Skip to content
17 reacties
1542 weergaves

Piemel laten zien, maar zij niets.

Wat zouden jullie doen? Ik doe wiskunde en frans met een meisje uit de klas en we dollen met elkaar. Wiskunde bij mij, frans bij haar. Zij raakt me veel aan en daar kreeg ik een keer een harde van. Sorrie gezegd maar die wilde ze zien. Eerst niet maar uiteindelijk heb ik dat gedaan want er is niets mis aan. Nu bij mij wilde ze hem weer zien. Ik heb logisch gezegd dat zij maar eerst een keer haar kut moet laten zien, maar zoiets vraagt een jongen niet. Dat is anders moet ik begrijpen. Nou dat begrijp ik niet. Ik zie het verschil niet.
Zijn jullie ook zo?

16 jaar
4 maanden geleden

17 Reacties

  • TS: Ja en dat is weer lief van jou m16. We doen altijd al eerst het huiswerk en daarna dollen we. Dat blijft zo. Alleen het dollen is anders. Hoewel haar handjes waren al vaker wat nieuwsgierig. Ik zei dat het examen al over anderhalf jaar is maar het is al over een goed jaar. Relatie. Ja we doen een derde huiswerkmiddag of avond. Daar laten we he bij. We hebben ook vrienden en vriendinnen en sport. Dat blijft. Sommigen dachten al dat we wat hadden toen we dat zelf nog niet wisten.
    Het is ook niet deze week ontstaan, er was al wat ook anders dan seksueel. En ik ben wel makkelijk maar als een ander meisje regelmatig per ongeluk aan mijn piemel zit en dan vraagt of ze die mag zien, Dan doe ik dat toch niet. En dat is voor haar ook zo. Maar mijn probleempje is nu over. Bedankt dreamers.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Wat lief van haar om ook zo jou te laten genieten van het vrouwelijk lichaam. Kijken jullie wel uit dat het echte huiswerk werk belangrijk blijft en het derde vak voor de pauze is ;)
    Wat denk jij? Zijn jullie klaar voor een relatie met elkaar? Want daar is meer voor nodig dan alleen maar elkaar wat opgeilen.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • TS: Dat was heel bizonder m16. Voor het eerst behalve mijn moeder en mijn zusje dan. Ik wist niet waar ik allemaal moest kijken. Maar zag haar ogen stralen. Ook omdat ze stond te kijken wat er bij mij gebeurde. Toen ik hem de eerste keer liet zien was hij al stijf. Bij haar gaat dat langzamer. We hebben alles laten zien en ook uitgelegd. Net als bij wiskunde zei ze. We hebben nu een derde vak huiswerk. We moesten daar over zo lachen. We zijn niet helemaal tof.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • TS
    En hoe was het dan om haar helemaal bloot te zien? Ik denk dat het bij jou vast wel te zien was en wat deed het bij haar?
    Het is wel leuk voor je dat je niet meer als enige was die wat liet zien.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • TS: Ze had er alleen even tijd voor nodig. Gisteren na het huiswerk gingen we weer even dollen. Dat is gek videootje, zogenaamd vechten of iets anders. Ze is erger dan ik want ik kijk wel uit waar ik haar vastpak, zij overal. Toen stelde ze voor wie het eerste uitgekleed was. Uiteraard won ze want ze was er op voorbereid. We praten ook serieus hoor, maar eerst over anderhalf jaar examen.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Hij is toch een puber j21. Goed dat hij dat doet met haar. Er zouden meer pubers minder verlegen over moeten doen.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik zou hem gewoon steeds laten zien als ze er om vraagt maar jah ik vind het gewoon leuk als andere mij bloot zien. doe gewoon wat je zelf wil. Lijkt mij tog lekker als je steeds een stijve krijgt... dan wil ze vanzelf wel meer :p

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Puberaal gedrag!

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Spannend, toch wel, laat je weer even weten hoe het verder ging?

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • TS: Nou bedankt. Ze had er al over nagedacht en alles hier nu gelezen en ze wil graag dat ik haar ook zie. Ook spannend, maar daarom zef bepalen wanneer en waar.
    Ik wacht het dus af en als ze de mijne weer eerst wil zien is dat ook prima. Ik denk dat ze pas bij haar thuis wil en vanavond is het bij mij. Kan ik me goed voorstellen. Het hoeft ook niet heel scherp voor wat hoort wat te zijn. Ik wil alleen niet als enige.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Natuurlijk is het normaal wat je zegt. Ik dee zulke dingen al toen ik 14 was maar gelijk. Als ze het niet wil of durft had ze het de eerste keer niet moeten vragen. Je weet toch dat jongens en meiden gelijk zijn dus geemancipeerd. Ze moet zich ook zo gedragen.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Het laten zien is op vrijwillige basis, maar voor wat hoort wat. Ze kan best vinden dat haar kutje laten zien iets anders is als jij jouw piemel laten zien. Prima haar mening. Als ze er weer om zou vragen zou ik de wedervraag stellen wat ze ervoor over heeft om hem nog eens te zien. Als het antwoord "niets" is, of iets anders waarbij ze haar kleren aan kan houden, dan zou ik mijn piemel ook niet meer laten zien. Als ze in ruil haar borsten wil laten zien kan je de overweging maken of dat een goede ruil is. En dan uiteraard zij eerst, en dan jij. Niet andersom.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Je kunt vragen, maar als zij neen zegt, tja dan is het neen. Als jij denkt dat het laten zien van jouw piemel, jij recht hebt om haar kutje te zien, jammer, maar vergeet dat maar. Eerst denken, dan doen!

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Voor wat hoort wat. Zo kun je het ook noemen. Dus samen en niet ik alleen. We blijven altijd vrienden en huiswerk doen en ook dollen. Maar niet alleen ik mijn broek uit. Die eerste keer vind ik niet erg en ze mag hem nog wel een keer zien, maar ik bedoel voor de toekomst. Ze denkt er over na en ik heb gezegd dat ik het hier aan ander meisjes vraag.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik heb wel mijn piemel laten zien aan een meisje van school dat dat graag wilde maar zelf niets durfde. Daarna nog een keer en toen heeft ze wel haar borsten laten zien. Kreeg toen een paal dus die zag ze ook. Ik begrijp wel dat dat bij meiden gevoeliger ligt. Ze lacht nog altijd een beetje geheimzinnig als ze me ziet.
    Een vriendin van mijn zus wilde me zien plassen. Dat heb ik ook gedaan. Ze heeft geen broer.

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • Laat hem nog eens zien en daag haar dan uit om hem aan te raken. Lijkt me leuker dan iets van haar te zien. Misschien wil ze je wel rukken. Stapje per stapje opbouwen.

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Als jij twijfelt om hem nog een keer te laten zien, dan moet je het niet doen.
    Maar heb jij het nu wel of niet aan haar gevraagd?
    Zij kan geen NEE blijven zeggen en wel steeds naar jou stijve blijven vragen. Voor wat, hoort wat.
    Vind jij haar ook echt leuk of gewoon als vriendin voor huiswerk?

    16 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten