en niet diegene die gepijpt wordt. En ook dat diegene die die zo gepijot wil worden zelf ook niet weigerachtig mag zijn om zijn sperma te proeven en slikken, bijvoorbeeld bij het zoenen nadien.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Af en toe slik ik wel eens en mijn vriend vindt dat supergeil.
    Meestal pijp ik hem totdat hij bijna komt en dan maak ik het met de hand af.
    Niks zo geil als zijn lading zaad uit zijn pik te zien spuiten.
    En ik vraag me vaak af wat voor meerwaarde het heeft als ik slik.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Hoe kun je precies als 2 meiden iets met 3 jongens hebben? Jullie kozen er allebij 1 en een arme ziel blijft achter? Of wisselen jullie af ofzo

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Je kan hem ook eerst laten komen op zijn of jouw buik en dan een klein beetje proeven. Het smaakt niet echt vies of lekker. Ik vang het zelf regelmatig op in mijn hand en lik het dan op. Is het gelijk opgeruimd.

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Doorslikken is twee stappen verder. In je mond laten klaarkomen is 1, slikken of niet komt daarna. Sperma uit je mond laten druipen is ook supergeil voor menige jongen. Slikken voegt daar nog iets aan toe, gewilligheid. Maar, nee, sperma is niet lekker. Wél lekker is het gevoel om dat te willen doen, voor de jongen die in jouw mond mag klaarkomen, en mogelijk ook naar de andere meiden, zo van 'kijk wat ik durf te doen'. Dat overtreft de smaak van sperma echt wel.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • het pijpen vond ik wel lekker alleen de eerste keer toen ik een jongen pijpte mocht hij niet in mijn mond komen maar hij drukte ineens mijn hoofd tegen zich aan en spoot achter in mijn keel en dat was best wel smerig de eerste keer. nu heb ik een relatie met een andere jongen en laat ik hem in mijn mond komen en ik vind dat nu best wel lekker smaken.

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Als ik mijn vriend pijp mag hij ook klaarkomen in mijn mond en ik slik het meteen door. Het is niet echt vies maar meestal is het niet lekker.

    15 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten