Skip to content
12 reacties
1223 weergaves

OOPS... Een bal in de ballen van mijn crush getrapt

Vandaag tijdens gym deden we aan voetballen, ik trapte de bal erg hard in mijn crush zijn ballen. OOPS... Hij greep met zijn handen naar zijn zaakje en zei 'Auw, mijn ballen'.

Nu voel ik me schuldig, maar er is ook iets in mij dat het grappig en mannelijk vindt om hem ineen zo breekbaar te zien, in de plaats van de stoere bink die hij anders is. Vandaag ben ik voor de eerste keer aan de ballen van mijn crush gaan denken... Dus die stomme bal heeft er voor gezorgd dat ik hem nog aantrekkelijker vindt.

Het was niet expres van mij! Dus schaam ik me ook wel, omdat ik hem waar de hele klas bij was in zijn ballen hebt getrapt en omdat er gezegd wordt dat een strap in de ballen van een jongen gevaarlijk kan zijn.

Wat moet ik nu doen? Kan ik morgen (uit bezorgdheid) aan hem vragen hoe het met zijn ballen gaat, of is het beter om dat achter ons te laten (als hij me dat kan vergeven ten minste)?

Als er nog meiden zijn die hun crush ik hun ballen getrapt hebben, graag jullie ervaringen! Hoe gebeurde dit en VOORAL hoe deed je daarna tegen hem? Ik weet me nu sowieso geen houding aan te nemen tegenover hem. Ik wil graag geen forumantwoorden lezen van "misschien kan je hem vragen of je ze mag zien", of "misschien kan je vragen of je zijn ballen mag masseren", want dat is NIET waar ik nu al klaar voor ben. Ik heb nog nooit een vriendje gehad en hij is mijn eerste echte, grote crush. En hoewel hij erg knap is, wil ik dat alles met der tijd gebeurt.

16 jaar
3 maanden geleden

12 Reacties

  • M16. Dit is JOUW kans om met deze jongen in contact te komen. Als je zegt dat het jou spijt, dat het per ongeluk was en dat je het heel naar voor hem vindt dat hij die bal tegen zijn zak heeft gehad, dan heb je al hele goeie dingen gezegd. Als ik die jongen was, dan zou ik dat zeker in jouw waarderen. Om een (langer) moment samen met deze jongen te zijn, is het idee om hem te tracteren in de snackbar heel goed. Je toont hem een gebaar van goede wil om het met hem goed te maken en je hebt even lekker veel tijd samen met deze jongen. Je hebt grote kans dat hij jou leuk of nog leuker gaat vinden. Je hebt een unieke opening voor contact met deze jongen, die jij leuk vindt. Als ik die jongen zou zijn geweest, dan zou jij met deze actie zeker punten hebben gescoord. Zo zie je maar hoe zo'n pijnlijke stoot in de kloten van deze jongen uiteindelijk tot iets heel positiefs leidt.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • M17 volgens mij kun jij goed mikken,
    Maar meiden zeg eerlijk het is toch super makkelijk om de ballen van een man te pijnigen

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Je kunt het ook een beetje grappig aanpakken: "Hé, ik kan goed mikken hé" Of zoiets... Hihi

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • helemaal eens met eerdere reactie van jongens. Ik zou het ook top vinden als je aan mij zou vragen hoe het gaat. Als ik jou ook leuk zou vinden zou ik dat helemaal geweldig vinden, en als je dat iets wil afspreken: graag. Iets van de Mc. bijvoorbeeld of milkshake of iets anders om te beginnen... Succes!!

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • De suggestie van M19 is top. Vraag hem inderdaad gewoon hoe het gaat en of hij nog pijn heeft, en zeg dat je het goed wil maken en bied aan om samen wat te doen. Snackbar is inderdaad een leuk idee. Was ik die jongen geweest, dan had ik dat een heel attent gebaar gevonden.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Inderdaad je verontschuldigen en zeggen dat je geschrokken was. Ik, zou niet vragen hoe het met z'n ballen gaat want dat zal wel oké zijn. Teelballen kunnen daar wel tegen, gewoon even heel pijnlijk op dat moment.

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik kan je uit ervaring vertellen dat een tik op je nootjes erg pijnlijk kan zijn. Het minste wat je even zou kunnen doen is vragen hoe het nu met hem gaat en je excuses aanbieden omdat het ongelukje zoveel pijn deed. Het is morgen Valentijn dus je kan er wat speciaals van maken.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Een bal tegen mijn kloten doet zeker pijn. Eigenlijk zijn het mijn bijballen die klem komen te zitten tussen mijn ballen en schaambot. Dat geeft al een beetje aan dat er op zich niet gauw iets echt beschadigen zal, maar pijnlijk is het dus wel. Die pijn zakt wel weer. Maar, gewoon even vragen, op een moment dat je samen bent dan, dat is toch gewoon lief, een fijne manier van aandacht geven? Nog even zeggen dat je er van baalt dat die bal precies in zijn kruis kwam, dat je bv veel liever had gehad dat die hard tegen zijn pols was geknald, liever dat zijn pols zou zijn gebroken dan zijn ballen, een beetje humor, leuk toch. Pak gewoon jouw kans om aan te geven dat je liefde voor hem juist níet gebroken is.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Hallo ts!
    Als jongen zijnde zou ik het sowieso appreciëren als je sorry kwam zeggen. Als je het via vrienden te weten wil komen lijkt het voor hem dat je niets om hem geeft. Ik zou dus zeker sorry gaan zeggen.
    En als je een crush op hem hebt kan je de situatie misschien een beetje misbruiken om een date te regelen. Je kan bijvoorbeeld samen iets gaan drinken om het goed te maken.
    En een tipje; soms moet je gewoon eens gek doen en het vragen. Wie niet waagt, niet wint.
    Succes ermee!

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Hun ballen zijn echt erg gevoelig gemerkt toen ik per ongeluk er iets te hard in kneep. Ik zal zeggen: sorry mag ik ze masseren tegen de pijn?
    Vind mijn vriend heerlijk

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Gewoon vragen of hij nog pijn heeft na en dat je hem wel bij de snackbar wil trakteren on het goed te maken

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Een stoot in de ballen is geen aangename ervaring, maar ik dacht dat het maar gevaarlijk is als de trap erg hard is. Normaalgezien denk ik niet dat die jongen onvruchtbaar zal zijn van een bal die tegen zijn edele delen terechtkwam.

    21 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten