Skip to content
200 reacties
8893 weergaves

Hoe voelt een string

Ik draag nu nog hipsters maar om me heen zie ik sommige vriendinnen en meiden uit me klas een string dragen. Ik vind het raar om aan hun te vragen, maar vraag me af hoe dat voelt en het niet ontzettend irritant zit. Zie sommige hem ook wel is goed trekken. Weet ook niet wat normaal is op wat voor leeftijd je ze gaat dragen. Moet het thuis ook nog vragen, maar als het vervelend zit hoef ik geen discussie voor niets te krijgen vandaar.

14 jaar
4 maanden geleden

200 Reacties

  • Pas een string gekocht om te proberen maar is niet echt mijn ding. Een dag gedragen maar zat teveel tussen me billen, heb liever hipster aan

    15 jaar
    12 uren geleden
  • In de week dat mij vriend thuis is draag ik string. Als hij er toch niet is draag ik ze niet, hipsters zitten vele malen lekkerder.

    21 jaar
    24 uren geleden
  • Kort naar krachtig: lekker ... Ik draag niks anders

    15 jaar
    1 dag geleden
  • Ik draag niks anders omdat het voor mij super zit . Ik was 12 toen ik ze begon te dragen en draag niks anders meer dag en nacht haha

    17 jaar
    3 dagen geleden
  • @J18 Wat stoer dat je er voor uitkomt en helemaal dat je ook inlegkruisjes draagt is dat niet spannend als je bij de kassa komt

    16 jaar
    3 dagen geleden
  • Ik draag ze denk al een jaar of 3 Wel gewoon strings voor vrouwen die zijn net wat mooier en fijner van stof Vindt ze heerlijk zitten soms wel irritant maar goed dat weetje Wat voor mij helpt is om inlegkruisje te gebruiken zit voor mij net is fijner

    18 jaar
    4 dagen geleden
  • Ik ben bijna 17 en heb nog nooit een string aangehad. Bij ons thuis draagt niemand een string. Zowel me moeder van 46 niet, me zus van 20 en me zusje van 15 niet. Het lijkt me eerlijk gezegd ook niet prettig zitten.

    16 jaar
    5 dagen geleden
  • Ik vind strings wel chill en betrap mezelf erop dat ik dat eerder uit de lade pak dan slips of boxers .

    15 jaar
    5 dagen geleden
  • Mij ook niet gezien. Me vriend weet dat ik geen string draag, moet hij er niet ineens een kopen. Dan mag die hem idd lekker zelf aan!

    19 jaar
    5 dagen geleden
  • Ik moet dat touw tussen me reet niet hebben. Als me vriend er een koopt voor me mag die lekker zelf ervaren hoe lekker het zit. Dan zal het gelijk de laatste keer zijn dat die probeert waarschijnlijk lol.

    21 jaar
    5 dagen geleden
  • Ik draag echt pas heel kort een string. Droeg altijd hipsters. Me vriend gaf me paar maanden geleden een mooi setje met string. Hij wist dat ik ze nooit droeg maar was benieuwd hoe het zou staan. Had het nooit eerder geprobeerd eigenlijk. Wilde geen reetveter maar het valt me alles mee eigenlijk. Je voelt wel dat er wat zit maar is niet vervelend. Draag nu ongeveer de helft van de week een string. Inmiddels meerdere gekocht. Zit wel nog verschil in hoe het zit of hoe erg je het voelt. Kant, gladde strings, mini strings enz. Maar voel me er eerlijk gezegd wel meer vrouwelijk en zekerder in. Ook string bikini gekocht dus deze zomer ook voor eerst mee in openbaar. Weet nog niet hoe dat zal gaan maar het heeft wel wat.

    20 jaar
    6 dagen geleden
  • Zonder string voel ik me gek genoeg niet compleet. Draag ze nu ongeveer vijf jaar. Op strand durf ik het nog niet, maar vind dan een broekje echt niet lekker zitten. String zit bijna altijd goed. Enkele keer is niet, trek ik hem tussen me naad uit en dan zit die weer goed. Met aantrekken ook niet te hoog ophalen en vinger keertje onder het stukje stof tussen je billen halen. Dan zit het perfect, wil niks anders meer. Mn moeder is 49 en draagt ze ook elke dag.

    18 jaar
    6 dagen geleden
  • Ik ben met een string te dragen toen ik 14 was. Vond het toen juist wel "stoer" als het gezien werd. Tegenwoordig weet ik niet beter als dat ik een string aan heb, maar ben me er altijd bewust van omdat ik zeker niet wil dat iemand hem ziet. Onder hele strakke kleding trek ik platte mini touwtjes aan,onder een spijkerbroek een zonder randen, met bukken let ik er op enz. Draag ze voor me zelf omdat ik het fijn vind zitten. Heb maat xl maar mn kont mag er zijn. Daarbij wie bepaalt wat ik mag dragen toch? In het begin kan de stof tussen je billen even wennen zijn maar een onderbroek die er tussen kruipt is veel vervelender dan dat kleine stukje stof van je string.

    22 jaar
    7 dagen geleden
  • Sommige reacties lijken toch compleet gevoel- maar vooral hersenloos. Ik heb altijd wat medeleven, maar vooral een gevoel van plaatsvervangende schaamte bij deze reacties Ik heb nu al compassie met de meiden die zulke neanderthalers als vriend treffen.

    22 jaar
    7 dagen geleden
  • Een string is ook niet gemaakt voor een dikke reet. Staat allden sexy in een mooi strak kontje. Anders wordt je er niet vrolijk van als je het ziet. Bedek dan die reet maar wat meer.

    18 jaar
    7 dagen geleden
  • Paar meiden uit me klas dragen ze al. Vind het wel mooi staan. Zou ze zelf ook wel willen dragen, ook op strand enso. Maar vind me kont er te dik voor. Hipster bedekt meer waar ik me zekerder in voel maar voor het mooie zou ik liever string dragen. Heb er vijf liggen en vind ze egt lekker zitten maar doe het nooit onder kleding waarin het te zien is en ook niet op dagen met gym.

    14 jaar
    8 dagen geleden
  • J19 voor de looks zal wel meevallen, niemand ziet het. Maar een onderbroek zit ook niet lekker. Meeste strings zitten echt wel lekker. Soms kruipt die iets teveel tussen je naad maar over algemeen zit het prima. Daarbij staat het ook mooier vind ik.

    16 jaar
    8 dagen geleden
  • Grappig dat toch vele vrouwen ze dus niet lekker vinden zitten wat me ook vrij logisch lijkt. Zo stuk touw tussen je reet kan nooit fijn zijn. Maar wel lekker blijven dragen haha. Alles voor de looks!

    19 jaar
    8 dagen geleden
  • Of je nou een string of wat anders onder strakke kleding aan heb maakt niet uit. Je ziet toch wel de lijntjes alleen bij de een onder je billen en bij de ander boven. Daar hoef je het dus niet voor te doen. Ik draag ze niet. Heb altijd hipsters

    19 jaar
    9 dagen geleden
  • Vind een string echt niks. Trekt en schuurt tussen me naad, boxers zijn beter. Vooral van ck!

    18 jaar
    9 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten