Skip to content
48 reacties
3197 weergaves

HELP schamen na ongelukje

Hey mede dreamers.
Er is mij vorige week iets overkomen dat ik niet los kan laten en nogsteeds last van heb.
Laaste zaterdag ging ik uit met 2 vriendinnen we hadden best veel gedronken allemaal prima.
Maar toen....
De vader van een van mijn vriendinnen kwam ons ophalen hij stond al te wachten en was ongeduldig.
Wij wouden nog snel naar het toilet maar dat was super druk.
Dus wij maar snel naar de auto.
En toen onderweg ging 't helemaal mis. Ik hielt 't niet meer ik zat alleen achterin en plaste daar in mn broek zijn hele bank was nat. Schaam me kapot. Ik ben snel uitgestapt thuis. En heb er nog niks over gehoord. Wat moet ik ermee doen?

19 jaar
5 maanden geleden

48 Reacties

  • Zo gaat het precies jongen van 19. Als je nog wel ergens naar de wc kan denk je dat je het wel op kunt houden en als je nergens meer kunt kom je er achter dat je het probleem hebt.
    Even later kun je niet meer. Wat had ik een spijt. Doe ik nooit meer, zeg ik nu.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Meiden. Ik had het ook. Ik moest heel erg, maar overmoedig dacht ik dat ik het wel op slot kon houden. Dat is dan ineens afgelopen. Daar doe niets meer aan, dan is het al gebeurd.
    De kans op een tweede keer wil je niet dus ik kijk wel beter uit.
    Zal voor hem, ts en anderen ook wel zo zijn.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Die jongen is 15 en moest al een uur vreselijk nodig. Kennelijk was die file nog steeds niet opgelost en hij durfde niet in een fles te plassen. Dan houdt hij het niet meer op, niet zo gek.
    Mijn vader was 40 toen zoiets ook op vakantie gebeurde. Hij heeft het ook netjes opgehouden in de hoop om nog bij een toilet of boom te komen. Maar toen hij het niet meer hield ging hij naast zijn deur staan en plaste daar. Ik denk dat iedereen het begreep, niemand werd boos.. dat moet voor een jongen van 15 toch zeker lukken.

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • @m14. Nee juist niet, toen hij de handdoek onder zich legde zag je nog niets, maar zei ze gelijk dat zij het niet zo lang als hij op had kunnen houden. En dat het niet erg was. Was zo lief van haar.
    Ze hebben wel meer gedaan, maar niet waar ik bij was, dus ik weet niet wat. Hoeft ook niet. Ging ook wel eens expres weg als mij ouders ook al weg waren. Het was nooit vervelend, alleen maar positief. Na die vakantie hebben ze volgens mij nooit afspraken samen gemaakt. Maar als ze hier is wordt er wel gedold en merk je dat er spanning tussen hen is. Mooie spanning. Op een dag gebeurt er iets. denk ik. Ik bemoei me er zo weinig mogelijk mee.

    17 jaar
    5 maanden geleden

  • M17

    Die zal wel raar gekeken hebben. Hebben ze nog meer gedaan?
    En nu, hebben ze iets?
    Vond ze hem niet kinderachtig omdat hij toen toch in zijn broek had geplast?

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • @m16. Niet zo heel schokkend. Zij had een beetje klein bikinietje en daar liepen we rond dat huisje ook in maar hij in een jongenszwembroek tot halverwege zijn knieen. Hij maar kijken vooral bij haar en toen mijn ouders weg waren heeft ze zijn broek omlaag getrokken. Toen heeft hij natuurlijk wat terug gedaan. Ze verdedigde zich niet. Dat beetje seksuele spanning tussen die twee maakte de vakantie alleen maar leuker, heel veel gelachen. Ze was 16 dus tussen hem en mij in.
    Nee ik schaam me niet voor hem en ook niet voor haar. Hij ook niet voor mij. Ja dat voorvalletje in de auto was pijnlijk voor hem ook omdat zij er bij was, maar daarvan hebben we snel besloten dat hij er niets aan kon doen en het ook niet erg was.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • M17
    Nu worden wij toch wel wat nieuwsgierig wat er is gebeurt tussen die 2.
    Hebben jij en je broer geen schaamte voor elkaar?

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • @m23&16. Ik zat tussen hen in en had misschien dat initiatief moeten nemen, maar denk dat hij daar toch te verlegen voor was.Mijn moeder reed en deed er alles aan om hem aan de kant te krijgen, maar helaas iets te laat. Daar deed iedereen heel luchtig over hoor dus die avond had hij al weer en grote mond.
    Nu je er over begint, toen op de heenreis had hij geen opsteker, maar op de terugreis zat hij tussen mij en mijn vriendin in en kreeg hij dat wel. Heel veel gegrinnik en gegiechel dat mijn ouders nooit begrepen hebben. In het huisje is er ook nog wat tussen die twee voorgevallen wat niemand hoeft te weten. Het was ondanks dat moeilijke uurtje voor hem geweldig leuke vakantie voor ons allemaal.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Sommige jongens en meiden blokkeren als er iemand anders bij is im te plassen, zelfs al staan ze op knappen daar kan hé ook niets aan doen.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • M17
    Jou vriendin kon toch ook de andere kant opkijken of die handdoek over haar gezicht doen.
    Maar misschien was het je broer ook niet gaan lukken om te plassen omdat zij erbij was. Wie weet had hij ook ongewild te opgewonden geraakt en kon hij het niet.
    Maar ik geloof zeker dat het niet leuk was voor hem.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Kom op meisje 17. Dan doet je vriendin toch even haar ogen dicht of je maakt van iets een blinddoek.
    Even ophouden uit goed fatsoen moet hij kunnen, maar heeft hij het daardoor in zijn broek gedaan? Dat doe je hemt toch niet aan om daar op te moeten wachten. Als ik hem was zou ik dan ook maar die fles pakken of ze de ander kant op kijkt of niet. Nood breekt wet. Echt zielig dit 15 jaar.

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Bij ons ligt altijd al een plastic zakje met fles en handdoek in de auto voor zulke noodgevallen. Dat wordt heel af en toe nog wel gebruikt meestal door mijn broertje.
    Maar de laatste vakantie stonden we ook vast met een ongeluk en moest hij weer heel nodig, alleen mijn vriendin was mee. Hij is inmiddels 15 en heeft een behoorlijk grote piemel. Dus hij begreep wel dat het niet zo n goed idee was om die er naast haar uit te halen en in die fles te plassen. Mijn moeder kon ook nergens in de vluchtstrook gaan staan want die werd gebruikt dus mijn broertje heeft het heel erg moeilijk gehad. Hebben we allemaal wel eens.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • M22. Ik bedoelde ook voor ons een plastic zakje. In een flesje wordt moeilijk mikken. Dat is voor de mannen. Voor ons best een groot dilemma met mannen in de auto. Als ik een man van 29 was en ik voelde het in mijn broek lopen dan haalde ik hem er maar uit en plaste ergens in. Dat kunnen ze beter zien dan je volgepiste broek. Toch kon hij er ook niets meer aan doen. Wat M14 al zegt, het ergste was dat hij jou er voor uitfoeterde. Wat een drama toen en het zal in die auto ook wel niet meer lekker hebben geroken.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • M22

    Die zal zich verschrikkelijk hebben geschaamd. Was het duidelijk te zien en gaf hij het toe? Man van 29 plast in zijn broek en geeft meisje op haar donder die dat ook deed. Die moet een heel rood hoofd hebben gehad.

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • M14 nou me nichtje en ik zagen hem voor dat we bij de bezinepomp aankwamen al wel erg onrustig zitten beetje wiebelen en op moment dat hij parkeerde riep die opeens neeeee kutzooi ! toen wisten wij al genoeg en rende met een natte plek op zijn jeans naar de bosjes ! hij was toen 29 jaar ! en het erge was ook nog eens dat me nichtje en ik op dat moment geen andere broek aan konden doen omdat onze koffers bij onze vaders in de auto lag ! dus toen hebben we nog bijna 1,5uur in onze natte broek moeten zitten tot we bij het tussen door hotel aankwamen ! en M20 nou om me broek naar beneden toe doen in bijzijn van die andere 2 jongens in de auto dachten we niet zo aan maar plassen wat jij zegt broek naar beneden en dan plassen in een plasticzakje of flesje is ook niet echt makkelijk hoor als je super nodig moet plassen tenslotte heb ik het wel eens eerder een keer geprobeerd om in een flesje te plassen maar toen ging het heel erg fout plaste wel in het flesje maar ging er ook erg naast en kon ook niet meer stoppen met plassen toen het flesje vol was ! echt een ramp

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Sorry ik bedoel in privé en NIET op straat o.i.d.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Kan ik inkomen het heeft wel iets op een of andere manier. Het warme en natte. Maar dan lekker in privé en op straat o.i.d.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Plas ongelukjes gebeuren nou eenmaal, niets om voor te schamen en misschien zelfs stiekem een heel geil gevoel erbij ?

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik ben de jongen van bijna ongelukje in de bus hierboven. Sorry ik vinkte meisje aan, zo makkelijk verander je dat. Ben dus echt jongen/ man. Net nog gecontroleerd;-)

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Jullie kunnen er weinig aan doen ts en m22. Pech hebben en een overvolle blaas. En waarom zou je je moeten schamen voor pech hebben. Dan heet het een ongelukje.
    Je kunt het veel langer ophouden dan je denkt al wordt dat wel heel erg incomfortabel. Kortgeleden maakte ik dat zelf mee.
    Een mengsel van jullie verhalen in de bus en daar zal ik het bij laten. Toen de bus weer reed en over een hobbel ging terwijl aandrang en kramp al heel erg waren kreeg ik door dat ophouden niet lang meer zou gaan. Gelukkig was er bijna een halte, niet de mijne, maar daar kon ik er uit. Staande bij de uitgang nog een hobbel en er ontsnapte een straaltje. Heel kritiek dus toen, maar ik het gered, maar het moest gelijk toen ik uitstapte. Als het langer geduurd had of ik een meisje was geweest had ik dus ook op mijn 21e in mijn broek geplast. Dat terwijl ik echt een heel stevige en grote blaas heb. Jullie hoeven je dus helemaal niet te schamen. Mensen die dat wel vinden weten niet hoe erg het dan is.

    21 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten