Skip to content
16 reacties
1702 weergaves

Gepest om ondergoed

Hi Ik zit nu in groep 8 en heb een echt hc meisje in mij klas. Zij is mij en mij bestie samen met haar vriendinnen aan het pesten omdat wij nog geen strings dragen maar gewonen onderbroeken. Mijn bestie steelt nu met gym E van haar oudere zus maar ik mag ze niet van mijn moeder en heb geen oudere zus. Dat meisje zegt ook dat een foto van mij wil maken en naar mijn vriendje wil sturen en er bij zeggen dat ik als enigste geen strings draag. Ik heb een meester dus vindt het lastig om dit aan hem te vertellen. Wat moet ik doen.

12 jaar
5 maanden geleden

16 Reacties

  • M12 wees juist blij dat je niet met een string hoef te lopen. Als ze er een foto van maakt is tenminste niet gelijk je blote reet te zien. Strings zitten vervelend en het ziet er niet uit zo touwtje tussen je reet. Je zou ipv een onderbroek is een leuke hipster of boxer kunnen dragen. Zit super lekker en staat nog mooier ook als een string.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Lastig, ook lastig lezen. Waar kwam je ookal weer vandaan?

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Wat een onzin dat iemand daar commentaar op heeft. Dat zij met een touwtje tussen der billen willen lopen moeten ze zelf weten, maar voor het comforrt zullen ze het vast niet doen. Ik draag altijd hipsters en soms boxers, nog nooit commentaar op gehad. Een ex zei wel is dat die me graag in een string zou zijn. Dus zei dat is prima maar dan trek jij er ook een aan. Dan weet je hoe lekker het zit. Maar dan hoefde het ineens niet meer.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik draag ik strings alleen bij gym hipsters niemand hoeft me reet te zien bij omkleden sommige meiden dragen wel string maag bij ons wordt niet gepest dat is echt kinderachtig

    12 jaar
    5 maanden geleden
  • Hier wordt meer over strings gepraat wat de hunkenmuller hier in de stad op voorraad heeft.Ik zit op 2 groeps sporten en niemand heeft een string aan.Koop een mooie hipster van kant in de kleur blauw groen gebroken geel en je bent cool.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Als je geen string wil of mag dragen is daar toch niks mis mee? Een hipster staat toch ook leuk of eventueel een onderbroek met kant. Zit nog beter dan heel de dag een touwtje tussen je billen, maar daar kom je zelf waarschijnlijk vanzelf wel keer achter.

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • M12 bij de Action zijn ze goedkoop en dan het alleen even dragen tijdens gym. En even uitwassen en laten drogen en weer terug in je gymtas. Of je tasje waarin je maandverband zit.

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • Hi dankjullke Wel allemaal. Misschien dat ik maandag het anders eerst aan een juf vertel. Ben wel bang dat het pesten dan erger wordt. Heb ook wel gedacht om een string te kopen maar dan wordt mijn moeder misschien wel boos.

    12 jaar
    5 maanden geleden
  • Ze zijn kinderachtig gewoon negeren. Anders even langs de Zeeman of action.

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • Wat raar! Ik zit zelf nu in de 3e en niemand in onze klas draagt strings. Ik heb een zusje die in groep 8 zit en kan me gewoon niet voorstellen dat ze hier thuis zou komen en dat ze zou vertellen dat ze daardoor gepest zou worden. Ik zou het misschien even goed met je moeder bespreken (al snap ik het heel goed dat je moeder jou te jong vind) of misschien met andere meiden uit de klas

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik snap precies wat je bedoelt. Ik heb nu voor de tweede keer in mn leven een string aan. Heb er paar gekocht, maar mn moeder wil het niet dus moet ze snel wassen als ze er niet is. Maar kan er ook nog niet aan wennen. Liep er gister voor het eerst mee. Je voelt die stof gewoon tussen je billen zitten en blijkbaar was het zichtbaar in de klas omdat iemand achter me het zei. Maar draag ze omdat iedereen het doet, maar lekker zit het niet. Mn vriendje zegt het wel sexy te vinden als die hem zo tussen mn billen ziet verdwijnen. Maar als ik alleen ben draag ik lekker boxers.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Ook een meester kan jou helpen, anders zoek je een juf op school om het verhaal kwijt te worden. Een telefoonnummer niet in de doucheruimte van school.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Je moet er eigenlijk schijt aan hebben wat andere denken, maar snap dat het kl*te is als de hele groep tegen je is. Mijn vriendin (19) draagt nooit strings want zitten niet lekker, en veel van haar vriendinnen ook niet. Maar als je het niet durft om voor jezelf op te komen misschien idd met lerares praten of andere meiden uit de klas die je wel kunnen en willen steunen?

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Heb je geen lerares op school die je aardig vindt en vertrouwt? Maakt niet uit als zij in een andere groep zit... zij kan als het nodig is jouw leraar wel informeren als jij dat niet durft. Maar misschien kan zij de meiden erop aanspreken...

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik ben een jongen maar kan wel m'n mening geven. Ik vind dat meiden prima een onderbroek kunnen dragen inplaats van een string, ik zou het echt helemaal niet erg vinden als mijn vriendin (die ik niet heb) dat zou doen. Ik weet niet hoe andere jongens erover denken zoals bijvoorbeeld jouw vriendje, maar ik vind het wel cool.

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • Wat een rot meiden zeg en vreselijk kinderachtig.
    Waar bemoeien ze zich mee.
    Dragen nu alle meiden uit je klas stings omdat dat kut kind vind dat dat zo hoort?

    Eigenlijk zouden jullie haar een wedgie moeten geven. Dan trek je haar string aan de achterkant zo hard omhoog dat ie helemaal in haar reet en snee klem komt te zitten.
    Mag je van je moeder wel een hele mooie onderbroek hebben?
    Eentje maar alleen voor gym maar dan zo mooi of van een duur merk. Dat die domme rot meiden zoiets hebben van shit dat wil ik ook.

    17 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten