Skip to content
11 reacties
3080 weergaves

Plassen in het waterpark

Afgelopen zomer was ik met een paar vriendinnen op vakantie. We zijn toen eenn dag naar een groot waterpark geweest. Deze had heel veel glijbanen, een golfslagbad en een lazy river. We bleven ook de hele dag. Op een gegeven moment moesten we plassen en liepen we naar de wc’s. Deze bleken alleen echt heel erg vies te zijn en ik wilde hier echt niet op plassen en mijn vriendinnen vonden het ook te vies. Toen zei mijn beste vriendin: 'Dan ga ik gewoon in het water plassen hoor'. Ik doe dit bijna nooit maar in dit geval was ik het ermee eens. We zijn toen terug het golfslagbad ingegaan. Ik moest best wel nodig dus toen ik tot mijn middel in het water was drukte in mijn benen tegen elkaar en begon ik langzaam door mijn bikini te plassen. Mijn vriendinnen deden hetzelfde. We moesten toen wel lachen. Het luchtte best wel op en je zag niks aan het water. Toen zijn daarna gaan lunchen en bleven we nog best lang.     Vlak voordat we weggingen moest ik weer plassen en dit heb ik toen in de lazy river gedaan zonder dat mijn vriendinnen het wisten. Achteraf voel ik me best wel schuldig dat ik steeds in het water heb geplast. Is het raar dat we dit deden? En is jullie zoiets ook weleens overkomen?

19 jaar
4 maanden geleden

11 Reacties

  • En dat vind je niet vies

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Het voelt altijd lekker warm als je in het zwembad pist. Vooral in je zwembroek. Onder douche ook en in de wc wel is in mn zwembroek gepist. De gekste plek was in de glijbaan met mn lul uit mn broek haha

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik was ook samen met mijn vriendin naar het zwembad. Toen we aankwamen en onze handdoeken neerlegden wilde ze meteen het water in. Normaal gesproken wilt ze eerst altijd even zonnen dus ik begreep al niet waarom. Eenmaal in het water keek ze me aan en zei een beetje lacherig: “ik ben aan het plassen”. Ik moest toen wel lachen omdat ik begreep waarom ze zo snel het water in wilde.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • bij het zwembad bij ons in de buurt zijn de wc altijd smerig en ik zie bijna niemand naar de wc gaan (ik ook niet )en daarom kom ik daar nog heel weinig. bij andere zwembaden ga ik meestal wel naar de wc en soms doe ik het in het water als ik geen zin heb om naar de wc te gaan.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • In het zwembad ga ik altijd naar toilet. Alleen in het buitenzwembad heb ik al een paar maal in mijn broek geplast. Maar dat was per ongeluk van het koude water: toen moest ik plots heel dringend en kon ik niet meer inhouden.

    13 jaar
    4 maanden geleden
  • Meid niet schuldig voelen, het is wel jammer dat niet elke meid of jongen netjes us en de wc schoon voor een ander achterlaat

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik plas ook weleens in het water, maar als het even kan doe ik het toch op een wc. Er is gewoon wel erg veel chloor nodig om het water schoon te houden, en die dampen vind ik nou niet echt lekker. Maar verder is dat beetje urine in het water nou niet echt een groot probleem. Ik vind het trouwens eerlijk gezegd ook wel een heel lekker gevoel, die warme plas in mijn zwmebroekje, al verdwijnt dat warme gevoel best gauw natuurlijk. Ik trek wel altijd mijn broekje even wat open om echt zoveel mogelijk mijn plas eruit te spoelen, doen jullie dat ook? Ik vind dat ergens wel opwindend om even op een wat stiller plekje mijn broekje wat open te trekken.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • in zee kan toch ook gewoon @m21. Dat is zo groot en als je een poosje zwemt is alles uit je bikini. Als het water koud is ga ik maar 1 keer in zee en doe ik het soms ook op het strand. Een keer in een effen rood broekje viel te lang op en dan ga je je toch weer schamen als je een opmerking krijgt terwijl dat dan helemaal niet erg is. In het zwembad ga ik naar de toiletten.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Hey ts. Ik heb ook altijd dat ik snel en veel moet plassen als ik zwem. Ik plast regelmatig dan door mijn bikini heen voor ik t water in ga. Niet heel netjes maar wel een beetje opwindend. In de zomer doe ik dat ook op het strand graaf een klein kuiltje en plas dan door m'n broekje heen. Maar ik snap dat het fout voelt. Al is het hun fout dat ze de wc's niet schoonmaken.

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Jij schaamt je er nog voor. De meeste mensen niet eens, ik eigenlijk ook niet. Dat halve litertje urine in die grote hoeveelheid maakt natuurlijk niets uit, maar ik heb wel eens gehoord dat meer dan de helft het laat lopen en niet alleen kinderen of mensen die een ongelukje hebben.Zou jij er nog in gaan als ze daar een vat met 500 liter pis in lozen? Toch komt er zoiets in per dag.
    We zijn een stelletje viespeuken en hier anoniem geven we het toe. Ik schaamde me rot toen ik het op de fiets een keer niet meer ophield, maar in een zwembad staat de halve wereld zonder schaamte in zijn broek te piesen. Ook als de wc s schoon zijn hoor.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • ik was met 3 vriendinnen naar het zwembad met de bus en toen we daar aankwamen moest 1 vriendin plassen en die zei ook dat de wc erg smerig was en heeft het toen we het water in gingen direct in het water geplast. we kwamen rond 11 uur in de ochtend aan en bleven daar tot 7 uur en niemand is naar de wc geweest. we hebben een klein zwembad in de buurt waar de wc wel schoon zijn en daar gaan we wel gewoon naar de wc.

    16 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten