Skip to content
8 reacties
1987 weergaves

Hoe ga ik BH-loos? :) tepels zichtbaar..

Hi iedereen!

Ik keek er erg naar uit om nu met big boobies geen BH aan te hoeven in sommige kleding.

Nu heb ik het een paar keer geprobeerd, maar je ziet dan altijd mijn tepels door de kleding heen 'steken' :P

Voorheen kon ik niet BH-loos omdat ik dan koos tietloos was, maar ik had wel altijd iets ingetrokken tepels (behalve als ik het echt koud had ..) en nu lijkt het wel of mijn implantaten ze naar buiten hebben doen ploppen haha :154::152:
Ze zijn bijna altijd stijf nu, dus BH-loos gaat lastig.

Heb bij de hunkemoller al van die silicone tepelstickers gekocht, maar die zijn zo 'dik' dat je juist de nadruk legt op je tepels.. of je tepelhof heel dik is ofzo hahah.

Iemand de oplossing? Vind mijn kanten BH's nu ook prachtig, maar je ziet mijn tepels dan gewoon zitten :152:

20 jaar
5 maanden geleden

8 Reacties

  • Goeddeels een met jongen van 18, maar wat is nou eigenlijk het probleem? Tepels mogen toch best gezien worden. Je bent een vrouw en dat hoort erbij, net zoals een bobbel in de broek van een jongen. Dat vinden jullie meiden toch ook mooi en opwindend? Nou wij jongens krijgen die bobbel o.a. door jullie mooie stijve tepels want het is gewoon geil en opwindend om te zien. Niks mis mee dus en zeker niet verbergen Al die preutsheid van tegenwoordig ook, jammer....

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik weet niet of ik het helemaal snap hoor, eerst had je kleine borsten en vond je dat je een bh moest dragen, nu heb je ze laten vergroten en wil je graag bh-loos door het leven, maar schaam je je voor je zichtbare tepels. Dus toen je borstjes had die probleemloos zonder bh door het leven konden (inclusief weinig prominente tepels) droeg je liever bh's om ze groter te laten lijken, nu ze groter zijn wil je geen bh meer dragen, maar ben je bang dat mensen dat gaan zien? Het is eigenlijk nooit goed begrijp ik daar uit. Luxeprobleem dus. Tevreden zijn met wat je had gaat niet meer lukken, dus zul je nu gewoon uit moeten komen voor wat je wil. Wil jij graag zonder bh, dan gaan die nieuwe borsten de aandacht trekken. Ik denk dan dat je ze daarom toch wilde, dus waar ligt het probleem nu eigenlijk?

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Welk bh maat had je e. Heb je nu TS?

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Boobtape misschien gebruiken?

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Gewoon plakband gebruiken voor je tepels. Eerste keer niet fijn vanwege haartjes. Ik moest een galajurk dragen waar een bh niet lelijk was en via mijn nichten weet ik dat je dat kan verbergen door plakband.

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • Er zijn toch bh's met een mousse laagje aan de binnenkant weet ik van mijn zussen. Al eens uitgetest?

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • M20 ik snap dat je je borsten nu wil laten zien, maar mooi verpakt is ook leuk hoor! Alles ligt eraan van hoe klein naar hoe groot ze zijn gegaan. Mijn zus is enkele jaren geleden van B naar C gegaan en bij haar is het goed gelukt, alleen als ze topless op het strand ligt, zie je het. Vele andere zouden beter hun BH aanhouden!

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Sorry dat ik als jongen reageer, maar, ik zou er niets op tegen hebben hoor ;-) tepels horen er bij en mogen wat mij betreft onder kleding gezien worden. Ik vind het erg sexy! Begrijp dat je implataten hebt nu... tevreden mee? Heb je nu grote borsten?

    22 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten