Skip to content
22 reacties
4448 weergaves

Wat ooit gedaan waar je voor schaamt

Wat hebben jullie ooit gedaan waar je op terugkijkt van oeii hahaha

Ik heb voor de cam van alles gedaan op omgele en flingster

En ik heb rare dingen in me vagina gedaan


Wil ook van jullie horen!

Doeiiii

15 jaar
2 maanden geleden

22 Reacties

  • @J16 Zo'n buttplugs voel je toch zitten en wist het meisje wat het was of heb je zelf eruit kunnen praten

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik had vorige week zo'n haast omdat ik mijn wekker niet hoorde ik vlug aankleden niet wetende dat ik nog een buttplug in had eenmaal op school hoorde ik een meisje zeggen wat heb jij aan de achterkant kant zitten (ik had een witte broek aan) ik viel helemaal stil

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb best wat gedaan al en er is ook iets wat ik beter niet meer doe. Ik heb namelijk weleens na gym gewacht met douchen tot de rest weg was. Ik wist dat onze leraar (best wel leuk) via onze kleedkamer moest om wat spullen op te ruimen. Toen hij dacht dat alle meiden weg waren kwam ik in mn blootje de douche uit.

    Ik vond het super opwindend maar had hem niet in verlegenheid mogen brengen of misschien zelfs in de problemen.

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • De voeten geroken en masseren van mijn buurmeisje ze was 15. en beetje afgetrokken.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Dat laatste was niet zo slim, maar nog commentaar gehad? Had je nichtje het ook door dat jij het was of zag zij je gezicht en jij haar ook en bloot?

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb voor de cam ook vanalles gedaan. Eerst wel via skype met n vriendin maar later ook op omegle.
    Omkleden en met mezelf spelen terwijl ik wist dat mijn nichtje zat te gluren.
    Vergeten om de history te wissen nadat ik op mn pa zn computer porno had zitten kijken.

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik draag graag rokjes het liefst imitatie leren rokjes Soms in combinatie met een vossenstaart buttplugs meestal dan gewoon thuis maar vandaag was ik in een geile bui en ben er mee naar buiten gegaan wel beetje afgedekt dat je het niet heel goed kon zien tenzij je het van de achterkant ziet

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • @J19 Als ik dat zag dat je express je string liet zien had ik je een wedgie gegeven hahahaha

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik begreep eerst niet dat die jongen jou bloot ziet. Ik dacht dat die vader je bloot zag. Zie jij die jongen dan ook bloot? En er gebeurt dan verder niets?

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik draag regelmatig een string als.ik dan langs mijn buurvrouw loop of mijn buurmeisje dan buknik express dat je mijn string goed kan zien mijn buurmeisje lacht regelmatig naar mij en zegt dan een string zit lekker he

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • M16 de jongen zijn papa zag mij op webcam, maar uitkleden op de wc bij jongen thuis doe ik voor jongen met wie ik samen naar scouting ga. Zijn papa weet dat niet dat jongen mij ziet elke maandag op hun wc.

    12 jaar
    2 maanden geleden
  • M12
    Wat jij schrijft is meer de wens van een oude vent, dan wat een 12 jarig meisje zal doen. Kortom, ik geloof het niet.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Afgelopen zomer
    Ik was toen nog 10 jaar
    Ik had bij een buurmeisje in een badje gespeeld. Zonder kleren
    Toen het etenstijd werd ben ik door de steeg naar huis gelopen zonder wat aan te doen
    Toen kwam ik een buurman tegen en schaamde ik mij erg.
    Voortaan doe ik wel wat kleren aan als i naar huis loop

    11 jaar
    2 maanden geleden
  • M12... dat mag ik toch hopen van niet... dat je jouw naakte lijf iedere keer aan de vader van jouw vriendin laat zien?!

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Deed ook op omegle mij bloot laten zien vanaf ik 10 was. Schaamde me nooit, maar toen ik bloot was en een vader een jongen uit me klas mij zag schaamde ik me wel even. Nu geen omegle meer, maar laat me aan hem zien als ik met jongen naar scouting ga op maandag. Ik ga dan naar wc en kleed me daar uit en hij komt kijken snel haha . Is spannend

    12 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik schaam me niet zo snel ergens voor maar heb weleens wat dingen meegemaakt waarvan je achteraf denkt: oeps, dat had ook minder leuk af kunnen lopen. Zoals anderhalf jaar geleden. Ik vierde met 3 vriendinnen vakantie. We hadden een kajuitboot kunnen lenen en voeren door Nederland. Die ochtend lagen we bij een natuurgebied en het was er uitgestorven. Koud was het niet maar het regende. Om ons niet de hele dag te vervelen besloten we toch maar te gaan wandelen en om niet allerlei kleren nat te laten worden hadden we het idiote idee om dat in onze slipjes te doen, er was met dit weer toch niemand. We waren denk ik al meer dan een uur onderweg toen we ineens een paar mensen zagen die ons tegemoet kwamen. We konden niet snel iets aantrekken want onze kleren waren nog op de boot en het was open terrein dus wegkruipen zou ook niet lukken. We besloten dus om dan maar zo snel mogelijk door te lopen maar die mensen beginnen tegen ons te praten en daar stonden we dan in onze onderbroek en met blote borsten. Gelukkig namen ze het leuk op maar schrikken was het wel. Het was misschien toch slimmer geweest om dan een badpak aan te doen ofzo.

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • In paskokje bij C&A helaam naakt uitgekleed met gordijn stukje open, en een paar mensen hebben we toen wss gezien. in zwembad ook naakt in hokje met de deur niet op slot, daar gezien door paar meiden die de deur open deden :p

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Haha m17, jou wil ik dan keertje tegen komen haha jammer dat we geen sociale media kunnen uitwisseleb op dit platform

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Ahhh ook heel niceee!
    Jaa ik durf dat niet echt hahaha het enige wat in de buurt komt van dat is dat ik op bepaalde plekken heb gevingerd waar ik betrapt kon worden zoals

    Zwembad
    Kleedhokje
    Achtertuijn
    Voor me raam snachts

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Elke dag wel iets. Ik ben erg onhandig. Maandag in mn broek gepoept. Ik moest nodig en ging naar oma, maar die was niet thuis. Onderweg naar huis werd mij staart steeds groter. Ik had bij haar buuf moeten vragen of ik daar mocht.
    Het ergste dit jaar is zogenaamd perongeluk de jongens kleedkamer ingelopen. Ik deed alsof ik te laat was en door de haast de verkeerde deur nam. Ik dacht dan staat mijn crush wel naakt.Maar goed ze geloven me niet en vragen nu steeds wanneer ik weer kom gluren. Crush zei dat ik het gewoon kon vragen. Schaam me kapot als ze er weer over beginnen.
    Vandaag sok binnenstebuiten aan en ik was een uur te vroeg op school.

    15 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten