Skip to content
4 reacties
1035 weergaves

Heel leuke meid, maar 4 jaar ouder

Ze kwam ineens in mijn leven rn ik heb mij twijfels. Aan haar twijfel ik niet, maar wel aan mezelf.
Ik schets het even.
Ze is 21 en heeft al 2 ex-en die veel ouder waren dan zij. Ik ben nog nooit verder gekomen dan zoenen en elkaar bekijken ( nu ook met haar).. ze zal me alles moeten leren.
Ik moet nog eindexamen doen en ga studeren, Zijnheeft een prima baan.Goed mijn ouders betalen voor me en ik heb bijbaantje maar geen vergelijk.
Zij ziet er jonger uit maar is al volwassen. Ik zie er ouder uit en ben groot geschapen, maar drink maar zelden alcohol en plas zelfs nog een heel enkele keer in mijn broek als ik niet oplet.
Zij wil me omdat ik volgens haar twee heel slechte eigenschappen van haar exen niet heb. Ik ben niet macho en heb niets met uiterlijk vertoon. Ze vindt me 100 maal zo intelligent dan andere jongens en ouder wordt ik vanzelf.
Is het verschil niet toch te groot?
O ja wat ik van haar vindt. Geweldig.



17 jaar
3 maanden geleden

4 Reacties

  • Wat let je?

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • J17TS en andere J15. Net als jullie val ik vooral op meiden, die een paar jaar ouder zijn dan ik. Als jongen ben ik wat voorlijk en zat ik al op mijn 11-de jaar in de puberteit. Op dit moment ben ik verliefd op een meid, die volgende maand al 20 wordt. Ik heb al gemerkt dat zij mij ook leuk vindt. Wij hebben al gezoend en dat was heerlijk en dat vond zij ook, zei ze. Ik heb haar wel eerlijk verteld dat ik nog maar 15 ben. Dat wilde zij eerst niet echt geloven, maar ze vond het gelukkig geen probleem. Zij vertelde mij dat ze iets jongere jongens, 17 of 18 jaar, het leukst vindt en zij dacht dat ik ook wel 17 jaar was (en dat hoor ik vaker!). Ik ben het helemaal met de andere jongen van 15 eens. Je moet je niet teveel laten tegenhouden door leeftijd e.d., maar gewoon doen waar jij zin in hebt en ik kan jou uit ervaring vertellen dat er meerdere meiden zijn, die een jongere jongen leuk vinden.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Jongen17. Als het goed voelt, dan niet twijfelen, maar er gewoon voor gaan. Wat maakt het uit als jouw vriendin een paar jaar ouder is? Als jullie van elkaar houden, dat is toch het aller belangrijkste? Sinds anderhalf jaar heb ik een relatie met mijn vriendin, die nu bijna 19 jaar is. Wij zijn heel gelukkig met elkaar en dat is het belangrijkste. Dus gewoon doen!

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Ze heeft gelijk, je wordt vanzelf ouder. Goed dat ze dat zegt. Ze wil je dus niet omdat je jong bent, maar ze wil jou en dat je wat jonger bent maakt niet uit. Ook seks, ze heeft veel meer ervaring, maar wat voor ervaring, waarschijnlijk met een macho en een blingbling type. Ik ben benieuwd hoeveel rekening er mee werd gehouden dat zij heerlijk in de zevende hemel klaar kwam. Ook dat moeten jullie samen opbouwen. Over 4 jaar stelt die 4 jaar trouwens weinig meer voor.

    20 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten