Skip to content
18 reacties
981 weergaves

Dames kleding

Hallo dreamers Ik als jongen vind het opwindend om rokjes jurkjes te dragen Ik was laatst bij de Wibra toen ik een paar rokjes had gekocht het meisje achter de kassa vroeg wil je daar een panty bij nu is mijn vraag wist ze dat het voor mij is of vragen ze dat vaker Ik wist niet wat ik moest antwoorden en ben toen weggelopen

17 jaar
2 maanden geleden

18 Reacties

  • Wat stoer dat je dat durft @J17 Ik zou dat never durven als ik een jongen was Iedereen moet vrij zijn wat hij of zij wilt dragen

    15 jaar
    21 dagen geleden
  • Bedankt voor de tip ik ben er van de week ook bij zeeman geweest. Ze hadden daar geen body maar heb er wel een leuke babydoll gehaald.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Bij de Zeeman daar is het meestal rustig dus ik kan me tijd nemen toch blijft het spannend als je bij de kassa komt Vandaag ook lingerie body terug gebracht omdat het net te klein was de kassière vroeg wat is de reden van de retour Ik: het was te klein Ooh zei de kassière dan pak je toch een maat groter ik dacht oops ik heb mezelf verraden maar ze vond het wel dapper dat ik ervoor uitkwam

    17 jaar
    1 maand geleden
  • @J17 Heel goed waar heb je de kleding gekocht?

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Vandaag heb ik gewoon door gezet en wat rokjes en jurkjes gekocht bij de ook heb ik een leuk body set gekocht de kassière was heel aardig en stelde me heel erg op me gemak

    17 jaar
    1 maand geleden
  • Leuk ik draag ook panty's. Maar jurkjes bh's en dames slipjes draag ik niet. Wel gaaf dat jij dat thuis dragen kan bij je moeder en zus in elk geval.

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Ik heb enkele panty’s, slipje, bh, rokje + topje en een jurkje

    19 jaar
    1 maand geleden
  • @jongen 19, wat draag jij aan setjes dan? Want dat staat niet in je verhaal. Maar wel tof dat jou moeder en zus het verder prima vinden. Jouw vader is nog ouderwets, maar hij weet er vanzelf wel aan hopelijk.

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Rond mijn 16e heb ik regelmatig van mijn zus kleding gepakt om in huis te dragen als ik alleen was. Echter mijn zus kwam plotseling thuis en was super boos en dus gelijk tegen mijn moeder gezegd. Mijn moeder heeft ons toen geld gegeven zodat ik mijn eigen setje kon kopen en mij zus een nieuw setje. Sinds dien draag ik het regelmatig ook als ik niet alleen thuis ben. Mijn zus en moeder vinden het prima me vader is er niet zo blij mee.

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • @jongen 22, ik draag 15 tot 20 den zwarte en huidskleurige panty's. Klopt je kunt ze overal krijgen. Ik kocht ze vroeger bij de Hema. Bij beenmode zaken weten ze precies bij welk merk je welke maat nodig hebt en vaak van betere kwaliteit. Kreeg zelfs bij een huidskleurige panty een keer het advies om een licht glanzende te nemen. Matte panty's was voor oude oma's zei de verkoopster.haha.. ze denken goed met je mee wat je wilt.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • @J23 Wat voor panty’s draag je en waarom ben je speciaal naar beenmode winkel geweest. Panty’s kan je namelijk overal halen

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik draag al jaren panty's en ooit eens de stap genomen om naar een beenmode zaak te gaan en mij te laten adviseren. Er werd heel normaal gereageerd en hielpen graag. Later bij andere beenmode zaken geweest en precies net zo goed geholpen. Hunckemoller ben ik nog nooit geweest. Maar die verkopen eerder lingerie en dat draag ik niet.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Naast mijn studie, werk ik in het weekend bij bijenkorf. Er zijn regelmatig mannen dat een paar panty’s aan het kopen zijn. Sommige beginnen een verhaal te vertellen dat ze voor hun vrouw en of een vriendin zijn! Maar een doorsnee vrouw draagt een panty van maat 38-40, 40 -44, en enkele dragen 36 tot 38.
    Maar een man kist vaak voor een maat van 46-48 of 50-52wat heel erg groot is voor een vrouw? Ik heb panty maat ze van 36-38 .maar ja vervelend is het nooit geweest want ze zijn altijd aardig en vriendelijk.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • J17, waarom zou je zeggen dat het voor je vriendin is? Als er niet naar wordt gevraagd hoef je helemaal niets te zeggen. Laat het maar in het midden en wees trots op jezelf dat je het zelf durft te kopen.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb ook diverse keren in een fysieke winkel vrouwenkleding gehaald. Soms krijg je wel rare blikken maar goed. Maar naast kleding wou ik ook graag sexy lingerie dragen en ben gisteren bij Hunkemöller geweest. Ik zat beetje rond te kijken kwam een verkoper aan met de vraag of ze me kon helpen en zei dat ik een lingerie setje zocht. Zei vroeg gelijk of het voor mijn vriendin was of voor mij. Ik was beetje verbaasd van de vraag. En ze zei gelijk er komen namelijk regelmatig mannen die iets leuks voor hun zelf willen kopen. En ze heeft me verder heel goed geholpen en heb een bh, string, jarretel en stockings gekocht.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • @M22 Dat is ook zo normaal zeg ik dat het voor mijn vriendin is maar ze vragen dan nooit of ik een panty erbij wil dit was de eerste keer dat het gebeurde Ik kijk soms ook bij de Zeeman voor strings maar dan zie ik ze gelijk kijken als ik er een pak dan schaam ik me

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • J17, dat is niet nodig. Je bent niet de enige jongen of man die dameskleding koopt en bij diverse bedrijven krijgt het personeel instructies hoe daar mee om te gaan. Ook als ze weten of vermoeden dat het voor jezelf is zullen ze daar niet raar over doen. Voor hen ben jij gewoon een klant en als jij prettig wordt geholpen kom je waarschijnlijk vaker terug. Dus een volgende keer gewoon terug reageren, afrekenen en bedanken. Of je ook vertelt dat het voor jezelf is of dat in het midden laat moet je natuurlijk zelf weten, maar alles is beter dan roepen dat het voor je zus of vriendin is en een rood hoofd krijgen. Je bent echt niet de enige die weleens een rokje aantrekt.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Waarschijnlijk straalde je uit dat je heel nerveus was en kent ze zelf ook iemand die dat doet en herkende je gedrag

    19 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten