Skip to content
18 reacties
4359 weergaves

Jongen met een grote

Ik heb een afspraak met de jongen die we op school de jongen met de grote lul noemen. Hij heeft vaak een grote bobbel, waarin je de vorm van zijn piemel kan zien. Soms is die bobbel groot en zie je daar verder niks en soms is hij niet groot. We denken ook wel dat hij de boel nept en gevulde onderbroeken heeft net zoals bij ons bh.
Verder is hij leuk en heel aardig dus waarom niet
Hoe kom ik er achter zonder dat zijn broek uit moet. Dat is geen probleem maar niet zo dat ik dan ook moet, want dat heb ik er niet voor over.
Een spelletje of weddenschap of zo?

16 jaar
4 maanden geleden

18 Reacties

  • j20, Jemig, zij zijn lekker bezig en dan kom jij met zo'n stomme opmerking... Deze 2 hebben veel afspraken gemaakt, veel consent en leren veel van elkaar, natuurlijk zijn de dan ook wel voorlijk genoeg om over de condoom of pil na te denken. Laat hun lekker met rust en zij hoeven echt niet van jou te horen dat ze ook aan anticonseptie moeten doen

    Trouwens, waarschijnlijk heeft die jongen toch al 15 pakken condooms op zn kamer staan dus dat gaat sws al goed komen

    15 jaar
    4 maanden geleden
  • Het klinkt alsof het allemaal al snel serieus kan gaan worden! Heb je ook al nagedacht over condooms of de pil?

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Allee al de gedachte dat er jongens met nepvulling rondlopen, ik heb het nog nooit gezien of gehoord, meidempraat?

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Goed dat je geen spijt hebt. En natuurlijk is hij nu van jou. Jij durfde en zij niet, zo was het toch? Lichamelijk gaat het al erg intiem. Geven jullie ook al je gedachten aan elkaar bloot of houden jullie het bij seks alleen?

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik had beloofd om te vertellen hoe het afgelopen is dus dat doe ik. Alleen het is nog niet afgelopen want het is veel te lekker en spannend voor ons. Wat ik wel weet is dat hij die grote heeft en dat dat geen nep is. Hij zegt 17 centimeter en dat zal best waar zijn. Ook dik en slap ook al groot. Meer dan wat je wel eens ziet bij de meeste jongens als ze zich omkleden. Ja ik ben nieuwsgierig. Wel aan mijn vriendinnen verteld dat hij geen vulling heeft, alles echt. Verder niets, maar wel dat hij van mij is. Dat was lachend ok. Hij vond het bij mij ook spannend en niet raar. Het zal met een beetje uitkijken wel passen, maar dat hebben we nog niet gedaan, wel met zijn vingers. Nou jullie weten alles en bedankt voor de tips. Daarom durfde ik en ik heb zeker geen spijt.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Dat was dus zo m21, maar niet gevoeld want dat hadden we net afgesproken. Wel gezien en wat een paal was dat. Hij schaamde zich en ik zei dat ik nat was. Toen was het goed en de rest komt morgen. Ik begrijp wel dat jongens het moeilijk hebben omdat het bij ze zo gauw te zien is. Ik hoop dat hij het bij mij begrijpt. Ik verwacht het wel. Benieuwd of ik zo kan slapen.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Advies: zeg gwn lekker niks tegen je vriendinnen, mogen ze maar zelf proberen erachter te komen... Kan ook leuk zijn voor die jongen

    15 jaar
    4 maanden geleden
  • @ts, laat je even weten hoe het was en of ie echt zo groot was

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Het kunnen gedeeltelijk ook zijn kloten zijn. Mijn vriendje heeft een behoorlijk grote zak met flinke kloten, dus zie je bij hem altijd een aardige bobbel, ook als hij niet een stijve heeft. Als je hem daar, bijvoorbeeld tijdens het zoenen, voelt, dan merk je wel of het nep is of niet. Als je dan die jongen in zijn zak zit te graaien, dat voelt hij echt wel, want dat is zijn gevoeligste plek.

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • Dat hebben meer meiden hoor, dat je schaamlippen open gaan staan als je geil wordt. Bij sommigen staan ze normaal al wat open. Dat komt goed uit als die grote van hem er bij jou in gaat. Want dat is een volgende stap waar je toch aan denkt als je zo lekker met hem bezig gaat. Niks mis mee.
    Ik heb een dicht doosje en dan kijk ik wel even benauwd als ik een jongen met een heel grote piemel zie. Gelukkig dus een vriend met een kleintje. Mooi toch. Veel plezier.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Als je hem effe lekker voelt bij het kussen dan voel je echt wel of het een vulling is of zijn pik.

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Het was wel duidelijk dat we iets intiems dus spannend gingen doen,´maar niet wat en hoever. Het was ook eerst ingestoken door vriendinnen. Hij stelde gelukkig voor om er vanmiddag eerst zonder druk over te praten zonder nog iets te gaan doen. Dat was een erg goed idee. Erg gezellig ook en veel gelachen
    Jullie hebben gelijk en natuurlijk moet ik ook naakt, maar dat heb ik nog nooit bij een jongen gedaan en het is ook niet erg, maar dat wordt wel heel intiem. Want wat jullie zeggen zal wel gebeuren en er gebeurt bij mij ook veel. Natuurlijk nat maar ook mijn lippen gaan dan open staan. Je hebt allemaal wel iets geks, maar dit staat wel heel intiem.
    We hebben nu afgesproken om er geen spelletje van te maken, maar het gezellig te maken en het aan elkaar serieus te laten zien waar we nieuwsgierig naar zijn en het eerlijk aan elkaar uit te leggen. Ook hoe we het met ons zelf doen.We hebben ook afgesproken om respekt voor elkaar te hebben en niets gek te vinden bij de ander. Ik was erg nerveus en dat is nu wel minder. Jullie hebben me geholpen en ook gewaarschuwd dus hoor je ook hoe het ging, maar dat is nu pas morgen. We hebben na de bespreking stevig gezoend omdat we een goede afspraak hebben en ik weet nu al dat het geen nep vulling is. Dacht ik ook niet.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Goed dat je begrepen hebt dat je niet moet willen dat hij zich alleen naakt laat zien. En wat is er voor ergs aan dat hij je kut ziet? Zoals m20 schrijft zal hij daar wel een stijve door krijgen en die zie je dan ook. Horen we hoe het was?

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • Ga met hem naar een zwembad?

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • Is hem wel al duidelijk welke kant jij de afspraak uit wil hebben?
    Anders kan het raar aflopen. Verder uiteraard heel spannend. Als hij ook rond de 16 is, is de kans dat hij een erectie krijgt vrij groot als hij jou naakt ziet. Weet ik uit ervaring. Als jullie aan elkaar gaan voelen kan het goed dat hij heel snel komt. Beoordeel hem daar niet verkeerd om, dat is allemaal normaal voor jongens. Spannend.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Bedankt dat was hartstikke vlot. En ook nog jongens die mij helpen om een andere jongen uit zijn broek te krijgen. Een andere manier is er niet om zeker te weten hoe groot hij is en of hij niet nept. Ik ga zo googelen. Als ik verlies sta ik in mijn nakie en hij niet. Maar zou hij een meisje in haar nakie laten staan en zelf alles aanhouden? Zo een is het er niet, zo goed ken ik hem wel. Eigenlijk moet ik dat zelf ook niet doen als ik win. Nou ik het goed bedenk ben ik er een beetje door mijn vriendinnen ingeluisd, die zijn nieuwsgieriger dan ik. Nog nieuwsgieriger dan. Ik ga zoeken naar iets leuks want ik moet door en ja hij is een knappe jongen. Ik word wel al zenuwachtig
    Ik denk aan simpel stripspelletje en steeds iets uit en niet stoppen als er eentje naakt is.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Doen durf of de waarheid spelen? Best lastige deze

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Tja, moeilijk. Je kan inderdaad een weddenschap of spelletje doen, maar dan moet je zeker zijn dat je wint. Wel moet je goed van te voren zeggen waar je om speelt, jij wil dat hij zijn lul laat zien als hij verliest, moet jij ook iets daarvoor terug op t spel zetten... Ook kan je proberen met doen durven of de waarheid, maar dan kan hij jou ook dingen vragen.
    Nou veel succes!
    (Btw, online kan je vast wel spelletjes/weddenschappen vinden die je altijd wint dus miss is dat een idee)

    15 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten