Skip to content
13 reacties
2288 weergaves

Pegging

Hoe breng ik tersprake of een meid ook into pegging is. Ik val niet op mannen maar gebruik wel graag dildo’s op mezelf. T lijkt mij dus mega geil om met een voorbinddildo genomen te worden door een leuke meid. Kortom, wat is de mening van anderen?

21 jaar
5 maanden geleden

13 Reacties

  • Bij anale seks is het inderdaad wel fijn voor je partner dat je daar helemaal mooi glad bent, vind ik. J20 Een rustig opbouw met een strapon is inderdaad wel belangrijk. Er zijn strapon-broekjes waar je de dildo kan op klikken. Je kan dan rustig opbouwen en indien gewenst een grotere dildo op het harnas klikken. Ook in de kwaliteit van zowel het harnas als de dildos is veel variatie. De "real feel" dildo's vinden we de beste. Dit zijn wat zachtere dildo's die toch makkelijk in te brengen zijn.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Peggimg is heel speciaal en voelt als je het rustig opbouwt fijn. Ik scheer me wel glad dan, is mooier en fijner

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik begrijp uw vraag. Bij anale seks is het uiteraard fijn dat het hier allemaal zuiver is en haarloos kan hierbij helpen. Ikzelf ben lokaal niet echt behaard, maar op request intiem wel helemaal glad. Bij andere vormen van anale stimulatie is het sowieso aangewezen om daar ook "smooth" te zijn.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Als jullie peggen, scheren jullie dan ook je kont en ertussen?

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Mijn vriendin en ik waren vorig weekend in de sexshop in de stad. De verkoop van strapon setjes aan hetero koppels doet het volgens de winkeldame opvallend goed. Vroeger werd hier slechts heel af en toe naar gevraagd. Nu verkoopt ze wekelijks meerdere strapons aan koppels. Het model waar wij voor gingen was uitverkocht ... zo kwam dit ter sprake. Toen we aan de kassa stonden te praten lwam een stel twintigers binnen en stonden ook bij de strapons. Leuk, vonden wij! Anale seks bij hetero koppels hoeft geen issue maar te zijn, en samen een strapon gebruiken hoeft ook geen taboe meer te zijn.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Inderdaad j21 een eventuele voorkeur voor anale stimulatie en penetratie heeft niets met geaardheid te maken. Ik ben heel blij dat mijn vriendin open-minded is en leuk voor jou dat jouw vriendin hier ook zo over denkt. Ikzelf vind het ook erg lekker om een plugje in te hebben of me anaal te laten verwennen door haar. Helemaal niets mis mee en heel bevrijdend om dit in je reactie samen te kunnen delen en beleven.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Mijn vriendin en ik doen niet aan pegging, maar gebruiken soms wel een plug. M'n vriendin wilde dat wel eens proberen en had er een gekocht. Ze kan er echt goed van genieten bleek. Ik had zelf 0 ervaring ermee, maar toen ze me een keer aan het pijpen was, stak ze voorzichtig uit het niets een vinger bij me achterin. Toen ze merkte dat ik daar goed op ging, paktte ze de plug en heeft ze die heel voorzichtig ingrbracht. En ik kan je als hetrojongen zeggen, wat voelt dat lekker zeg. Ik was nog nooit zo intens gekomen als toen...

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Om op jouw vraag te antwoorden. Het lijkt me inderdaad best wel een gevoelig / moeilijker onderwerp om ter sprake te brengen. Anale seks wordt bij mannen nogal makkelijk gekoppeld aan homoseksualiteit of minstens bi zijn. Ik heb het geluk dat mijn vriendin ook liefhebber is en zelf voorstelde om een strapon te gebruiken. Die beslissing en deze samen gaan kopen was echt wel een stap in onze relatie. Een goede stap, om duidelijk te zijn. Uit uw bericht kan ik echter niet goed opmaken of jij dit met jouw vriendin ( binnen een relatie dus) wil doen. Binnen een relatie moet je dit inderdaad met de nodige zorg en voorzichtigheid brengen, zodat jouw vriendin duidelijk weet dat dit enkel over een voorkeur voor anaal gaat en volledig los staat van geaardheid. Als je dit een vriendin wil vragen maakt die context wat minder uit, maar weet dat dit toch een uitzonderlijk verzoek is. Ook het moment dat je dit dan ook effectief samen met die vriendin zou doen, laten doen dus. Maar sowieso veel succes ... en geniet. Het is echt wel bijzonder.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • @M18 Misschien vindt jij het wel leuk om "die controle" wel eens te hebben? Als jij dit graag zou willen kan jouw vriend jou hierin mischien tegemoet komen? Hij houdt ook van anaal en -nog belangrijker - ook van jou, toch? Bij ons heeft een strapon niets met rollenspel te maken, maar met samen genieten van seks. Het heeft onze relatie intiemer, hechter en ook wel intenser gemaakt.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Het is wel iets waar ik zelf benieuwd naar ben om is te proberen. Het lijkt me opwindend de geen te zijn die geeft en te voelen hoe het is om te stoten in plaats van geneukt te worden. Rim mn vriend soms en we hebben tijdens de seks ook wel is allebei een buttplug in. Een stapje verder lijkt mij wel wat, maar hij vind het lastig om die controle niet te hebben.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik wordt ook vaak door mn vriendin genomen met een strapon. Vind het lekker om zo onderdanig te zijn. Toen ik nog vrijgezel was aantal keer seks met een shemale gehad die mij ook geneukt heeft. Het gevoel om genomen te worden is heel lekker. Daarbij weet je ook beetje hoe en wat het voelt wat je bij de ander doet, al verschilt dat nog wel per persoon. Tijdens het neuken steek ik wel is een vinger bij mn vriendin in haar kont, maar heel mn pik heeft ze toch wel moeite mee.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Inderdaad M19, kunnen genieten van anale stimulatie en/ of penetratie hoeft niet gekoppeld te worden aan geaardheid. Hetero koppels kunnen ook gewoon samen anale seks hebben, bijvoorbeeld met een strapon. Ik vind het leuk te lezen dat je hier zo open en ruimdenkend op reageerde. Top!

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Niks mis mee toch? Mijn vriend en ik doen dit geregeld. Vind het zelf ook lekker om anaal genomen te worden of gerimd. Bij mn vriend ben ik er ooit mee begonnen door tijdens het pijpen is voorzichtig te rimmen(moet wel geschoren zijn) daar reageerde hij heftig op en heb toen af en toe is een vinger ingebracht. Uit eindelijk is dat verder gegaan naar dat ik hem ook geregeld neem met een strapon. Ik vind de machts positie die ik dan op dat moment heb wel heel lekker. Dat dominante geef je normaal uit handen, omdat normaal gesproken ik juist de persoon ben die genomen wordt ipv iemand neem. En zeker anaal is altijd net wat onderdaniger. Houdt je vriendin zelf wel van anaal of niet? Anders is een buttplug proberen bij haar en zeggen dat je ook benieuwd bent hoe dat voelt en kijken hoe ze reageert?

    19 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten