Skip to content
28 reacties
5011 weergaves

Plaats hier je spannende strandbelevenissen

De vorige jaren heb ik op dit forum opgeroepen om je spannende dingen die je op het strand beleeft hier te delen.
Van alles dus als het maar spannend is. Vaak seksie of alleen om te lachen. Hopelijk wordt het dit jaar ook weer geplaatst en komen er weer heel veel reacties. Dan beloof ik dat ik het nooit meer zal doen. Ik word eind deze maand 24 en dan mag ik hier niet meer, daarom ben ik ook zo vroeg met dit topic. Daar hou ik me ook aan, want ook ik moet een keer een beetje volwassen worden.

23 jaar
2 maanden geleden

28 Reacties

  • Toen ik 12 of 13 was zag ik 2 mensen die seks hadden en die heb ik n tijdje bespied en met mezelf gespeeld.
    Ik heb met mijn vriendinnetje seks gehad in een douche waar we betrapt konden worden.

    21 jaar
    1 maand geleden
  • @J23, en wat is dan het probleem?

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Afgelopen zomer ging ik met een vriendin naar een strandje in de buurt. Het was best druk en we gingen vlak naast een groepje jongens zitten waar we al snel mee kletste. Ik was in een ondeugende bui en liet bij het omkleden toen we weggingen de handdoek maar achterwege en heb rustig even helemaal bloot voor ze gestaan.

    15 jaar
    1 maand geleden
  • Op het naaktstrand waar best veel textielgasten voorbij liepen. Ben er tussen door gelopen om bij het water te komen wat best wel spannend is. Geen erectie gekregen gelukkig

    18 jaar
    1 maand geleden
  • @M21 tof van je, maar was je dan niet bang dat ie het all over the internet zou plaatsen?

    23 jaar
    1 maand geleden
  • In Italië heb ik ooit een jochie betrapt die stiekem foto's maakte van ons groepje, we lagen naakt op een strandje waar verder nooit iemand komt. Ik was even naar de auto gegaan en toen ik terugkwam, stond hij achter de rotsen met een foon in zijn handjes. Dus die heb ik hem afgepakt. Wij met zn drieën die foto's bekeken maar je zag echt niet veel. Hij was veel te ver weg.
    Intussen stond hij daar te hopen dat hij zijn foon nog terugkreeg. Ik zeg tegen hem, je moet netjes vragen of je een foto mag nemen, en hij 'ja mevrouw', en ik weer, nou vraag dan en toen mocht hij één foto van ons maken.
    Stond hij daar als een bibberend boefje. Foto hartstikke bewogen natuurlijk, van de zenuwen.

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Euh J21, ik ga niet beweren dat ik huge ben, maar klein geschapen zeker niet. Een herenstring biedt zat ruimte hoor. Het is de achterkant die bloot is he en (bij mij in ieder geval) een piemel zit normaal gesproken echt aan de voorkant. :)

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Handig, maar dat overkomt je eens in de zoveel jaar en dan moet je dus altijd in een string op het strand gaan lopen. Bovendien kom je als meisje toch heel makkelijk met een ongelukje weg, maakt niemand zich druk om. Nee dan moet je als jongen het eens te lang uitstellen en de kramp in je blaas voelen schieten. Dat laten ze je nooit meer vergeten. Bijna zo erg als dat ik een string aan doe. Trouwens waar laat ik hem?
    Ik heb weleens een jongen in een string gezien, maar die had niet veel.

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Ik draag tegenwoordig strings en ontdekte dat dat een zegen is als je het op het strand een keer veel te lang op hebt moeten houden.
    Bij een broekje kun je met je flesje water de rest ook nat maken. Dan valt het ook niet meer op.

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Ontzettend leuk en adrem van die meid. Horen we de rest ook nog? Wat hebben jullie laten zien en is ze zelf nog sportief ook naakt gegaan?
    Ik heb ook zoiets gedaan toen ik op het strand lag en tot het laatst wachtte om in zee te gaan plassen. Toen ik dus overeind kwam werd het nog veel erger en kon ik niet meer stil staan. We waren met een groep dus die lagen dubbel. Toen heb ik ze de lol dus maar gegeven. Mijn vriendinnen hadden tranen in hun ogen, een paar jongens durfden eerst niet te lachen. Inderdaad maak van dat ongemak iets leuks. Ik trek ook altijd naakt mijn bikini aan en zeg dan even je ogen dicht. Dat is heel moeilijk voor ze. Lachen toch.

    23 jaar
    1 maand geleden
  • Was je weer in slaap gevallen meis 13. Of was de nood door de cola te hoog? Je moet je er niet zo om schamen en wat als dat meisje het heeft gezien, grote kans dat ze het begrijpt. Soms is in je broek op het strand de minst slechte oplossing, zeker als je alleen bent. En het was je bikini broekje maar, die zijn er voor om nat te worden. Even douchen of in zee en het is weer fris. Voortaan wel even naast je handdoek gaan liggen.

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Heeerlijk straks weer op het strand. Zon, warm maar meestal ook wind. Lekker naar je eigen muziek luisteren en naar de meiden kijken. Biertje met vette hap.
    En dan de ongemakken. Overal zand tussen, vreselijk moeten plassen, zwemgoed aantrekken en dan voor ons jongens een onvermijdelijke stijve lul..
    Maak er iets leuks van. Het leukste dat ik met een vriend meemaakte waren twee meiden die vlakbij lagen. De een riep ineens hard Jongens kijken en toen zagen we de andere met blote borsten met een been in haar broekje staan. Die werd zogenaamd boos, waardoor we alleen nog maar meer zagen.
    We hebben ze uiteraard terugbetaald voor dat geweldige nummer. Zo kan het toch ook, maak er iets leuks van.

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Vorige zomer toen ik op het strand lag te lezen en te zonnen op mijn badhanddoek, ben ik ingedommeld. En toen heb ik in mijn broek geplast. Ik plas 'snachts ook nog in mijn bed. Ik weet nog dat ik iets droomde, maar ik weet niet meer wat. En toen schrok ik plots wakker, terwijl het nog volop stroomde. Maar ik kon niet meer stoppen. Een paar uur en een paar grote cola's later gebeurde het weer. Twee keer op een dag, zucht... Er zat een grote gele plasvlek in mijn witte handdoek. Ik weet niet of iemand het heeft zien gebeuren? Want ik was dus ingedommeld. Ik denk misschien het meisje wat verderop naast mij? Want ze keek mij daarna raar aan, en ik zag dat ze soms stiekem naar mijn kruis gluurde. Ik schaamde mij dood, ik zag vuurrood en mijn hart bonsde van emotie. Het was spannend ja, maar verschrikkelijk genant, ik wist niet hoe ik mij moest houden. Dus toen deed ik maar alsof ik verder lag te lezen, maar ik kon mij er niet meer op concentreren.

    13 jaar
    1 maand geleden
  • Dat soort dingen gebeurt altijd bij de verkeerde jongens M22.

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Ik lag vorig jaar in een duinpannetje (op het naaktstrand dat dan wel) mezelf af te trekken, toen ik klaar kwam hoorde ik achter me giegelen bleek dat er 2 meiden stonden te kijken

    19 jaar
    1 maand geleden
  • meisje 15
    Bij mijn ouders deed ik het altijd ergens in het zand zonder dat iemand het merkte. Dat zag je wel een beetje maar dat is een natte zwembroek op het strand. Maar ik kon dat aan die mensen niet uitleggen en ik dacht dan wandel ik na het badminton wel even verderop in mijn eentje. Ik heb dat ook nooit meer gedaan ook niet bij mijn ouders, die dat niet erg vonden.

    15 jaar
    1 maand geleden
  • J15

    Als je 13 bent dan weet je toch wel wat er gebeurt als je heel nodig moet en je stopt niet om te gaan plassen?
    Had je dat nooit als je met je eigen ouders was?

    15 jaar
    1 maand geleden
  • Een keer toen er hoge golven waren had ik EERLIJK niet door dat mijn broekje halverwege mijn knieën zat toen ik uit de zee kwam. Ik had dat echt niet in de gaten en zag een jongen van ons groepje naar me kijken en toen keek ik pas zelf. Er staan hier ergere dingen, maar voor mij was dit schokkend. Hij grapt nog steeds dat ik het expres deed en hem probeerde te verleiden. Onzin, maar hij heeft wel erg goed gekeken
    In mijn broek plassen op het strand doe ik ook. Ik denk alle vrouwen weleens. Wat moet je anders als het lekker is op het strand en de zee ijskoud, toiletten op 3km. Ik doe dat discreet, maar schaam me er niet voor.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • meiden 15 en 16.
    Ik denk dat heel veel mensen dat op het strand doen. Ik lette tot ik 13 was op het strand ook niet op bij het spelen. Ik was droog op mijn derde jaar hoor, maar in een zwembroekje of je onderbroek in het zand was niet erg. Ik zag het ook bij mijn oudere zus en zelfs mijn moeder. En ze zagen het bij mij ook well, maar ik begreep het. Toen was ik met een vriend mee en zijn ouders. We waren aan het badmintonnen en ik moest heel nodig en ik hield het op maar geen idee dat ik op het strand naar een toilet moest gaan. Die keken heel raar en vertelden toen ze me thuisbrachten dat ik in mijn broek had geplast Sindsdien nooit meer gedaan. Ook heb ik nu zwemshorts en niet meer die broekjes waar ze je piemel in zien. In die shorts is ook anders. Voor jongens is het ook anders. Toch doen veel het nog want het is wel lastig om naar een wc te gaan of de duinen in, wat vaak niet mag. De zee is ook niet lekker vaak.

    .

    15 jaar
    1 maand geleden
  • Biij mij meestal flaters bij vakanties aan zee in Frankrijk. Je moet daar bij het zwembad een klein zwembroekje aan dat doe ik aan zee ook aan (we gaan ook wel eens helemaal naakt) Dat broekje kocht ik op mijn 16 en is nu ook te klein..
    Vorig jaar bij beachvolley deed er ook een vrouw van ca. 30 jaar mee. Ook in klein bikinislipje, maar dat zakte steeds af en dan hees ze het overdreven ver omhoog. Dan kwam’ er af en toe een schaamlip uit. Ze was wel netjes geschoren, maar het zag er daar wel een beetje vochtig uit. Daar stond ik te volleyen met een paal in dat veel te kleine broekje. Het gezicht dat ze trok toen ze dat zag was nog erger dan die enorme kut.

    20 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten