Skip to content
25 reacties
2724 weergaves

Hoeveel meiden plassen regelmatig in hun broek?

Voor de lol bedoel ik dan. Hoe en waarom doe je dit?

14 jaar
3 maanden geleden

25 Reacties

  • Tijdens Koningsdag is het helaas mis gegaan. Te veel gedronken en te lang gewacht. Geen houden meer aan. Voor een volgend event toch handig om voor de zekerheid van die tena/always broekjes te dragen als dat een natte broek en beschamend gevoel kan besparen.

    Alleen, zo beschamend om die broekjes te kopen. Hoe, waar doen, kopen jullie dit? Het gevoel dat je in een winkel bent en je hebt zo'n pak in je handen en iedereen die naar je kijkt, hoe gaan jullie daar mee om? Hebben jullie daar ervaring mee?

    23 jaar
    10 dagen geleden
  • Sinds ik 13 was weleens. Toen heb ik ontdekt dat ik opgewonden van kon raken.

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Meid21, ook voor jou, schaam je niet het kan iedereen overkomen. Ik zou als ik erbij was je een knuffel geven en zeggen kom op , schaam je niet het is echt niet het einde van de wereld.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • M14
    heb jij het wel eens op school gehad zeg je ? in de klas ??
    vertel eens hoe kan het je gebeuren in de klas ? en hoelang geleden is het je gebeurt dan ? zat je wel al op de hogere school ??
    ik zelf heb het ook een keer meegemaakt in de klas hoor in de 2e van de hogere school !! schaamde me dood

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Meid14, schaam je a u b niet, het kan nou eenmaal gebeuren meid.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • @J17 OMG ik heb laatst zoiets meegemaakt ik was met een paar vriendinnen aan het hangen in onze Skatepark toen een jongen met een witte broek ons de weg wou vragen en hij plaste vol in zijn broek ik weet alleen niet wat voor kleur string het was want ik kwam niet meer bij van het lachen misschien dat 1 van mijn vriendinnen het wel weet

    14 jaar
    2 maanden geleden
  • Ja een paar keer op school in de klas schaamde me toen wel

    14 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik vond laatst de groep Nederland plast op telegram.
    Alleen nog geen leden

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Je hebt Omorashi.org wat internationaal is maar verder geen idee. Is gewoon irri dat je hier geen persoonlijke gegevens kan delen. Vind eigenlijk dat dat een onnozele regel is aangezien het eigenlijk gewoon ieders eigen verantwoordelijkheid moet zijn.

    14 jaar
    2 maanden geleden
  • Yow. Ik heb zojuist een Reddit groep aangemaakt voor geïnteresseerde tieners omdat we dat nodig hebben. Veel sites staan geen persoonlijke gegevens toe, maar Reddit zou wel kunnen hoop ik.
    https://www.reddit.com/r/G31leT13ners/

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik vraag me wel eens af of er een online platform is waar we elkaar met deze zelfde passie kunnen ontmoeten. Ik weet dat er wat in Amerika zijn maar kan niks in Nederland vinden.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik vind het ook heel opwindend als ik in mijn broek plas heb het gister nog gedaan met een witte broek en een rode string liep langs een groep raakte in gesprek met ze en liep het lopen ze hebben wel flink gelachen ook omdat ze zagen dat ik een string aan had

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik doe het soms ja. Als ik lang genoeg alleen thuis ben. Wat anderen ook zeggen veel drinken en dan komt het vanzelf. Geen idee waarom maar word ik altijd erg opgewonden van. Vaak ga ik dan bv in de keuken gewoon iets anders doen en plas dan heel nonchalant in mn broek. Het gevoel van de warmte die vanuit mn vagina zich verspreid langs mn benen in combinatie met het toch ietwat ondeugende is echt hartstikke opwindend.
    Op het strand plas ik meestal ook gewoon liggend of zitten in mn bikinibroekje.
    Soms dan kan ik ff ergens zitten/liggen (waar het nat mag worden, bad of tuin ofzo) en vinger ik mezelf tot ik kom en op vrijwel hetzelfde moment plas ik mn broek helemaal nat.
    Ik lees hier wel meer meiden die dat doen, grappig want dacht eig dat ik de enige ben.
    Hebben mensen nog leuke tips of inspiratie?

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Meid22 superleuk dat je al bijna klaarkomt van heel nodig moeten plassen en het inhouden, ik wou dat ik erbij was om dat mee te maken met jou.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik doe het regelmatig expres onder de douche of soms in de tuin. Ik durf hier toe te geven dat ik daar geil van wordt. Veel drinken dan lang proberen opgehouden en in mijn broek doen. Ik kom dan al bijna klaar van het plassen. Niemand weet dit over mij in mijn omgeving. Hoop ik.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Jongens ook wel hoor. In de 2e hadden we gemengd gym. Niet echt gemengd maar 2 groepen en toen bij de jongens gegrinnik en stond er een in zijn broek te plassen. Ik ken hem dus die avond appte ik of het goed met hem was en hoe het kwam.Hij vond het vervelend om te vragen of hij weg mocht. Ik heb het hem niet gezegd maar dat stond toch veel lulliger dan een meid die een ongelukje heeft.

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Meid21, iedereen heeft weleens een ongelukje, een inschattingsfout, wel superlief dat je zo schattig bloost.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik doe het aan zee. Het chalet met de toiletten is een kilometer verder en je moet er betalen. Dus ik blijf gewoon op mijn handdoek liggen en ik plas in mijn broek. Je ziet dat toch niet in een bikini, en de handdoek moet 's avonds toch in de was, het maakt niet uit. Als iemand de natte plek ziet, denken ze toch dat het van het zweet is, of dat ik net in zee gaan baden ben.

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • M23 nou dat heb ik ook wel vaker bv met stappen en dan als het cafe dicht gaat is het vaak erg druk bij de wc lange rijen en dan heb ik al van daar ga ik niet in de rij staan hoor en dan zeg ik tegen een vriendin ik hou het wel op tot ik thuis ben ! en soms net als vannacht had ik toch wel aardig wat gedronken en was ook wel aardig koud op de fiets ! dus gegeven moment heb ik het laten gaan op de fiets ! bloos ongv 8 a 10 min voor ik thuis was ! maar dat heb ik wel eens vaker gedaan en in de bosjes gaan is ook niet alles hoor dus is dit soort van beetje expres ofzo ! want vrijdag in de auto toen we terug reden van af wintersport hebben we bijna 4 uur vast gestaan in file in oostenrijk en toen was het echt een ongelukje in me broek ! bloos maar was niet de enige gelukkig ! en dan schaam je je toch wel erg hoor

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Ja ik geef eerlijk toe: ik doe dat ook wel eens. Ik moet iedere nacht opstaan om te gaan plassen, heel vervelend, want daarna kan ik moeilijk terugin slaap komen. Zo eens per maand als ik moe of te gestressed ben, dan slaap ik door die aandrang heen en is mijn bed nat, maar dat is niet opzettellijk. Maar soms heb ik echt geen zin om op te staan, ik lig veel te goed en ik wil zo lang mogelijk verder blijven sluimeren en dromen. Je kent dat wel. En ja, dan doe ik wel eens in mijn broek. Ik probeer niet wakker te worden en mijzelf wijs te maken dat ik nog slaap. Dan ontspan ik mij helemaal en ik laat het gewoon gebeuren. Het is echt heerlijk. Het gebeurt ongeveer eenmaal per week, meestal in het weekend, of in de vakantie soms meer. Mijn ouders denken dat het echte ongelukjes zijn van te diep slapen, dus ze zijn niet boos. Maar ik durf niet zeggen dat ik al half wakker was.

    13 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten