Skip to content
80 reacties
14592 weergaves

Opwindend

Wat vinden jullie opwindend tijdens sex? Ik vind het bijvoorbeeld erg geil als ik (niet te hard) gechoked of een klap op mijn gezicht of wang krijg

17 jaar
6 maanden geleden

80 Reacties

  • Mijn vriendin zegt dat ze ook een pyama pak van een man heeft en ze dat geil vind maar ik durf niet goed aan om te vragen of ik het aan mag weet zeker dat ik ermee klaarkom en nat maakt.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • me vriend draag van die joggings pakken en die broek iets lager dan zijn boxer ( ck of on that ass ) oha ik vin dat echt geil ofzz

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • M.17.
    Wat is raar je doet er niemand kwaad mee om met een herenpyama aan je fantasie te laten zien,het zal meer een fetisch van jou zijn dit is ook voor mij zooooo herkenbaar, doe gewoon wat je zelf leuk vindt en hou het binnenshuis,ook ik heb een klassieke herenpyama met van die strepen erop model doorknoop pyama en de gulp kan je met knoopjes sluiten en natuurlijk laten strelen tegen mijn poesje.Dus nee daar ben jij ècht niet de enige van met dit.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Vet raar is het vind ikzelf dat ik een mannen pyama geil vind omdat er een gulp inzit,het idee al dat iemand er met zijn pik doorheen is gegaan dat maakt dat ik het spannend vind.Ik vond de herenpyama in de kringloop winkel natuurlijk eerst naar de stomerij gebracht en pas weer opgehaald dat was wel een dingetje omdat ze een naam en telefoonnummer voor het afhalen wilde weten.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Oké dan heb er nooit over gepraat maar toen ik in de pubertijd zat en bij mijn eerste vriendje thuis was had ik tijdens de (begin tijd) met seks bij heb dat ik geil werd dat hij met zijn handen mijn borsten streelde had gelijk al dat ik ging vloeien van opwinding dus wel eerst wat viezigheid in bed.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik hou van harde seks een klap op mijn billen minimaal vind ik super,ook dominantie is spannend voor mij.

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Als hij me bij de tepels pakt en we daarna gaan vrijen met elkaar dan is de trend gezet om te......

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Niet echt wat om opgewonden van te zijn een gladde glibberige pyama.
    Wel kan ik opgewonden zijn als mijn vriend op zijn rug gaat liggen en ik zijn eikel in me voel gaan als ik op hem zit met seks.

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Als ik zijn eikel ziet ontplooien voor ik seks met me vriend heb, jammer dat ie geen pyama heeft dat vind ie maar niks maar lijkt me wel geil met zo,n zijden pyamabroek met gulp.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Me eens dat het en en ander niks met seks beleving te maken heeft al kan ik me wel vinden van die meiden die enorm geil zijn met een satijnen pyamabroek van hun vriendjes dat snap ik dan well weer omdat ik mezelf ee in herken.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Hoewel herkenbaar, ik word ook nat als ik intiem onderzocht moet worden en dan met mijn benen wijd in zo'n gymstoel moet liggen met dus de benen wijd, maar dit is geen antwoord meer op de vraag van TS over wat je opwindend vindt tijdens de seks. Ik hoop tenminste maar dat je geen seks hebt als je bij de dokter intiem onderzocht wordt.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Hoy meisje van die onderzoek stoel,ze leggen altijd een papieren doek onder je billen dat is niet voor niks natuurlijk,laatst ook zo een zelfde onderzoek gekregen en ging toen ook zo bij mij dat ongecontroleerd vochtverlies.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • afgelopen keer met een vooronderzoek omdat ik toen in een speciale stoel moest liggen met de benen uit elkaar ben ik gaan vloeien van opwinding,volgens de assistent hoefde ik me daarvoor niet te schamen schijn vaker zo te zijn dus.

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Zal het geen fantasie zijn denken jullie dat een pyama opwindend kan zijn.

    Ik zit zelf in de verzorging voor ouderen en mijn ervaring is dat meestal de oudere mannen ervoor kiezen om een gladde pyama te nemen als ze moeite met omdraaien hebben in bed juist dan is het handig maar persoonlijk vind ik een Shiny pyama niet opwindend dus denk ik dat dit voor sommige gewoon fanastie is.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Mijn vriend weet dat van mij hoe opgewonden ik raak van zijn #satijnen# pyama,ik schaamde mij de eerste keer heel erg toen ik die zoom van de gulp tegen de vagina van me aan voelde en dat het gelijk vies was rond om de gulp omdat ik ging vloeien.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb helaas geen vriendin Dus dan maar zelf aan het werk Wat ik dan vaak doe mijn fantasieën zeggen tijdens het aftrekken door dat gaat het heel lekker

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Hi lol.
    Je ziet dat sommige jongens een voorliefde hebben van iets wat lekker zit,ik durf het bijna niet te zeggen dat ik op satijn ben,mijn pyama is ook van dat zijdezachte en heb er geen Boxer onder aan gwn naakt is voor mij het lekkerste.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • @m.19 dat komt omdat het tastbaar is en in jou geval is het een pyama geweest van jou vriendje,toeval is dat ik zelf ook satijn een zalige stof vind en ook mooi vind.

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Van het gefriemel door me haar door een jongen niet ècht maar wat ik vet vind is een herenpyama daar kwam ik een keer achter dat ik bij mijn eerste vriendje bleef slapen en ik zijn pyama mocht lenen,superglad en zacht was dat jasje en die pyamabroek,ook een beetje jeugd sentiment wel.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Als ik door een jongen geknipt word in een gemengde kapsalon,jammer dat ik zelf niet de keuze mag maken maar soms komt er een jongen mijn haar doen en vooraf wassen,dan is het juist zo lekker om zijn handen in me haar te voelen.

    16 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten