Skip to content
13 reacties
1753 weergaves

Stoppen meisjes met geil zijn als de jongens klaar zijn met seks?

Klopt het dat meisjes vaak geil zijn als hun partners geil zijn? En dat zodra hun partners klaargekomen zijn, dat de meisjes zelf ook niet meer geil zijn?

21 jaar
3 maanden geleden

13 Reacties

  • M19
    Eigenlijk wordt je dan alleen maar 'gebruikt' (klinkt raar maar zo bedoel ik het niet) om hem zijn sperma kwijt te laten raken.
    Jij hebt ook het recht om klaar te komen. Ik wil ook eerst een orgasme of zeker nadat hij heeft gespoten. En anders komt hij er niet (meer) in tijdens een volgende keer.
    Ik wil genieten van de sex. Jij toch ook?

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Acht van de tien keer kom ik niet klaar als ik geneukt wordt. Als er voorspel bij zit en ik gelikt of gevingerd wordt is dat veel lekkerder en intenser. Dan kan ik wel komen. Als het alleen neuken is en de persoon die me op dat moment neemt en na twintig keer stoten klaar komt ben ik in ieder geval nog lang zo ver niet. Maar goed, hij is het dan kwijt en heb ik hem wel mee geholpen dus laat het vaak dan ook maar zo.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Aan M16 :

    Dat is toch zonde? Je wilt zelf ook genieten neem ik aan. Je kan je vriend leren om je te laten klaarkomen door je te likken en te vingeren. Hoe je dat als jongen moet doen is een kwestie van ervaring opdoen. Je zal hem dus een beetje moeten helpen om hem duidelijk te maken wat voor jou het lekkerste is. Het is niet makkelijk maar de beloning voor hem kan geweldig zijn. Je vriendin een kussen zien grijpen om haar geluiden te dempen, of dat je aan je haren omhoog getrokken wordt omdat ze het niet meer kan houden.... geweldig!

    Tip : in je vagina zit een geribbeld randje. Daar kan je zelf denk ik niet bij maar hij wel met zijn vingers. Het zit aan de bovenkant. Daar met zijn vingers zachtjes tegenaan tikken werkt vaak geweldig.

    Veel plezier!

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Aan M16
    Ben jij dan ook niet klaargekomen voordat hij in je gaat?
    Dat zou je toch wel voorop moeten stellen.
    De meeste meisjes komen niet klaar van de penetratiesex.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik ben nooit klaargekomen door een jongen. Als mijn partner klaargekomen is, dan soms gaan we door bij mij. Dan fake ik mijn orgasme en zijn we klaar. Meestal ben ik dus ook niet meer geil nadat mijn partner is klaargekomen omdat ik weet dat ik toch niet bevrediged kan worden

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • @M22,
    Er zijn genoeg jongens die evenveel aandacht en comfort nodig hebben als hun partner.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Nope echt intend balen al je zo een minuutwippertje treft. Sterker nog seks is nog fijner als ik al eens gekomen ben

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • J21, ik weet niet waar je die vandaan hebt want ik heb er nog nooit van gehoord. Waarom zouden wij geil zijn als jullie dat willen? Dat gaat niet op commando, dat moet je zoals m22 ook zegt voorbereiden. Of we zijn het gewoon zonder dat we weten of jullie het ook zijn. Kan zelfs als mijn vriend er helemaal niet is. Stopt ook niet automatisch als hij klaar is, stopt alleen als ik moe word en dat komt dan omdat hij dan al goed voor me gezorgd heeft. Maar vaak genoeg nog energie genoeg voor een extra ronde omdat ik nog meer wil voelen.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • wat m22 zegt.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb tot nu toe twee hele goede friends with benefits gehad. Beide meisjes waren zeer ervaren. Ik heb bij al die keren dat we seks hebben gehad inderdaad meegemaakt dat ze niet meer geil zijn als ik eenmaal klaar ben gekomen

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Wat M22 zegt dat is niet waar

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Gelukkig niet, als jongen/man ben je toch ook niet klaar met sex na 1 orgasme? Dan is het juist leuk als je sexpartner nog geil is, zodat je door kan gaan.
    En zelfs als je zelf wel klaar bent na 1 orgasme, dan is het ook leuk om je sexpartner op een andere manier dan met je pik verder te verwennen.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Nee. Dat is een fabeltje van egoistische jongens en mannen die alleen uit zijn op hun eigen pleziertjes. Ze liggen een minuutje op je te wippen tot ze prostaatschokjes krijgen, en dan draaien ze zich om en gaan slapen. Terwijl het bij meisjes helemaal zo niet werkt: wij hebben veel meer en langer voorspel nodig, en meer knuffels en zo. En ook nadien warmte en knuffels. Inplaats van alleen maar wat fysiek gewip.

    22 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten