Skip to content
14 reacties
1445 weergaves

Hoe is het met een saaie vriend?

Het zit zo. Ik trek steeds meer naar een jongen. Hij is de vriend van de vriend van mijn vriendin. Hij studeert hier ook en heeft door de week de zolder bij zijn oma. Die staat vol met computers, elektronica en soldeerdingen. Echt uit gaat hij bijna nooit en hij is altijd gekleed in blauw en wit dus jeans en tshirt
Krulhaar en wel netjes geschoren. Ook beneden haha.
Dat heb ik gezien toen hij aan het windsurfen bij een plas was. Ik was met hem aan het praten toen hij zijn surfpak aantrok en ineens stond hij naakt en ik bleef kijken. ik zei sort maar hij vond het niet erg en praatte door. Volgens mijn vriendin stond mijn mond toen open. Kan best want het zag er heerlijk uit.
Sinds toen fantaseer ik wel over hem. Omgekeerd weet ik niet. Ik laat wel eens wat doorschijnen of openstaan als er iets is waar we allebei zijn.
Dat is hij dus nu, dus saai en ik denk wat zou het zijn als hij mijn vriend wordt. Dat punt zou morgen kunnen zijn, want dan ben ik voor het eerst alleen op zolder. Heel rare reden, hij nodigde me uit om gezellig langs te komen. Ik zei zonder te denken ja. Ik ben nergens bang voor, ik hoop eigenlijk dat er iets gebeurt. Maar wie heeft er dit type vriend en hoe is dat?
En jongens die zo zijn zeg maar nerd, wat voor meisje willen jullie?

19 jaar
5 maanden geleden

14 Reacties

  • Dat laatste klopt helemaal. Omhoog was geen probleem en ja veel te vroeg gespoten. Hij verontschuldigde zich. Ik zei dat dat normaal en daardoor konden we er makkelijk over praten. Inmiddels zaterdagavond ook. We hebben heerlijk bij zijn oma beneden gegeten. Bijzonder mens. Toen we boven TV gingen kijken haha, gaf ze fles wijn mee en voor mij handdoek. Regelrechte uitnodiging om te blijven slapen. Halverwege de trap barstten we al van het lachen. Meer dan een jaar geleden dat ik naast een jongen wakker werd. Nu moet ik vanmiddag hockey, maar ik ben helemaal sufgetikt en ook nog die wijn. Ik zeg het ze maar eerlijk, ik was daar nu eenmaal aan toe. Ik zal ook nooit meer klagen over saai.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Dat gaat toch leuk zo en het is ook nog best vlot gegaan. Je moet beide zover zijn voor seks. Wat maakt een dag uit. Hopelijk voor hem was het niet dat hij hem niet omhoog kon krijgen. Dat kan ook gebeuren, maar daar zitten jongens erg mee. Neem aan in zijn broek klaar gekomen. Na klein uurtje kunnen ze dan wel weer. Geniet van jullie weekend, dat zal vast niet saai zijn. Hoe vaker je het doet des te beter ze het kunnen controleren.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Bedankt jongens, daar ben ik blij mee. De eerste kleine move richting lichamelijk was van mij, maar dat bouwden we samen op. We hadden te lang gekletst, maar dat was goed, want we hadden het al over veel dingen gehad maar nu kwam het geheel er uit en dat we verder met elkaar willen is nu ook uitgesproken.
    Hij had nog niet voor ogen om al tot seks te komen en ik wel. Hij was ook nog maagd. En ja en toen we uiteindelijk aan het zoenen en knuffelen waren toen gebeurde wat veel jongens dan hebben. Zonde maar niet erg hoor. Juist daardoor konden we het over alles hebben en hebben we toen de rest naar de volgende dag verplaatst. Dat was gisteren en hij is nu geen maagd meer haha.ik was dat al niet meer, maar ben wel een stuk rustiger dan gisteren. We hebben nog een heel weekend.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Gefeliciteerd, wat leuk om te horen! Heb jij uiteindelijk de eerste move gemaakt? Goed om te zien dat je bij hem in ieder geval een reactie hebt uitgelokt. Dan komt de rest ook vast wel goed. Wat was de reden dat je gisteren nog niet verder bent gegaan?

    Veel plezier samen en laat je nog even weten of het dit weekend gelukt is om hem in je bed te krijgen? :D

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Een introvert (hij) en een extravert (jij) past vaak prima bij elkaar. Ik ken meerdere van dat soort stelletjes. De extravert heeft graag een rustig persoon waar ze van op aan kunnen en de introvert heeft juist behoefte aan wat meer leven in de brouwerij waar de extravert dan weer goed in is. Het kan ook wat te ver uit elkaar liggen, dan werkt het niet. Maar zo te lezen zit dat bij jullie wel goed.

    Veel plezier samen!

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Bedankt voor de tips. Ik was pas om 2/uur thuis. Lange avond dus, maar nog niet met hem naar bed geweest. Ook nog niet in de buurt daarvan. Voor het eerst lang op de mond gezoend en overal kusjes. Hij een paal en ik een soppertje thats all.
    Toch was het een groot succes, want we hebben veel besproken, ook dat we serieus samen nu wat hebben. Hij begon er zelf over dat hij misschien wat te serieus is wat ik saai noem en dat hij zo blij met is omdat ik spontaner enzo ben. Ik blij met hem omdat ik minder fladderig moet worden. Vanavond weer, hij blijft voor mij het weekend hier dus bij zijn oma. Ik sta dus nog heter dan gisteren. Kan hem nu wel alles zeggen dus begin er gewoon over.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Hoe is het afgelopen? Heb je iets kunnen bereiken of is er niks gebeurd?

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Het feit dat hij jou zo maar heeft uitgenodigd zegt denk ik wel dat hij interesse in jou heeft. Over je kleding zou ik me niet te druk maken, doe iets aan waar jij je zelf prettig in voelt! Dan hoeft dat geen spanning meer te geven.

    Als hij het initiatief niet durft te nemen kun jij dat natuurlijk doen, ga lekker met hem knuffelen, leg je hoofd op zijn schouder en kijk hoe hij reageert. Als het positief is, ga je verder, geef hem kusjes. Eventueel leg je daarna je hand op zijn bovenbeen en wrijf je zachtjes over zijn piemel, dat moet wel een reactie uitlokken. ;)

    Misschien niet onverstandig om een paar condooms mee te nemen in je tas?

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Hartstikke goed dat jullie het zo voor hem opnemen. Ik zat te veel op het voor mij negatieve omdat ik bang ben dat het daardoor toch niks wordt. Ik zie heus wel alle positieve dingen van hem ook. En ja degelijk en cool kun je het saaie ook noemen. En ja ik zie hem naar me kijken als ik wat luchtigs of straks aan heb en als ik hem dan aankijk lacht hij. Heel leuk.
    Maar het weer is er niet naar en er zijn altijd anderen bij dus ver kan ik niet gaan. Ik ga zodra het voorjaar is het proberen op zijn surfplank, dan doe ik hetzelfde als hij, maar zo lang kan ik niet wachten. Ik ben eerlijk ik sta op overkoken.
    Wat doe ik aan en wat neem ik voor hem mee zijn nu mijn problemen. en als hij het initiatief niet neemt, hoe neem ik het dan. Als het maar een vervolg krijgt. Shoppen met hem lijkt me ook leuk, maar ik denk niet dat het goed is om gelijk anderen kleren aan hem op te dringen. Eerst maar deze weer uit krijgen.
    Zo erg is het dus met me.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • M19 mag je wel bij mij doen ook, je lijkt wel opgewonden te worden van hoe het er bije een jongen beneden uitziet. Wat je beschrijft is net dat waarvan ik een keer hoop dat een meid reageert als ik samen met haar ben. Verwacht alleen wel dat ik ga hinten als je bewust dingen open zet voor me. Jij houd van nerdy jongens? Ben ik.
    Bij mij zou er wel meer gebeuren. Al was het alleen maar om te ijken hoe jij reageert.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Go for it! Karakter is belangrijker dan looks en je kan altijd gaan shoppen met hem om hem leuk aan te kleden.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Jongens zijn altijd bezig met techniek. Dat is onze tweede natuur. Je wil toch niet dat we met Barbiepoppen spelen? En dat hij gewoon zonder geklooi met handdoeken piemelnaakt in zijn surfpak stapte met jullie erbij vind ik eigenlijk best cool van hem en allesbehalve saai.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Vind je wel hard oordelen

    Hij kan tenminste wat veel jongens gamen alleen maar of zuipen veel

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik weet niet of dat zo saai is. Mijn vriend Is ook veel bezig met apparatuur. Kleed zich gelukkig casual en heeft geen rare baarden, snorren, tatoes enzo. Saai, nee meer degelijk.
    Beneden heeft hij zich op mijn verzoek geschoren. Dat heb jij al mee , je kunt er morgen gelijk aan gaan zuigen.
    Je wilt toch iets met hem anders laat je toch geen knoopjes los? Je hebt toch wel opgelet of hij keek. En hij hoeft zich daar niet voor te schamen want jij stond ook bijna kwijlend zijn heerlijke piemel te bewonderen. Blijf niet langer rondsoppen, hup pakken die saaie, je weet toch wel waar?

    20 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten