Skip to content
12 reacties
1604 weergaves

Stiekem string dragen

Ik zou erg graag een string willen dragen, maar mijn ouders zijn hier erg op tegen. Ik heb er wel paar keer een aangehad van me zus van 24 die inmiddels al op zich zelf en samen woont. Zij draagt niet anders meer. Vind het echt lekker zitten, dus het kwam er tijdje geleden bij haar over toen ik zag dat zij er een aan had. Toen zei ze, zit echt lekker probeer maar. Dus kreeg een string van haar, was echt alleen een touwtje om je middel en tussen je billen. Zat super chill, je voelt er niks van. Wil dat ook, dus thuis gevraagd of ik strings mag, maar antwoord was duidelijk. Mn zus woont niet in de buurt dus dragen en bij haar wassen is geen optie. Maar als ik ze stiekem koop moet die toch wel na een dag dragen gewassen worden. Maar geen idee hoe ik dat moet doen. Meer meiden met dit probleem en hoe doen jullie het?

15 jaar
4 maanden geleden

12 Reacties

  • Hoi hoi
    Ik heb 3 strings die ik verstop en zelf was en mn ouders zijn zwaar gelovig gereformeerd en ik mag geen strings .
    Ik vind ze beter zitten dan slips en had 1 x gevraagd aan mn moeder en die werd boos zegt ze jaa is hoerig satan houd van dat maar je ben een christen dus normaal ondergoed .
    Maar soms draag ik ze stiekem en was ze met de hand en als ze niet thuis zijn droog ik ze met een fhöne

    12 jaar
    3 maanden geleden
  • Hoi ik draag ze soms ook stiekem omdat mn moeder me te jong is wat ik niet snap . Wat heeft een string met jong te maken het zit onder de kleding niemand ziet of weet het . Als ik vandaag een boxer aandoe onder mn kleding en ik kom na de school weer thuis dan weet niemand op school dat ik een boxer aan had of welke kleur dus het slaat nergens op

    11 jaar
    3 maanden geleden
  • Hoiii
    Ik wil ze ook maar mn moeder doet moeilijk maar heb er wel een paar maar was ze zelf gewoon zo gebeurd en zo droog omdat het weinig stof is

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • M12 omg ik heb een paar strings die ik ook verstop en zelf was hihi . Ik vind strings ook beter maar mag van mn moeder nog niet en ik snap het niet nu draag ik ze en weet ook niemand het want je kan niet door kleding kijken

    11 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik draag stiekem strings vanaf mn 11de . Ik verstop ze was ze zelf met ee hand en gooi elke dag mn boxer al in de wasmand zodat niet opvalt . Strings zitten echt beter bij mij

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik zie sowieso het nut van een string niet. Je ziet nog steeds dat driehoekje boven je billen dus voor ondergoed dat aftekent hoef je het ook niet te doen. Denk dat als je er langer een draagt je wel van het lekker vinden zitten terug komt. Probeer dat anders eerst om er een hele dag in te lopen. Misschien kom je er dan achter dat het niks is hoef je geen eens een discussi te hebben.

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik draag ook strings. Het wordt voor een jongen al gauw aan geaardheid gelinkt, maar heeft er niets mee te maken. Mijn vriendin heeft maat xl en draagt niks anders dan een string. Door haar ben ik ze ook gaan dragen eigenlijk. Keer geprobeerd van haar en wilde niet anders meer.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Als je het echt zo graag wilt gewoon kopen en in de wasmand gooien. Ik heb het toen ook niet gevraagd, heb paar strings gekocht en gewoon in de was gedaan. Eerste waren wel echt gewoon normale standaard strings. Als ik de sexy mini stringetjes die ik nu draag er toen in had gedaan hadden ze thuis niet helemaal blij mee geweest denk ik haha.

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik drag zelf ook strings ik was ze zelf onder de kraan het is toch moeilijker om als jongen een string te dra

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik mocht pas string aan vanaf mn 16e. Liep er al vanaf mn 14e om te zeuren. Eenmaal 16 gelijk strings gekocht. Heb er denk ik twee weken in gelopen en toen was ik ze zat. Het schuurde ontzettend van achter,bij mn sterretje zo gezegd. Was echt geen fijn gevoel heel de dag met touwtje tussen me billen lopen. Draag sinds die tijd weer boxers en soms hipsters. Er zijn toch wel plaatsen waar je als je het echt zo graag wilt dragen je strings kan wassen? Niet bij je beste vriendin ofso? Of desnoods openbare wasmachines?

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Probeer het geprek nog is open te gooien. Wat is er erg aan een string? Niemand die het ziet. Ik draag ze alleen als het niet anders kan. Ook beetje vanaf jouw leeftijd, iets eerder al zelfs. Heb een oudere zus die ze droeg en mn moeder ook dus was niks geks aan. Als het echt niet mag kan je er altijd nog meerdere kopen en wassen als er niemand thuis is.

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Je kunt hem zelf wassen onder de kraan.

    15 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten