Skip to content
12 reacties
1440 weergaves

Sexy kleding

Lieve allemaal,

Wat vinden jullie nou enorme sexy kleding??
Dat als je der iemand in rond ziet lopen dat je dan egt denk van WAUW!

16 jaar
3 maanden geleden

12 Reacties

  • Mijn vriendin is een liefhebber van mooie lingerie en voor de zomer van mooie (string-)bikini's. Dit vind ik zelf ook mooi en sexy. Voor kleding vind ik te bloot niet persé sexy. Klassevol sexy zijn vind ik veel mooier.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Strakke, nauwsluitende jeans, als een meid mooie ronde billen heeft. Heerlijk.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Leuke japanse kimomo vind ik geil met een soort zijden pyama eronder aan.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • rokjes met crop tops zijn tering sexy

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Alles met inkijk, en vooral als meiden geen BH dragen. Maar ik ben ook echt een borstenman. ik wacht al weer met smart op de zomer :p

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Topjes of blouses met inkijk, t-shirts waar je de afdruk van een tepel kan zien, korte shorts waar je de onderkant van billen kan zien, leggings die de vorm van de venusheuvel tonen.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Wat ik enorm sexy vind is jarretels en kimono's maar dit is meer iets wat je ziet in de slaapkamer. Maar wat betreft normale kleding vindt ik rokjes erg leuk met daarom een crop top.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Laarzen met hakken topjes en shiny legiings vind ik super te zien

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Dat weet ik niet J20. Als jij diezelfde BH in de lingeriewinkel had zien liggen had jouw broek dan ook zo snel bol gestaan?
    Er zijn mannen die gevoeliger zijn voor het zien van tepels dan voor het zien van een kutje. Maar het hangt er toch ook van af bij wie je ze ziet. Kijk jij nu niet anders naar haar? En zij? Ik weet nog wel dat ik een jongen een keer zag met een paal in zijn broek. Ik kreeg daarna toch vaak wel een kriebeltje ergens als ik hem weer tegen kwam. Hij kon ook er niet veel aan doen, maar daar kon ik weer niet veel aan doen.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Topjes met inkijk, leren rokjes, en dan met laarsjes met hak

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Als iets echt goed past en vormen van lichaam mooi uitkomen. Overhemd/blouse op maat van een mooie stof dat iemand er echt verzorgd uitziet, de oversized met luide merken erop vind ik vaak stuk minder

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik was laatste bij een gewone vriendin, waar ik echt niets mee heb. Ze moest nog even een dikke sweater extra aan voor we wegggingen. Toen stond ze dus even in haar BH en daar kan ik natuurlijk tegen maar dit bhtje was van doorzichtig wit kant en daar zag je haar tepels in. Help ik was keihard in een paar seconden. Excuses aangeboden, ik kon er niets aan doen. Zij deed het ook niet expres, maar het was dat bhtje.

    20 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten