Skip to content
18 reacties
2635 weergaves

Hoge nood, stress, opluchting en gevoel van orgasme.

Wie heeft dat ook gehad en weet je dan ook hoe het komt?
Dit weekend was sinterklaasshoppen en stress van begin tot eind. Eerst zouden we met de auto, maar probleem met parkeren dus met de bus. Terug met de bus was er een rij van de halte tot de noordpool, dus lopen, maar ik moest al zo plassen en halverwege thuis voelde ik dat ik het niet meer op ging houden. Maar waar, nergens wat. Wij zo snel als ik nog kon naar huis van vriendin die dichtste bij woonde. Ik had al gezegd dat ik dat niet ging halen en kreeg er stress van dat ik het in mijn broek ging doen. Ze was al vooruit gerend om de deur voor me open te doen en ik haalde het op de seconde.
Wat een opluchting was dat, alleen toen kwam het, het leek op een orgasme. Tenminste zo voelde het. Heel lekker. Niet dat ik dat nog een keer ga doen, maar is dat zo en hoe komt dat?

21 jaar
5 maanden geleden

18 Reacties

  • M21 een paar flinke stralen toen lukte het om het weer op te houden gelukkig.
    Heb je ervaring met die broekjes? Hoe weet je hoe veel ze opnemen?

    23 jaar
    7 dagen geleden
  • M23 een beetje verloren of volle plas?
    Die broekjes houden ook niet alles tegen

    21 jaar
    9 dagen geleden
  • Tijdens Koningsdag is het helaas mis gegaan. Te veel gedronken en te lang gewacht. Geen houden meer aan. Voor een volgend event toch handig om voor de zekerheid van die tena/always broekjes te dragen als dat een natte broek en beschamend gevoel kan besparen.

    Alleen, zo beschamend om die broekjes te kopen. Hoe, waar doen, kopen jullie dit? Het gevoel dat je in een winkel bent en je hebt zo'n pak in je handen en iedereen die naar je kijkt, hoe gaan jullie daar mee om? Hebben jullie daar ervaring mee?

    23 jaar
    10 dagen geleden
  • Je kan een hard orgasme krijgen als meid als je heel nodig moet plassen en het lang inhoudt , wat een fijn gevoel als je de sluizen open kunt zetten

    16 jaar
    16 dagen geleden
  • Nou gewoon was het niet, maar wel op straat M21. Nog geen minuut van huis maar het ging niet meer. Toen brak er iets en was er helemaal geen rem meer. Je hebt dat nooit meegemaakt? Echt een bijzondere ervaring.

    20 jaar
    19 dagen geleden
  • M20 was dat dan gewoon op straat?

    21 jaar
    19 dagen geleden
  • Ja, ook heel gelukkig. Ik was ook als een kind zo blij dat ik niet weer in mijn broek had geplast. Raar als je 19 bent, maar ik had iedereen er al op voorbereid dat dat ging gebeuren. Die eerste keer was ik ook nog zo stom om stil te blijven staan toen het kwam. Daardoor hebben wat mensen het gezien en natuurlijk mijn vriendinnen en thuis mijn moeder. Tja wat moet je dan nog zeggen?

    20 jaar
    19 dagen geleden
  • M20 heftig maar wel geluk dus!
    Hoe en waar was het jaar daarvoor gebeurd dan? Zagen mensen dat?

    21 jaar
    19 dagen geleden
  • Ik heb dat ook wel meegemaakt dat ik het in mijn broek ging doen, zo erg dringend was het. Ook de angst dat iedereen dat dan ziet en dan schaam je je daar al voor voordat het is gebeurd. Toe zag ik twee dikke bestelbussen geparkeerd staan en ben daartussen gaan hurken. Net op tijd was dat. Zou ook dat anders nooit gedurfd hebben. En een straal daar zou een koe jaloers op zou zijn. Mijn vriendin die op de wacht stond lachte zich dood. Was net als die opluchting na heftig klaarkomen. Maar wil ik dat nog een keer mee maken? Nee liever niet. Een jaar daar voor ging diezelfde straal in mijn broek, dat lucht dan weer helemaal niet op.

    20 jaar
    20 dagen geleden
  • Ja weet niet hoe het komt maar ken het gevoel heel goed

    21 jaar
    21 dagen geleden
  • Ern plas organen kan je hebben gevoelt, dat komt als je heel nodig moet plassen en na een tijd eindelijk kan plassen, het schijnt gevaarlijk te zijn geloof ik, maar het kan gebeuren.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Zo zeggen train je bekkenbodem spieren of koop op alliex een plas tuit om staand te plassen.Kost je nog geen euro voor de siliconen tuit.Mijn vriendinnen hebben deze gewoon in de tas zitten. Je kunt ze ook van papier weggooi kopen.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • TS hier. Dat dachten ze van mij ook meis 20. Ik bleef lang weg omdat ik bij moest komen van dat orgasme en ze zaten in de kamer op me te wachten. Daar zaten ze dus al van o God die heeft in dr broek geplast. Begrijp wel dat jij dan wat anders aan je hoofd hebt, bij mij was het driedubbel, de opluchting , ik had het op kunnen houden en was heerlijk klaar gekomen. Ik kwam dus stralend binnen maar niemand snapt hoe het kan.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Nee in denk dat dat bij ons heel anders gaat. Alles moet door hetzelfde gaatje. Met een stijve kan je al heel moeilijk plassen. Dus onhandig als je die krijgt als je op klappen staat. Grote eer dat ik mee mocht doen hier, ik ben benieuwd hoe het is maar ik
    denk dat ik gelijk heb. Jullie kunnen er zo slecht afblijven.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • TS hier. Nee eerlijk j en m ik heb het droog gehouden, maar dat is volledig aan mijn vriendin te danken die vooruit gerend was en de deuren al had open gezet. Ook haar eigen belang, want dan had ook haar gang gedweild moeten worden. Ik voelde al buiten dat ik de controle kwijt was. Ik denk dat het klopt wat m zegt maar wat j zo leuk vindt kan natuurlijk ook. Ik moest behoorlijk met mijn handen helpen om het tegen te houden.
    Maar misschien is er toch nog iemand die uitsluitsel kan geven.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik ben ook benieuwd. Ik heb wel zoiets gehad maar toen waren er al wat scheutjes ontsnapt. Dan wordt alles daar nat en warm en is de schaamte heel groot. Die opluchting was ook enorm, maar daarna heb je toch nog een probleem. Minder op gelet dus. Jongen 20 mag toch best meepraten, kan nog waar zijn ook. Jij knijpt toch ook als het heel dringend is. Nooit klaargekomen?

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Gewoon nog een keer doen. Wat geeft het als je maar lekker klaar komt. Sorry dat ik me er als jongen mee bemoei, maar heb je daar in paniek niet teveel met je vingers zitten wrijven en duwen? Ongemerkt lopen vingeren dus.
    Trouwens op de seconde gehaald? Als mijn moeder het maar net heeft gehaald zit haar broek toch in de was.

    Ik had dit net aan mijn zusje en haar vriendin voorgelezen en die zitten nu met tranen in hun ogen ik ook. Zo erg vinden we het voor je.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Hey ja dat heb ik ook weleens schijnt toch te maken te hebben met de druk en een soort vibratie wat dan ontstaat bij het plassen. Dat samen met het gevoel van opluchting.
    Heb je t wel droog gehouden tot je op de wc zat?

    22 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten