Skip to content
11 reacties
1991 weergaves

ik schaam me dood

ik was gisteren avond aan het aftrekken en het was donker met mijn kamer licht aan dus je kon van buiten alles zien ik wist dat niet maar ik kom langs mijn raam en zie mijn buurmeisje uit haar raam kijken naar mij terwijl ik helemaal naakt was. hoe kan ik haar nu noch ooit onder ogen komen hoe los ik dit op? help mij

16 jaar
5 maanden geleden

11 Reacties

  • Heb het ook wel eens meegemaakt. Aan het omkleden sochtend met een ochtend stijve maar al eerder mijn gordijnen open gedaan. Rij altijd met een meisje mee naar school op de fiets kreeg ik de opmerking van goh jij had vanochtend een grote. Toen ze het zei rode kop en beetje schamen. Opmerking later zei ze zal ik wel eens van dichtbij willen zien.

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • Tja, bij natuurkunde les niet goed opgelet, je hebt gewoon in een grote etalage gelegen, mooi verlicht, maar zelf niet naar buiten kunnen kijken (waarschijnlijk door de geiligheid niet op gelet!). Dus altijd het advies; gordijnen dicht en zo weinig mogelijk licht, er kan ook zomaar iemand je kamer oplopen!

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb zoiets meegemaakt met mijn, nog redeloijk jonge, buurvrouw. Ik zat achter buiten vlak bij de gevel in mijn blootje en had een stijve toen ze uit het slaapkamerraam hing en tegen me zei dat ze mijn 'dikke pik' heel mooi vond en ik volgende keer wel bij haar in de tuin mag komen zonnen en dat er geen inkijk was. Ik had toen denk wel een rood hoofd!

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb ook een soort gelijk iets meegemaakt Ik was bezig toen mijn zus haar vriendin in mijn kamer kwam mijn zus haar oplader lag in mijn kamer waarschijnlijk dat ze dat ik er niet was Het ergste was dat ik net klaar kwam

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • Nu heb je natuurlijk wel hoge verwachtingen losgemaakt bij haar. Reken maar dat die voortaan elke avond op de uitkijk staat en dat ze haar vriendinnen meebrengt.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Dag TS,
    gewoon glimlachen naar haar, de volgende keer ge haar ziet. Ge zijt betrapt, maar aangezien ze is blijven kijken heeft ze er helemaal niks op tegen gehad. Met andere woorden: er is niks gebeurd en het voorval mag onder jullie tweetjes als grappig bestempeld worden :-) .

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik denk dat het buurmeisje het vooral spannend vond en wist dat je niet aan showen was. Ik vraag me af of ze er zelf ooit over zou beginnen, maar je kan een opmerking maken (als je haar ziet en spreekt) van: goh, ik was helemaal vergeten mijn gordijn dicht te doen. Daarmee doe je cool en voorkom je dat je het geheimzinnig maakt. Ik heb een paar jaar terug hetzelfde gehad, maar dan met een ouder meisje uit de buurt. Ik zag vanuit een ooghoek dat ze voor het raam stond te kijken, toen ik op dat moment al een ontzettende erectie had. Ze heeft er nooit vervelend over gedaan, gaf me later een keer een sexy knipoog that's all.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Eigenlijk is er niets om je druk om te maken maar aan de andete kant: de kans is groot dat ze het met haar fotografisch geheugen heeft opgenomen en deze fotografische gedachten nu gaat delen met haar vriendinnen. Dan heb je een probleem.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • De kans is groot dat zij de hele show heeft gezien en misschien wel leuk vond. Maar het kan dat zij het niet leuk vond, omdat zij te jong is voor een aftrekshow van jou.
    Ga haar niet ontwijken als je haar ziet en zeg er ook niks over tenzij zij erover begint.
    Vind jij haar toevallig ook nog leuk? Wel als zij ongeveer jou leeftijd hebt hè.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Nodig haar uit om je te helpen met trekken?

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Ook niet helemaal netjes van haar als ze is blijven kijken. Het was duidelijk jouw bedoeling niet van je om dat te showen. Als je haar ziet biedt dan je excuses aan of stuur haar berichtje met sorry, maar zonder er inhoudelijk op in te gaan.
    Meisjes weten dat jongens een piemel hebben en dat ze daar graag mee spelen. Het is geen drama, maak het er niet van..

    23 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten