Skip to content
129 reacties
6488 weergaves

wanneer voor het laatst in je broek geplast?

Lang verhaal kort. Gister onderweg naar huis na een paar drankjes kon ik het niet drooghouden. Ik zal de details jullie besparen.
Nu vraag ik me af wanneer en waar was jullie laatste keer?

18 jaar
4 maanden geleden

129 Reacties

  • @J20

    Ja vooral dat moment dat je het in je broek voelt lopen, dat vergeet je nooit meer.;-)

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Met smoesjes of anderen de schuld geven maak je jezelf alleen maar meer belachelijk. Als je een vent bent dan zeg je dat je stom hebt gedaan en het niet meer op kon houden. Dat overkomt echt niet alleen meiden, er zijn hier veel jongens.

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Vorig jaar, dus toen was ik eigenlijk al een volwassen man. Ik heb dus ook alles gedaan om het nog op te houden. Toen dat niet meer ging verteld dat er een flesje was leeggelopen in mijn zak. Naderhand maar toegegeven. Ik begrijp dus wat je voelde en dacht op dat moment. Beschamender kan niet.

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Ach dat joch van 7. Ik zou hem op dat moment gelijk over zijn bolletje hebben geaaid en gezoend en zeggen dat hij een grote vent is dat hij het zolang nog heeft op weten te houden. En ja jongen van 21 je begreep het zelf al. Als ik jouw vriendin was dan sliep je die avond op de bank. Een nachtje maar hoor, de volgende dag mocht je weer bewijzen dat je een echte man bent, maar dat was je toen even niet. Ik zou je in je gezicht uitlachen.

    21 jaar
    1 maand geleden
  • M20 en J16

    Bij die jongen is het wel waar wat jullie zeggen en als hij het in zijn broek heeft gedaan was dat helemaal niet erg.

    Ikzelf had twee glazen bier gedronken. Niet eens aangeschoten, maar samen met wat glazen cola moet je dan toch weten dat je uit moet kijken. Ik heb dat toen helemaal verkeerd ingeschat en gedacht wel tot thuis te kunnen wachten. Terecht dat ik me toen kapot heb geschaamd. Allereerst voor mijn vriendin maar ook vrienden en ouders en normaal dat die niet zeiden dat dat nou eenmaal kan gebeuren. Ja dat kan wel, maar niet als je 20 bent.
    Normaal dat ze dat heel raar vinden.

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Groot respect hoeft nou ook weer niet j16, maar wat je zegt je kunt je plas niet meer inhouden en dat is dan zo. Vervelend en je schaamt je, maar dat is alles.
    Maakte een keer mee dat een jongetje in de bus zo nodig moest, ik denk dat hij 7 of 8 was. Hij deed er alles aan om het op te houden. Zei die moeder dat hij een baby was als hij het in zijn broek zou doen. Zo zielig was dat.

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Groot respect voor alle meiden en jongens hoe jong of oud ze zijn en hun plas niet meer konden inhouden, jullie kunnen er niets aan doen, het kan gebeuren schaam je nooit.

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Overdag toen ik 12 was in een pretpark, in de wachtrij aan een attractie. Ik wou de rij niet verlaten want anders moest ik terug vanachter aanschuiven. En toen kon ik niet meer inhouden.

    In de nacht gebeurt het soms dat ik droom dat ik naar toilet ga. En dat ik dan te laat wakker word als ik al aan het plassen ben. Maar dat telt niet mee.

    14 jaar
    1 maand geleden
  • Als er alleen jongens als jij lopen zou ik daar zeker voor kiezen j19. Jouw opmerkingen zullen niet bedreigend zijn en daar zal ik wel tegen kunnen. Maar er lopen daar ook rare mannen en jeweetwel jongetjes. Dus ja in mijn broek.

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Waarom niet even met de billen bloot meiden?. Dat scheelt je de schaamte over een volgeplaste broek en als ik dat zie maak ik altijd een leuke opmerking. 100% positief hoor.

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • 21. Zoiets overkomt je juist als je het niet verwacht. Bij het stappen hou ik het wel in de gaten, zeker als ik wat gedronken heb. Ook als ik onderweg moet. Altijd even op mijn blaas drukken of hij vol is. Zo kennen ze me , dat ik net voor we weggaan nog even pipi moet. Deze week midden op de dag van een vriendin samen naar de andere was maar een paar honderd meter. Dat kan een kind ophouden. Ik liep als een gieter leeg. Nooit meer gebeurd sinds ik 7 was. Anders dan de schande ondergaan kun je dan niet. Wat moest ik anders. Broek omlaag midden op straat. Nee!

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Jezus jongen 17, wat heb jij het benauwd gehad en buikpijn natuurlijk. Ook meer in de zenuwen dan nodig, want een keertje in je broek daar ga je niet dood van. Je hebt het gehaald, maar wat als het een halve minuut langer had geduurd? Al die aandrang en pijn voor niets.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Net als meisje 21 na het stappen dit weekend moest ik heel erg. Het was in de bus dus kon niet anders dan ophouden. Ik voelde het een paar keer heel erg worden en bijna in mijn broek spuiten, maar kon het gelukkig ophouden. Ruim een kwartier paniek gehad en in de zenuwen gezeten want het zal je toch overkomen. Schaamde me al dood dat ik het bijna dee. Ik had hem er al uitgehaald toen ik uitstapte en heb gelijk op de stoep geplast.
    Ook daar schaam ik me dood om, maar ik kon niet anders meer.
    Mijn hele avond was goed verpest. Ik begrijp dus hoe je je voelt.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • nou ik heb het vannacht na het stappen in me broek geplast op weg naar huis maar een vriendin en ik dachten effe in de bosjes te gaan verderop en die vriendin zat al snel in de bosjes op haar hurken te plassen en ik was nog bezig met we broek los maken met 1 hand en andere hand in me kruis met gekruiste benen omdat ik zo nodig moest maar lukte niet helemaal optijd me knoop los te doen met 1 hand en voor ik het wist stond ik in me broek te plassen en toen kreeg ik me knoop wel los maar toen was het al te laat en was ik al klaar met plassen ! schaamde me wel een beetje hoor !
    en der net op me kamer achter me bureau zat huiswerk te maken en ondertussen ook beetje chatten met vriendinnen maar moest al wel een tijdje maar stelde het al heel lang uit om te gaan was gezellig en wou niet lastig zijn om te zeggen dat ik effe weg moest ! en hield het ook nog wel makkelijk op ! en gegeven moment dacht ik een windje (scheetje) te laten en op dat moment poepte ik opeens me slipje/broek vol waar door ik ook een paar flinke scheuten in me broek plaste ! dacht nee niet nu ! bloos

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Toen ik 13 was bij gym op school. Ik moest de hele tijd al en dat werd opeens erger. Moest stilstaan om het op te kunnen houden en het werd nog erger en zo ging het door. Netjes ging alles door mijn gymbroekje langs mijn benen en ik stond in een grote plas.
    Als je jezelf voor aap zet moet je dat goed doen.

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Ay J14

    Kon je niet meer stoppen en alles in je broek gedaan?
    Wat vond je ma daar van? ik zou niet meer thuis durven komen.

    14 jaar
    2 maanden geleden
  • Vandaag helaas meegemaakt we waren beetje aan het dollen wie het langst het op kon houden helaas was ik de pineut vond het wel geinig had het wel lekker warm XD

    14 jaar
    2 maanden geleden
  • Dan heb je iets diuretisch gedronken of gegeten @J19. Dat gaat megahard, ik heb dat ook gehad. Hebben ze je een beetje heel gelaten? Ik bedoel biet je zusje daar moet je tegen kunnen, maar je vrienden moeten begrijpen dat dat heel ongelukkig voor je is. Die pijn zegt ook al dat je nood heel groot isbgeweest en dan wik je blaas niet meer.
    Ik heb wel een tip. Als je voelt dat je gaat plassen en dat toch niet meer tegen kunt houden probeer dat dan ook niet. Dat lukt je maar een paar seconden. Maar plas juisteen grote straal en probeer het dan weer op te houden. Dan is de ergste druk even weg en red je het weer, hopelijk tot een toilet of een struik. Dat is een minder opvallende afgang. Letterlijk.
    Ik heb hem van mijn moeder en het hielp bij mij ook, helaas niet lang genoeg. Of het bij jongens helpt weet ik dus niet. Nou ik dus ook dus je bent met veel meer, genoeg geschaamd nu.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Was een poosje geleden met de vrachtwagen in Brussel en ik moest super nodig waardoor ik per ongelijk verkeerd reed.
    Toen kwam ik ergens waar ik nergens meer heen mocht (kleine woonwijkjes) en na een paar minuten proberen de wijk uit te komen maar een doodlopende straat in gereden waar ik dan achteruit kon omkeren op de T splitsing...

    Maar voordat ik hem in zijn achteruit kon zetten moest ik toch echt even uitstappen en doen alsof ik het een en ander om de vrachtwagen aan het regelen was (passagier deur open en door de papieren kijken met je linker hand terwijl je met je rechterhand je piemel uit je broek trekt en goed om je heen kijkt of niemand je ziet.

    Stond uiteraard tussen twee rijtjeshuizen in en toen ik klaar was zag ik dat iemand tussen zijn gordijnen vanaf de 1e verdieping stiekem zat te kijken.

    Schaamde me dood, maar gelukkig had ik alleen een natte plek in mijn onderbroek en kon ik de rest van de dag zonder de schaamte van een natte broek bij alle klanten langs.

    Moet zeggen dat de schaamte uiteindelijk omzette naar opwinding en ondeugendheid, wetende dat ik een beetje in mijn broek had geplast terwijl de mensen die ik die dag sprak dat niet wisten.

    Hoewel de dag nog een ruime 10 uur duurde na het initiële incident, moet ik zeggen dat mijn onderbroek die dag niet meer droog is geweest ^^

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Vannacht om 10 voor 12. Ik wist dat dit topic er was, maar had nooit gedacht om er zelf op de reageren. Ik zal jullie de details besparen, maar ik moest wel nodig maar dacht zonder problemen thuis te halen. Maar mijn nieren sloegen op hol en ik was kansloos. Iedereen heeft het gezien. Ik heb het ook thuis maar niet proberen te verbergen en zelfs mijn kleine zusje was nog wakker. Zo meteen ontbijt beneden dus dan zal er wel raar lachend naar me gekeken worden en vanmiddag bij het voetbal zal ik ook wel het middelpunt zijn. Begrijp ook wel dat dit op je 19e not done is. Ik heb trouwens nog steeds buikpijn, ik denk dat mijn blaas totaal verrekt is.

    19 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten