Skip to content
8 reacties
1259 weergaves

Mijn broer vist in mijn vriendinnengroep . Wat kan ik?

Hij is al een tijdje bezig om populair te doen en gisteravond waren ze weg en stond hij in de hal met mijn beste. Hoofden dicht bij elkaar veelbetekenend in elkaars ogen te kijken. Zijn broek stond bol dus duidelijk. Niets van gezegd, maar wat moet ik. Ik had hem al eerder willen zeggen dat hij op eigen kracht een vriendin moet zoeken. Ik kan haar ook niet gaan vertellen dat hij nogal childish is en niet de big boy die hij bij hen probeert te zijn. Het kan ook nog vervelend worden als het aan gaat en dan weer uit. Wat kan ik wel? Hij is een prima broer hoor maar ik vind dit niet prettig.

17 jaar
4 maanden geleden

8 Reacties

  • Valt wel mee j22, Het is wat m16 zegt, die twee zij op elkaar gevallen en daar doe ik niets tegen ook als het onhandig voor me is. Aan de ander kant gun ik mijn broer het beste meisje van de wereld en dat heeft hij nu. Ik ben met een jongen die wel eens iets bij me geprobeerd heeft aan het aanpappen. Ik wilde nog wat jaartjes zonder maar dan zijn mijn vingers al wel versleten. En ik in mn eentje als je me begrijpt.

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • Zijn we net overeind gekrabbeld van de #metoo tsunami, komt de #notwithyoursistersfriends orkaan op ons af :-((

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Begin wat met een leuke vriend van hem.

    15 jaar
    4 maanden geleden
  • Nog iets. Ze is wat ouder dan ik en had al eens kort een vriendje en ik hoorde alles over hem en wat ze met hem deed.
    Dat wil ik nu niet omdat het mijn broer is maar dat praten er over missen we dan wel. Ze zijn samen naar me gekomen om het te vertellen en dat is goed gegaan. Ik hou een vriendin en ik hou een broer heb ik nagedacht. Alleen ze hebben allebei verkering dat moest toch gebeuren, alleen het is met elkaar.
    Misschien moet ik ook maar niet meer alle jongens negeren

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • Als die 2 opelkaar verliefd worden, dan kan jij daar niks tegen doen. Jij kan het hen ook niet kwalijk nemen. Als zoiets andersom gebeurd, let nu even niet op jullie leeftijden, dan wil jij toch ook geen ruzie met je broer?
    Laat ze hun gang gaan. Het gaat vast wel goed komen

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Als dat nou ook al niet meer kan? Tsss.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Waarom vertel je hem dat niet? Dat je het niet prettig vindt wanneer hij gaat daten met jouw beste vriendin? Dan weet hij dat tenminste, anders kan hij misschien denken dat je het prima vindt.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Ja dat is niet leuk maar het is niet erg als ze wat hebben maar het wordt pas erg als de relatie over is.

    15 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten