Skip to content
6 reacties
2116 weergaves

Onverwacht

Hebben jullie ook wel eens een onverwacht moment meegemaakt waarbij je iemand helemaal bloot zag en tegelijk die persoon ook jou? En dan bedoel ik niet je moeder, vader of broer / zusje. Ik had dat vorig jaar zomer toen ik nog 16 was.
Op een zaterdag had ik een feestje bij een vriendin en ik was daar al vroeg naar toe omdat we eerst een bbq hadden. Toen ik pas laat thuis kwam was het hele huis al donker en lag iedereen op bed. Op zondagochtend hebben wij de vaste afspraak om met het hele gezin gezamenlijk aan tafel te ontbijten. Ik kwam dus op tijd uit bed, zocht m'n kleding uit en legde die klaar. Ik trok mijn nachthemd uit en liep over de overloop naar de badkamer. Misschien vinden mensen dat vreemd, maar bij ons doen we niet zo moeilijk over een beetje bloot. Deuren worden ook niet angstvallig dicht gedaan bij omkleden enzo. Ik heb mijn moeder en vader al zo vaak bloot gezien en nog wel. Niet dat we opzettelijk bloot rondlopen, dat niet, maar ik heb geleerd dat je lichaam niets is om je voor te schamen.
Ik liep de badkamer in en hoorde dat er iemand onder de douche stond. Wij hebben een grote inloop douche met een muur en rondom betegeld. Ik kon dus niet zien wie er onder de douche stond want er zit verder geen glas in. Ik trok mijn slip uit en deed een plas. Daarna poetste ik voor de wastafel mijn tanden. Toen ik daarmee klaar was hoorde ik de douche nog steeds. En omdat ik geen zin had om verder te wachten liep ik via de inloop de douche in. Met mijn moeder gebeurde het soms wel eens meer dat we samen onder de douche stonden zoveel ruimte heeft de douche wel, maar met mijn vader was dat eigenlijk niet meer zo sinds dat ik in de pubertijd ben gekomen. Maar ik dacht, als ik erbij kom dan gaat hij wel weg en heb ik de douche voor mezelf.
Maar, het was niet mijn moeder of vader die onder de douche stonden, het was mijn oom, de jongste broer van mijn moeder, net 30 jaar oud. Hij stond met zijn rug naar me toe en hoorde me klaarblijkelijk niet aankomen. Oh sorry, zei ik, ik wist niet dat je hier was. Hij draaide zich geschrokken om en deed toen hij mij zag staan, snel zijn handen voor zijn piemel. Maar niet zo snel dat ik die al had gezien (en wat ik zag beviel me wel). Jaja, stotterde hij geschrokken, ik ben gisteravond aangekomen. Ik vond het eigenlijk wel een komisch moment en weet nog steeds niet goed of hij zich ongemakkelijk voelde omdat hijzelf bloot was, of dat dat was omdat hij mij ook zo zag staan. Ik deed ook geen moeite me verder te bedekken met mijn handen ofzo. Ik was natuurlijk ook verrast maar voelde niet echt schaamte. Maar jij mag verder douchen zei hij en wilde langs me heen de douche uitlopen. Maar omdat ik nog bij de ingang stond raakte zijn lichaam dat van mij. Oh sorry zei hij nog dat was niet de bedoeling. Ik zie je dadelijk beneden wel. En weg was hij.
Toen ik later beneden kwam zat iedereen al aan de tafel. Je hebt je oom al boven al ontmoet, zei mijn vader met een glimlach op zijn gezicht. Later hoorde ik van mijn moeder dat mijn oom het voorval al had verteld nog voordat ik beneden was. En bij het ontbijt heeft hij mij verder ook niet echt aangekeken en hij vermeed ook mijn blikken. Sindsdien kan ik het beeld van mijn blote oom onder de douche ook niet goed meer uit mijn geheugen krijgen. En thuis lachen we soms nog wel over dat komische incident.

Hebben jullie ook wel eens zo iets meegemaakt?

17 jaar
5 maanden geleden

6 Reacties

  • Dit jaar zomer had ik een dergelijk moment. Het was in Renesse waar mijn ouders het hele seizoen op een camping staan. Soms ga ik in het w-end mee daar naar toe en in de zomervakantie ben ik er vaak ook wel enkele weken. Daarom ken ik ook meerdere jongeren van de camping en samen doen we vaak leuke dingen. Zo gingen we eens savonds na het uitgaan nog even naar het strand om te chillen. En toen stelde plots een jongen voor om ook te gaan zwemmen. Daar kwam in eerste instantie ook niet zoveel reactie op. Niemand had natuurlijk zwemkleding of een handdoek bij en iedereen aarzelde wel. Maar die jongen was het beu en stond als eerste op en trok z'n kleren uit, echt alles, en liep toen naar het water. Toen volgde de 2 andere jongens ook. En toen zaten wij 3 meisjes nog daar alleen en vroegen aan elkaar, wat zullen we doen? We waren best een eindje van de duinovergang en voor de rest was er niemand op het strand. Het was ook best donker, alleen door de maan konden we nog een beetje kijken. Ach, waarom ook niet zei er toen een, en ze deed hetzelfde als de jongens en trok al haar kleren uit. Ja, en toen kon ik en dat andere meisje niet achterblijven. Dat zou een beetje raar zijn geweest dus deden wij dat toen ook maar. Het was best een leuke ervaring vond ik achteraf en er is verder ook helemaal niets gebeurd. Maar toen we uit het water terug op het strand kwamen moesten we natuurlijk eerst even opdrogen voordat we ons konden aankleden. En toen konden we elkaar ook wel zien in het licht van de maan. En na het opdrogen moesten we ook nog het plakzand van ons lijf afwrijven. Best wel een bijzondere ervaring was dat. Maar het is dat anderen als eerste de keuze maakten, anders had ik dit nooit gedaan.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Hey, ik heb laatst ook iets akwards mee gemaakt. Mijn zus van 14 had een vriendin te logeren, en ik had toevallig een vriend te logeren. Het was zaterdagmorgen en mijn ouders waren al vroeg naar het werk. Toen m'n kameraad en ik wakker werden hadden we beide een odol , en nieuwsgierig en geil besloten we om elkaar eens af te trekken. Terwijl we elkaar rukten hoorden we mijn zus naar beneden gaan. Beide closer komend besloten we om in de badkamer te spuiten zodat we makkelijker konden opruimen. Lopen we beide naakt met een stijve kloppende pik de badkamer in, staat daar de vriendin van mijn zus naakt om te gaan douchen. Door onze geiligheid helemaal vergeten dat zij ook nog logeerde.Door de spanning en de schrik begonnen we spontaan te spuiten. Het was niet meer te houden. Ze kreeg ook nog wat sputters mee. Gelukkig vond ze het wel leuk en spannend om te zien en heeft ze tegen mijn zus niets gezegd (hoop ik). We bleven verbaasd nog even met een stijve staan en kregen toen het besef dat we de badkamer uit gingen. In de slaapkamer terug gelijk nog eens gerukt met het beeld van de naakte vriendin nog vers in ons geheugen. Akward, maar toch ook wel spannende ervaring

    13 jaar
    5 maanden geleden
  • Wij zijn in huis daar ook heel makkelijk in. Nu woon ik alleen met mijn zussen en moeder.mijn moeder is alleen uit de kast gekomen en is lesbisch. Dat ben ik zelf ook. Ik wist wel dat mijn moeder af en toe afspraken met een vrouw, maar had haar nog nooit gezien. Dus toen ik zondag wakker was en naar de douche liep dacht ik dat m'n moeder of een van mn zussen was. Alleen toen ik binnenkwam was daar een andere vrouw. Zij had bij mijn moeder geslapen. Ze was een stuk jonger dan mama en stond helemaal naakt in de badkamer. Echt een supermooie vrouw. Uiteindelijk werd het niets met mama, maar zie haar best vaak. Voel me daar nog wel eens ongemakkelijk door omdat ze echt knap was.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb ook wel een onverwacht moment meegemaakt.
    Toen ik nog thuis woonde ging ik samen met mijn 2-ling zus en onze moeder ieder kwartaal zo ongeveer naar de sauna. Juist om het risico te minimaliseren bekenden in de sauna tegen te komen, gingen we dan naar een grotere, luxere sauna bij ons in de regio. We maakten er dan een hele sauna-dag van met lunch en drankje. Heerlijk was dat. Nu ik studeer en op kamers zit komt dat er eigenlijk niet meer van. Jammer is dat.
    Maar goed, toch gebeurde het op een keer dat we in de sauna onze lerares Engels tegen kwamen. We zaten toen in 5 atheneum. Heel apart is dat wel. Tenminste, ze was mijn lerares en niet van mijn zus omdat we als eeneiige tweeling er bewust voor hadden gekozen niet bij elkaar in dezelfde lessen te willen zitten. Ik had haar in de sauna al eerder die dag gezien, maar pas toen we in de stilte-sauna zaten zag ze mij ook. We zaten tegenover elkaar op de bovenste banken, lekker warm. En toen ze mij zag glimlachte ze en stak vluchtig haar hand op. Praten mag daar niet. Ze was samen met haar partner / echtgenoot en ik heb haar goed kunnen bekijken; ze had een kleine tattoo. Een hartje schuin op haar onderbuik en ze had ook een intiem-piercing want ik zag een zilveren knopje. Dat beeld, dat zij daarvoor zou kiezen had ik nog niet van haar.
    Op school later die week heeft ze het er met mij nooit over gehad, maar in de eerste les glimlachte ze opnieuw en gaf me een knipoog.
    Ik heb het verder in mijn vriendenkring het er ook nooit met iemand over gehad. Waarom zou dat moeten? Ik ben niet zo sensatiebelust. Maar onverwacht was het wel.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Hi TS. Ik ken het... wij zijn thuis ook niet zo verlegen en schamen ons niet voor bloot zijn. Gelukkig niet! Ongeveer een jaar geleden was ik mij 's morgens aan het douchen. We hebben een grote inloopdouche en ik had de deur niet op slot gedaan, dat doe ik nooit. Mijn zusje (toen bijna 18) had twee vriendinnen logeren en ze sliepen allemaal op zolder. Nadat ik mijn haren in de shampoo had gezet, ging de deur open en kwam een vriendin binnen lopen. Ze had mij niet gezien en de douche stond uit. Ik zag dat ze zich aan het uitkleden was om ook te douchen, want ze had rituals bij zich. Ik zei dus maar (alsof het heel normaal was): hoi! Zij schrok en draaide naar mij. Ze deed haar best niet te kijken, maar dat lukte niet. Ik hield mijn handen nergens voor, het boeide mij niet zoveel. Ze vroeg of ze later terug moest komen. Ik zei lachend: nee hoor, je hebt nu toch alles al gezien, ik zal me snel afspoelen en weggaan, dan kun jij douchen. Dat vond ze niet eerlijk voor mij, lachte ze terug. Terwijl ik mij inzeepte en douchte, kleedde zij zich alvast helemaal uit. Ze had hele kleine tietjes, maar met hele grote tepels, super sexy (vind ik dan), dus ik kreeg gelijk een mega erectie. Er is niets gebeurd, het voelde wel normaal ofzo, maar ze heeft er later met mijn zusje nog lang over gelachen. De andere vriendin vond het jammer dat zij niet als eerste ging douchen hahaha.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb per ongeluk het broertje van mijn bff bloot gezien toen ik was 13. Hij was 10 en vond het grappig en bleef springen op haar bed naakt voordat zijn moeder zei dat hij moest douchen.

    15 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten