Skip to content
14 reacties
2248 weergaves

Meiden, kijken jullie?

Als een jongen staat te plassen. Ik las dat ergens anders dat een meisje dat gewoon deed toen een jongen wildplaste en dat heel dringend was. Ze vond dat normaal. Zelf heb ik dat ook meegemaakt dat twee meiden gewoon bleven kijken en toen ik wegdraaide ging er een van de ander kant kijken.toen ben ik gestopt maar dat valt niet mee en dat vonden ze heel erg lachen. Doen jullie dat ook,
Vraag ook voor jongens. Ik zal dat dus nooit doen bij een meisje. Erg genoeg voor haar dat ze dat moet doen.

16 jaar
6 maanden geleden

14 Reacties

  • Ja ik kijk, maar gewoon. En wat zie je nou? Een enkele keer een slap worstje dat over een broekband hangt en meestal de rug van een jongen. Vreselijk interessant maar uiteraard plaag ik graag en zeg ik dat ik een klein piemeltje heb gezien.
    Veel te veel gezeur hier over plasjes die niet netjes in de wc worden gedaan en ook penisnijd. Laat jongens het voordeel dat ze hebben lekker gebruiken en als ze nodig moeten tegen een boom of een hek plassen. Het is toch een totale ramp voor een jongen als hij het van ellende in zijn broek doet. Daar moeten ze zich 6 jaar later nog voor schamen. Als meisje kom je daar gauw mee weg. Dus jongens trek je nergens wat van aan, maar wel tegen grapjes kunnen hoor.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • @j23. Zoiets is vaak het gevolg van een eigen stommiteit en 2x pech. Zelfs al had je het je broek gedaan en die meiden hadden niet gepest dan was alles nog meegevallen. Wat mij betreft was het na een dag al verjaard. Ben je die meiden ooit nog tegen gekomen?

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • M14&M20

    Nee het is niet dat ik niet durf of er moeite mee heb om het hier te zeggen. Het ging om meiden die kijken als dat vervelend is voor een jongen dus privacy.
    Die twee meiden hebben gezien wat ze wilden. Ik had er alles aan gedaan om hun dat plezier niet te geven, maar ik kon niet meer en plaste dus in mijn broek. Het is 6 jaar geleden dus nu wel verjaard.

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Meisje 14

    Heb je geen broer? Dat heb ik vaak gezien. Je ziet toch vaak jongens of mannen bij een boom staan, maar dan zie je niet veel. Ook langs de weg. Natuurlijk ga ik daar niet naartoe lopen om te kijken, maar je hoeft ook niet de andere kant op te kijken. Er staat er ook wel eens een in de straat.
    Een jongen waarmee ik aan het spelen was had te lang gewacht om te plassen, die had erge moeite. Toen heb ik niet meer gekeken en ben verder gegaan. Had natte broek en schaamde zich kapot maar zei het wel eerlijk. Durfde niet naar huis en liet het opdrogen. Deed ik toen ik 4 was.

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • Ander meisje van 14

    Ken je niet een jongen van je klas heel goed en vraag hem dan of hij dat buiten een keer wil doen.


    Meisje van 20

    Ik was er zo benieuwd naar en wat die meiden hebben gezegd. Hij is hier anoniem dus hoeft hij zich er nooit voor te schamen.

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • @m14, soms willen jongens het daar liever niet over hebben, dat begrijp je wel ;)

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik ken dat @jongen23. Ik zat in Italie met vriendin in een treintje zonder toilet en die heerlijke cappuccino was doorgelopen. Nodig dat ik moest maar dat weet jij ook hoe erg dat kan worden. Benen over elkaar, lippen tegen elkaar gekneld haha en wiebelen. Tegenover mijn zat een jongetje met zijn moeder en die vroeg me wat er was. Met mijn beste italiaans kon ik zeggen dat ik zo dringend moest plassen. Heeft dat joch de rest van de rit naar mijn kruis zitten kijken. Ik heb maar mijn tas op mijn schoot gezet. Ontzettend vervelend, als je het toch al moeilijk hebt.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Er heeft nog nooit een jongen geplaatst waar ik bij was. Maar het lijkt me raar om zomaar te staan kijken daarnaar. Maar het lijkt me wel leuk om een keer te zien hihi

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • M21
    Blij dat je het leuk vindt als jongens open en bloot op het strand hun zwembroek aan en uit doen. Mijn vrienden en ik doen dat ook en rustig voor jullie. Zelden een negatieve reactie, veel kijksters uit de ooghoeken of zonnebril en toch wel positieve ook. Weinig vrouwen die goed op hun vingers kunnen fluiten, maar ik zie het als compliment. Minder die dan ook aan het eind van de dag gewoon hun bikini uit doen. Doe jij wel wat terug?
    Je hebt wel harde mening over een keertje wildplassen. Ik was al 19 toen ik vergeten had om te plassen. Dus ik werd een klein jongetje volgens jou en plaste op het Pleintje. Niemand keek of had een opmerking. Had je liever gehad dat ik nog 2 straten in een natte broek had moeten lopen en dat aan mijn moeder uit had moeten leggen op mn 19e? Soms moet het. Jij nooit? Nooit een klein meisje?

    19 jaar
    6 maanden geleden
  • Jongen van 23.

    O o, je durft het niet te zeggen maar je hebt het niet gehaald he?

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • Lief van ts en andere jongens dat ze niet kijken als wij wildplassen. Ik geloof jullie niet allemaal maar eigenlijk geeft dat niet. Kijk maar naar me want er is iets veel ergers.
    Ik was met vriendin naar een verjaardag geweest en die bleef bij mij slapen. Onderweg moest ze enorm plassen. Wij hard lopen tot ze ineens raar stil blijft staan en zegt dat ze het niet meer houdt. Ik zeg geeft niet gewoon in je broek en doorlopen.dat heb ik ook wel eens, maar zij ging bij donker huis achter de heg. We vertrouwden het al niet en gingen daar de volgende dag kijken.
    Daar staat ze nu zeer waarschijnlijk op de beveiliging met haar broek omlaag en spleet opengespreid. Dus jongens en meiden maak je niet druk als iemand ff kijkt. Die vergeet het wel weer.

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik zou gwn op ze pissen, ik zou zoooo boos worden als meiden ineens mijn lul gaan bekijken wanneer ik ga plassen.

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • Als op het strand een jongen zich zonder gene bloot omkleedt dan kijk ik graag en eerlijk. Zonder te staren. Heerlijk om te zien, dat moeten jullie vaker doen. Het windt me wel eens een beetje op maar het geeft vooral een gevoel van vrijheid en is mooi.
    Grote jongens en mannen die niet de controle over hun blaas hebben om hun plasje tot thuis op te houden daar kijk ik niet naar. Voor kleine jongetjes mag het nog wel eens voorkomen dat ze vergeten zijn om te plassen en ben ik blij dat ze dan opgelucht zijn. Jij bent 16, waar hoor je bij?

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • Als je een beetje redelijk plekje hebt kun je je handen er omheen houden en je zo draaien dat er weinig te zien is. Tenminste van je piemel niet. Ja als ze er moeite voor doen, maar dan is het hun schuld en zal het me een zorg zijn. Ik ben die aandrang kwijt en een beetje geplaag kan ik tegen.
    Wat wel erg vervelend was is dat ik een keer naar de buschauffeur moest uitleggen dat ik het niet meer op kon houden en dus snel uit de bus moest. Zo nodig heb ik nog nooit gemoeten dat was vreselijk. Dat mocht alleen bij de volgende halte maar hij zou er zo snel mogelijk zijn. Twee meiden hadden dat gehoord en zaten toen steeds op me te letten. Dat doe je niet als iemand op het punt staat om het in zijn broek te doen. Dan kijk je de andere kant uit en zie je niets. Dat zou ik doen.

    23 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten