Skip to content
28 reacties
5205 weergaves

Squirten

Wie kan er allemaal squirten:

Leeftijd:
Hoeveel squirt je:
Hoe doe je dit precies:
Waar ruikt het naar:
Is dit je beste orgasme:
Op welke plekken heb je ooit gesquirt:

17 jaar
2 maanden geleden

28 Reacties

  • Ik kan zelf niet squirten,maar heb m'n vriendin vorige week voor het eerst laten squirten ( ze had het zelf nog nooit gehad ook), dat was echt mega lekker om te ervaren. M'n vriendin was helemaal aan het trillen van genot

    23 jaar
    17 dagen geleden
  • Ik experimenteer weleens ergens mee waarmee ik seks heb,soms in een pyama van me vriendje bij hem thuis want ik vind die satijnen pyama zo lekker zitten.

    16 jaar
    19 dagen geleden
  • M.17 klopt,alleen met durex olie doe ik het niet meer omdat ik daar gelijk al “ nat” van werd en niet goed genoot ervan.

    18 jaar
    22 dagen geleden
  • Ik squirt op een heel rare wijze namelijk met een incontinentie / luierbroekje aan en dan doe ik er van die durex olie in hoef niet veel te doen want dit is zooo apart en het werkt heel goed het idee al dat je je bed niet vuil maakt is ook prettig.


    17 jaar
    23 dagen geleden
  • Leeftijd:19 Hoeveel squirt je: geregeld en dan een flinke natte plek op handdoek bv Hoe doe je dit precies: met vinger in mijn kutje en dan over het plekje wrijven en sneller in en uit Waar ruikt het naar: beetje zoet Is dit je beste orgasme: best ...weet ik niet wel heftig en heel lekker Op welke plekken heb je ooit gesquirt: op bed , in hotel op de vloer buiten op park bankje en nog een heel spannende plek .

    19 jaar
    29 dagen geleden
  • @m18,is het het satijn wat jou lekker vind of dat jou poesje geprikkeld word door de gulp ?

    16 jaar
    29 dagen geleden
  • In de pubertijd had ik het al een snelle ejaculatie en de eerste keer is het bij een jongen die net 16 was geweest,ik schaamde me dood omdat ik zijn hele (satijnen)pyama had bevuild maar dat gezicht van hem sprak boekdelen letterlijk en figuurlijk.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • @J21, het klinkt inderdaad lekker! Maar wij jongens kunnen ook veel heftiger komen, maar dan moet je wel de stap naar anaal durven maken. Ik zou zeggen probeer eens een vingerof buttplug bij jezelf in te brengen en masseer daarmee de prostaat. Dat is al heerlijk, maar als je je dan ook nog tegelijk aftrekt ervaar je iets wat je nog niet eerder meegemaakt hebt!

    22 jaar
    1 maand geleden
  • M22 Klinkt echt heftig, intens en lekker tegelijkertijd konden jongens maar zo lekker klaarkomen. Bij ons is het klaarkom gevoel maar 2-3 secondes, veels te kort joh

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Soms kan ik zo geil zijn dat ik een sproei poes heb als mijn vriendje over me vagina toucheert meestal is dat met zijn voetbalkleren aan maar ook wel een keer met een pyama van hem aan.ik ken het niet meer ophouden zo daarna schaam ik me wel want het is net of ik in de kleren geplast heb van hem.

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Squirten hou ik niet tegen maar kan door dat ik nog niet alles onder controle hebt want ben pas geleden voor de eerste keer ongesteld geworden.

    15 jaar
    1 maand geleden
  • @ j21: squirtend klaarkomen is idd heel heftig, echt veel meer dan mezelf vingerend naar een orgasme helpen. Tee vingers op mijn g-spot en dan squirten, ja, zie dan soms echt even sterretjes, ben dan echt op.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • M22 Is het gevoel zo intens toen je klaarkwam dat je bijna out ging? Dat is echt erg heftig. Heb je dat vaker?

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Hoy.
    ik lees zojuist dat het lekker is om in de pyamabroek van je vriendje te squirten.doe ik zelf ook weleens en me vriend zit dan met zijn hand door de gulp heel bij mijn klitje duurt dan niet lang voor ik ga squirten dit is zooooo geil.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik weet eigenlijk niet of ik kan squirten, maar ik word al seksend wel heel erg nat, echt druipnat. Het geplant lekt dan echt wel uit mijn kutje, een handdoek is wel zo fijn. maar spuiten of sproeien, nee. Ik vind het wel ongelooflijk lekker als ik én gebeft wordt en tegelijkertijd gevingerd. En dan is dat plekje vanbinnen, pal onder mijn clitknopje, echt wel extra lekker als zijn vingers daarmee bezig gaan. Heb een keertje gehad dat ik bijna out ging toen ik klaarkwam, dat voelt veel lekkerder dan geneukt worden.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • en of ik kan squirten,heb afgelopen keer de nachtkleding van mijn vriend helemaal ondergekliederd omdat ik de satijnen broek zo geil vond al schaamde ik me wel dood daarna.

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik doe het simpelweg met een luierbroek aan met wat durex olie gaat het squirten mij althans goed af.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Gewoon wrijven over dat latex ter hoogte van de vagina meisje 15.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Stop je dan iets in de latex broek om de plas op te nemen? Anders loopt het er toch uit wanneer je beweegt of rechtstaat, of toch niet? Dan toch liever een paar dikke handdoeken rond mn kruis denk ik zo, maar ik kan natuurlijk alleen voor mezelf spreken.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Aan m18
    Hoe kan jij je dan nog goed vingeren met een strak luierbroekje aan?

    16 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten